За мама вече няма скука, че вкъщи АВГУСТинче гука! № 4

• 24 536
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Моли, аз имам код за 10% допълнително намаление в Мадъркеър, но изтича в полунощ тази вечер. Ако искаш мога да ти го изпратя, предполагам че не е персонален и ще успееш да си вземеш сточето още по-евтино Peace

# 361
transi1, благодаря мила,но ще ползвам посредник,че доствката им до бг е 32 паунда ..Cry ако кода важеше за безплатна дост бих се възползвала Simple Smile

# 362
transi1, благодаря мила,но ще ползвам посредник,че доствката им до бг е 32 паунда ..Cry ако кода важеше за безплатна дост бих се възползвала Simple Smile
Аз също ползвам посредник, но си правя поръчката сама, с бг карта. Защо трябва да плащаш процент на посредника при положение, че можеш да си поръчаш сама, а посредника просто да ти докара пратката? Казвам го с най-добри чувства Hug В момента има промоция, за поръчка над 30 паунда, безплатна доставка до Англия.

# 363
тогава мога да пробвам и аз така Simple Smile  bouquet ако искаш ми прати кода,да пробвам Simple Smile  Hug

# 364
Либи и Ади , столчетата, които сте пуснали имат ли опция да се повдигат- нещо като допълнителни високи крака и нещо подобно.? Идеята ми е не мислите ли малките да се хранят с вас на масата? Аз мисля да търся вариант с високо столче.
Питам за тези  които пуснахте защото не съм виждала такива Simple Smile Аз съм 1ва от приятелките ми с бебе и нямам и откъде да гледам и вземам инфо освен тук Simple Smile

# 365
  • София
MaPuHa88, това което аз съм си харесала се закрепва на стол ето така:

Това столче много ми харесва понеже може да се сложи на стол и детето да седи на масата докато големите се хранят и само да гледа (ако още не е захранено) и да си играе с играчките, a когато дойде време за ядене таблата с играчките се маха и остава само табла за хранене ето така:

Освен това столчето може да се ползва и като столче в детската стая, а има и много удобна дръжка и като се сгъне може да се носи на рамо като чанта (удобно при пътуване):

Аз лично няма да купувам голямо столче за хранене, понеже заема много място а това е многофункционално и мога да си го ползвам и за игра не само за хранене. Освен това като видях съседчето как падна от неговото столче за хранене с главата надолу бррррр

За другото столче нямам идея.

Ако това те интересува ето линк http://www.novobebe.com/productDetails-bg-1109.html

# 366
И аз съм си харесала стол от Ново бебе:) От там си взех количката:)))

# 367
Мами, които дават лактана, по колко мл давате, че досега давах аптамил 180 мл х 5 пъти, но сега сме на Лактана а там пише 150 за нашата възраст, а си мисля че няма да и стига

# 368
Марина, аз мисля точно като Деси. Много място ще ми заема голямото столче, вижда ми се опасно и освен това не ми се дават толкова пари, а на евтините не се доверявам особено. Този тип столчета ми харесват, че стават и за по-малки бебета, да се учат седнали (София още не може да стои седнала, но иска, а мен ме е страх да я слагам. това пише, че е от 3 м. нататък удачно). Мислех си точно да си го слагам на дивана или пък на самата маса да го качвам, не виждам проблем.
Благодаря на всички за линковете, сега много ме объркахте и ще има да се чудя кое е по-хубаво Simple Smile)
Аз в ebay си намерих едно за 5 паунда секънд хенд (все ми е тая, че е ползвано), но не шипват до бг. Имам позната там, която може да го получи и да го прати после до мен, но честно казано до сега не съм пазарувала по този начин и тъй като е обемно не знам колко ще ми струва доставката. В момента честно казано с тази рехабилитация и още куп други неща (лекарства, антибиотици, пробиотици и т.н. и т.н. столчето не ми е приоритет да е ново и "джиджано" Simple Smile )

milavanila, София яде Лактана - 120 мл + 4 лъжички мляко, но тя си е по-мъничка (4.700 към момента) и едва ли е показателно за теб. На нея й стига, че дори понякога й идва в повече, а качва по 800-900 гр. до 1 кг на месец.

# 369
Дадоха ми столче за хранене на Чико, не знам точно какъв модел е, но сега погледнах, че също може да му се регулира наклона, дано да е удобно. За мястото, не заема чак толкова много, защото се сгъва.

Иначе чакам да получа и аз bumbo, много ми влияе тоя форум, а и все се опитвам да намеря забавление на дребния, че все е недоволен  ooooh!
Голяма битка пада за тия столчета в ибей, 3 дни се борих  Mr. Green

# 370
  • По широкия бял свят
Като видях, че обсъждате столчета и аз взех да разглеждам и това ми се видя доста хитро. http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 13318_10001_14633

# 371
Ами и ние сме дребнички, към 5500 сме, качва по 700-800 макс на месец, а си хапва доста обилно. Писах  на консултантите на проиводителя, да видим те какво ще кажат

# 372
  • Ямбол
Аз си харесах това столче, хареса ми това, че седалката може да се сваля и да се сложи на обикновен стол

А родителите ми са купили ей това чудо
   #Crazy  #Crazy  #Crazy
Хич не ми побира ума къде ще го слагам... изглежда ми огромно.

# 373
Мами кажете си мнението за коледен подарък на малката - това http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.4084 или това http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.4996 или нещо друго  newsm78
Вие какво ще подарявате на малчовците?  Rolling Eyes

# 374
desinca , имам това на същата марка е, и в сайта който посочваш гледам че е намалено  Peace / никога няма да разбера защо са толкова скъпи нещата в БГ  newsm78 , аз си купих лампичката за 8 паунда с доставката , но както и да е../ страхотно нежна красота е , много нежни мелодийки и картинките са много сладурски , моята лигличка хич още не се трогва от нея , но приятелката ми като идваха преди близо 2 месеца на гости и се похвалих и нейния бебок адски се изкефи  и тя веднага си поръча, казва че малкия много и се радвал  Peace но той е по-голям 3 месеца им е разликата, но по нова година и нашите моми ще са големки и се надявам тогава наистина да оцени сладурската играчка  Peace иначе ме зарибихте с тези бънджита та поръчах от мадъркеър популярното rain forest jumperoo дано малката се забавлява  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт