За мама вече няма скука, че вкъщи АВГУСТинче гука! № 4

• 24 768
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Норка86,и ние не сме акали от събота вечер,а преди акаше след всяко ядене.Не ни се случва за пръв път.Предния път не беше акала 5 дни и после се нормализираха нщата.Но ти до колкото си спомням даваш сокчета,че може и от  тях да е.

# 121
Здравейте на всички !
Аз имам един въпрос към всички вас-моят малък юнак от вчера сутринта не е акал.Не знам защо така-няма напъни,няма нищо...не знам дали се е запекъл или може би в нормално...Вашите бебоци как са? Пишкаме всеки път след хапване,но акото нещо липсва.А до преди два дена почти след всяко хранене си имахме ако.Има ли според вас място за притеснение или е нещо нормално според вас?Как са вашите бебоци ? Cry
Здравей.И моята красавица не е акала от събота следобяд.Имахме този проблем първия месец и тъкмо се беше оправила  и сега отново акото го няма.Мисля, че е от сока от ябълка, който давам от няколко дни.

# 122
Кажете бързо какво АМ да купим. Нямам кърма, мъничък плаче цял ден ще се побъркам

# 123

Кажете бързо какво АМ да купим. Нямам кърма, мъничък плаче цял ден ще се побъркам

Аз давам на малката НАН - хипоалергенното и съм много доволна. С това почнахме в болницата и с него продължихме. Първо беше на нормалния НАН, но от около 2 месеца е на хипоалергенния.

# 124

Аз храня с Аптамил.Чувам хубави отзиви и за Фризолак.

# 125
Аз дохранвам Божидара с Фризолак, в болницата от него даваха.
Знам, че Аптамил и Милумил са по-гъсти, но мамите, които дават, да кажат дали е така.
Не се притеснявай само, че така повече ще си навредиш. И на мен се случи нещо подобно, затова си позволих да дам съвет. Бебчетата много усещат, когато сме неспокойни.

# 126

най-добре е да вземеш това, което са давали на бебчо в родилното... така ме посъветваха няколко педиатъра! ако се сещаш или има кой да попиташ - вземи това!
Simple Smile

# 127
Норка86,и ние не сме акали от събота вечер,а преди акаше след всяко ядене.Не ни се случва за пръв път.Предния път не беше акала 5 дни и после се нормализираха нщата.Но ти до колкото си спомням даваш сокчета,че може и от  тях да е.
Благодаря ви .Не бях се замислила , че може да е от сокчетата.Ако така не ака май ще понамаля количеството на ябълка.Аз лично давам сок от ябълка доста отдавна и до сега не сме имали запек. Confused

# 128
Здравейте момичета!и аз съм "августинка", следя ви от самото начало, но не съм писала досега.Искам да ви питам ползвате ли кенгуру и на коя марка сте се доверили?решила съм да си купя хубаво кенгуру, за да го ползвам дълго време.Моля споделете марката,модела и цената на кенгуруто, което ползвате.Благодаря предварително на всички, които отговорят!

# 129
Kaто се наложи давам Фризо 1 ХА, такова даваха в болницата, за мен е ОК, не  гъсто.

Момичета, колко ви задържаха акта за раждане на бебето при получаване на еднократната помощ?

# 130
Благодаря момичета за бързите отговори,
jennie.to ние не сме пили изобщо АМ дори в родилното. Нашия тати взел НАН хипоалергенен.
Междувременно аз успях да изцедя цели 20мл , но ми прави впечатление , че е много редичка /може би за 1 час не е могла да се образува/. И после му дадох да си доцока . Сега заспа, че дано е за по дълго и да се образува кърма - искаше ми се и първо с докторката да се консултирам. То ще си покаже утре на мерките и теглилките и ваксинките ще ни бият утре Sad

# 131
Kaто се наложи давам Фризо 1 ХА, такова даваха в болницата, за мен е ОК, не  гъсто.

Момичета, колко ви задържаха акта за раждане на бебето при получаване на еднократната помощ?
Акта за раждане се задържа в ДСП докато се изплати помощта, тъй като на гърба се отбелязва дата на изплащане и размер на помощта.

# 132
floral dream, не съм консултант, но не веднъж момичетата, които ни помагат в кърменето са пускали публикации за кризите а растежа, да не би да е това? В 3тия месец има такава криза. Ето тази статия четох вчера: http://xedra.wordpress.com/bf/livingwithbaby/8magicleaps/

Акта за раждане се задържа в ДСП докато се изплати помощта, тъй като на гърба се отбелязва дата на изплащане и размер на помощта.
Да знам, мисълта ми беше колко време са задържали актовете на момичетата, всъщност на бебетата  Crazy, за които вече са подали документите.

# 133
  • София
Хайде и ние в новата тема, за която благодаря на Мими, а за чудесното заглавие на Толинка Simple Smile
Май днес времето изплаши почти всички и нашия парк беше пуст. Малко студеничко, но какво да се прави зима иде, а на мен не ми се само в къщи, та реших постепенно да климатизирам бебок и хайде в количката и навън.
Аз все още стерилизирам, но напоследък не гладя, защото се наложи да правим скоростен ремонт и беше лудница. Не обичам да гладя, но ще продължа още малко, че иначе не мога да ги сгъна добре и не се побират в чекмеджето Simple Smile

Напоследък ме е обхванал Коледния дух. Взех и записах Мишо на детското коледното парти, което се организира в офиса. Толкова съм развълнувана, първа Коледа, чак си поревах. Вече направих списък и с подаръците. Много съм разсеяна и не искам да пропусна някой. Дори мисля да започна пазаруването доста по-рано, нали сме свободни по цял ден и можем да обикаляме с бебочко където поискаме Simple Smile

stassimira, имате стиснати палчета от нас!
Грета, вярвам, че всичко ще е наред!
Либи, честит празник на патерица! Много любов ви желая! Идеята да си осиновите дете е страхотна! За такова нещо също трябва много сила и голямо сърце  Hug

Мами, побъркахте ме "Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 14 нови отговора." Вярно, че междувременно нахраних Мишочко. Активността се завръща

# 134
Здравейте момичета!
Отдавна не съм влизала, някак не мога да си организирам времето... Ще гледам да се коригирам.
Ако на някой му се гледа http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=36215&id=116789248339850 тук има малко снимки на Никола.
Ади, може ли и на мен линка за групата във фейсбук. там като , че ли ми е по лесно да следя новините... Embarassed

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 19:28 от sungirlaug

Общи условия

Активация на акаунт