За мама вече няма скука, че вкъщи АВГУСТинче гука! № 4

• 24 489
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • Miami
И ние имаме такава лампа Tomy, подобна на тази http://www.tomy.co.uk/products/wtp-sweet-dreams-lightshow/?parent=883  До скоро Никол не й обръщаше никакво внимание, но скоро не съм я пробвала.
Столче за хранене имаме Чиполино Буено. В началото и аз си мислех да купувам скъпо, с много екстри и добре, че се отказах, защото баткото изобщо не стоеше в него. Иначе докато започне да стои стабилно съм го хранила в кошницата за кола или в шезлонг. Тези столчета, които се закрепят за нормален стол също са много хубави.

# 376
Добро утро от мен!
Вчера Борис ме побърка - цял следобед беше ужасно кисел, плачеше почти през цялото време, в което беше буден, а то беше повечето време. Почти не спа през деня - само 1-2 дремвания по 20-тина минути. Нямаше температура, единственият начин, по който успявах в някакви моменти да го успокоя, беше да го сложа на гърда. Плюеше биберона почти веднага, щом се опитам да го пробутам, за да се измъкна. Не знам зъби ли са това, отговаря на почти всички описани симптоми за зъби (без липсата на апетит) - плюнчене, разстройство, раздразнителност... Но пък през нощта спа непробудно от 20 ч. снощи до 6 и нещо тая сутрин... Дано днес да не е така.
Казвайте, ако мислите, че пропускам нещо - но не бяха колики (отново му давам капки редовно и този проблем го елиминирахме), не мисля, че го болеше нещо, защото в моментите, когато не плаче, се смееше и си играеше. За съжаление тези моменти бяха кратки. Много е сложно така, като не може да си каже човечето. То си казва, де, ама аз не го разбирам  Tired

# 377
Аз ползвах ето такова столче за баткото:http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=1518&cat=69
то става след това на масичка със столче,за да сииграе детето.
Още е здраво и смятам да го ползван отново. Добро съотношение цена/качество/дълга употреба.

# 378
  • София
Мами кажете си мнението за коледен подарък на малката - това http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.4084 или това http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.4996 или нещо друго  newsm78
Вие какво ще подарявате на малчовците?  Rolling Eyes

Desinca, аз взех ето такава лампа , свети с три различни цвята и е много приятна: http://cgi.ebay.com/Twilight-Turtle-Night-Light-Star-Constellati … sh=item27b65252b6 . Мисля, че я бях взела по-евтино , със сигурност ги има и за по-малко пари.

# 379
  • София
Мишанка от вчера се научи да пее  Simple Smile Започва като смях и след това се почва едно пеене.... Не спира. Как не прегракна незнам, много е сладка.

# 380
И Габи ми е хремава   Sad кашля, киха, сополки абе кошмар.
Нашето столче за хранене е на бертони и ми е още от баткото. Според мен за такова столче е добре да има колани за да се връзва детето като попорасне малко за да не се получават фалове с падания. Също така е добре да има и няколко позиции на седене, защото докато е по-малко бебето при захранване май трябва да е полегнало.

# 381
не бях се сетила , че тези солове за които говориха Ади и Либи стават да се слагат в/у друг стол  ooooh!  ooooh!

Трябва ли наистина да е полегнало бебето като се почва със захранването- нали навсякъде пише че трябва да може да седи самостоятелно??

# 382
Cambozzola, единственото, което ми идва на акъла, да не му е  било топло. Моята бебка по принцип не плаче , но плаче основно, когато е гладна (плаче много и силноооооооооо, без спиране) и когато и е топло. Ако реша, че и е топло, я събличам и я оставям по къси ръкави и се успокоява.
Друго не можах да измисля, освен и това просто да не му е било ден.

# 383
не бях се сетила , че тези солове за които говориха Ади и Либи стават да се слагат в/у друг стол  ooooh!  ooooh!

Трябва ли наистина да е полегнало бебето като се почва със захранването- нали навсякъде пише че трябва да може да седи самостоятелно??
Не, ако се захранва на късен етап - след 6м.възраст

# 384
просто да не му е било ден.
Може и това да е било  Mr. Green - и той е човек. Гледам го днес, с такова настървение хапе играчките, че май наистина го дразни нещо в устата. Няма какво да направя, така че... ще търпим Wink

# 385
Обсъждате както винаги точно нещата, които ме вълнуват.
Маринка, радвам се, че при вас има подобрение и дано вече да е здравичък Ивчо.
За подарък за Коледа аз едното, на което съм се спряла е точно светлинната лампа с мечо пух, а другото - бънджи, но не знам доколко си заслужава да се дадат много пари. Докога може да се ползва?
Столче за хранене май ще вземам на чико.
Сега съм се загледала за лятна количка. Искам нещо компактно и лекичко, тип чадър. Гледам сега  Maclaren и Cybex. Някой с отзиви и  впечатления?
Божидара също има моменти, в които просто си реве. Особено вечер често се случва. Аз го отдавам на това, че нервната й система се натоварва от много емоции през деня.

# 386
Ние сме изцяло на кърма, но вече давам сок от ябълка и морков и пюре от ябълка и  праскова.

# 387
днес бяхме на преглед за разтройството,настинала е, изписаха ни прахчета Линекс БЕЙБИ, и таблетки Гастрокинд и масаж. ,но днес продължава да ака все така..аз също имам евсетлинна лампа мечо пух,от скоро се заглежда по нея,но не ми се струва особено полезна за Каролина-тя обръшща повече внимание на въртящата се музикална играчка над кошарата

# 388
Моли, бързичко да се оправя малката и на другите бебчета да им минава бързо. Моите дребосъци се разкихаха и двамата, днес им дадох витеамин Ц и осцилококцинум, дано да им се размине.
Столчето за хранене ми е на Бертони с три позиции, аз давам плодови пюрета, а дребния много се кефи в столчето на най-легналото положение.

# 389
Аз го храня в столчето за кола. На това за ханене пише да не се слага до 6 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт