Много си е хубаво офромлението даже.Дано Юли се оправи по-бързо!

.По-голяма е и дивачето Марина може да щурее на воля.Намерихме я благодарение на Г-жа Нервакова.Е,сега вече няма да сме съседи с нея,но пък може по-често да се виждаме,тъй като е точно до парка където се събират с нинанд и нейната принцеска адашката Марина.
,но май само за децата(нашето и на близките ни) ще отделим пари. 
се бързо да му минава и да започне да се храни вече, давай му кашички , бананче по малко за да не надува коремчето и да не го боли,с царевично нишесте прави кремче,не знам мляко даваш ли ,ако да по добре Алл 110 или има на фризолом мисля беше/соево/-специално за тази цел.Бисквитите и солетите да не са пшенични,нали пшеница не можете, а ръж позволено ли е ,защото разбрах че и ръжено хлебче яде?
(Вече си имаме 2 броя Ди-та
Пък ако започна да не качвам вече свои снимки във ФБ, ще си знаете тайничко, че при мен таз' максима не е проработила.
За тази у дома - малко по-сложничко е - освен да украся тавана, не се сещам къде другаде може да оцелее.
Страхотна идея за батута. Кати обича да скача по дивана, по леглото, ще потърся.
Дано днес да хапне нещо Юли и да няма темпертура 
.Ние досега бяхме на разходка с колелото ,че докато си приготвим багажите за количка се стъмва.Момичета вие с кого и къде ще бъдете на празниците,то за Коледа е ясно ,но Нова Година?Аз все още на никого не съм го оставала да го гледа повече от 2-3 часа а за цяла вечер да не говорим. Нова съм ама ако не е нахално може ли и как да се присъединя към групата ви във фейсбук? 

а най-много утре на контролен в болницата, че само стетоскопа ми липсва да му преслушвам дробовете за хрипове.
ама те си знаят! виж какво да подаряват на Ники от сега ги насочвам, че и Никулден има преди това. Ориентирах ги към книжки, пъзели и нещо за рисуване. Може и някой по-голям багер, камион, че май го вълнуват. За сега нещо на собствен ход и не толкова чупливо, че се върти и разглежда отвсякъде, включително непременно се тества как издържа на удар в паркета. 

всеки път като отивам на разходка с Кати в морската градина минавам покрай един огромен рекламен транспарант по повод откриването на Коледния базар в Спортна зала а аз съм по тънка блузка или с къс ръкав
е направо си е абсурдно 
сина ми беше на 4г. като я изкара милото беше се опъпчило баш на рождения си ден но почти не го сърбеше и въобще не се е чесал.
Малко ни е еднообразно всеки ден ,но ето поръстих го с компания ,без компания времето си лети.Почти няма с кого да си играе и даже забелязвам ,че въобще не се заиграва с други деца.Ако някое дете рязко посегне към него почва да плаче а то не е задължително да са искали да го ударят,вярно че децата с които се виждаме през деня са по-големи от него някои дори доста агресивни, но той си се забавлява по свой си начин.При вашите деца как е,играят ли с други и ако им посегнат умеят ли да се защитават?За шарката едно познато дете я изкара скоро на 2г.е,майката каза ,че я понесло леко само с почесването им било трудно,но го мажели с някакъв разтвор.Ние следобед ще ходим на рожден ден на племенника.Да видим как ще се впишем в картинката ,че той си е вече голям(11г.).Лек и усмихнат ден!
забравих ,за приятелството във фейса аз ли да ви пращам покани или вие ще ми пратите ако прецените ,че искате приятелството ми ,моля кажете как се сприятелявате с новите мами?