За мама вече няма скука, че вкъщи АВГУСТинче гука! № 4

• 24 484
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Искам да взема за Борко килимче пъзел от този тип - http://www.kenanoff.com/diary/?p=123 Някой срещал ли е някъде?
Вили, честно казано аз изхвърлих едно такова килимче-задържа много прах и е трудно почистването му...

# 406
Добро утро,
спокоен и усмихнат ден на всички мами и бебоци  Hug
Аз преди няколко дни щях да питам за разстройство, а сега за запичанееееее  ooooh!  Ние нормално си акаме поне 3 пъти на ден, а от 2 дни по веднъж и то с много зор. Напъва се милото, ръмжи - видимо го мъчи коремчето Sad. Аделинка не знам как така 4 дни няма да ака - чесно казано като чета , че било нормално кърмено бебе да не се изхожда по една седмица ми настръхва косата. Според мен е обезпокоително и 1-2 дни да не се изхожда.
И при нас няма нещо което да не е навряно в устата - ръката, играчките одеалцето ужасссссс - целия е в лигички и мокра якичка. Ония ден даже му се беше зачервил палеца от смукане, а интересното е , че не иска любимата си битка.
Леле и при мен започна косопад ама чудоооо, моя мъж се уплаши като видя топката коса след къпане и по-скоро той ме притесни с вайкането си  Crazy Ще взема да лепна някакви домашни маски и с Деавита дето ми остана от предното шишенце. То все очаквах да пада, ама ако продължи така на оплешивяване ще бие работата.
Аз още не съм измислила коледен подарък за моето слънце  Rolling Eyes Мисля от 1 декември да започна с коледните украски и лампички и се надявам да му привличат вниманието.

# 407
  Здравейте мами!!!
    Извинявай се за нахлуването в темата.Аз съм майска мама.Искам да предложа  смукалката на Нуби ако някоя мама се интересува.Поръчвахме ги от йбей,но моето момиче не й обърна никакво внимание,иначе са страхотно за смучене на плод и зеленчук без да се страхувате,че може да се задави детето.Предварително се извинявам за лошото качество на снимката.Ако някой има интерес да ми пише н ЛС, сега да не товаря темата ВИ.Поздрави!!

Снимките са линк към по голямо изображение  Peace

# 408
  • София
Добро утро мамчета,
днес съм ранобудна (разбирайте малкия ме събуди в 9  Laughing) и реших да ви почерпя с една вкусна закуска и кафенце задължително

Enjoy

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 10:19 от adelina_bg

# 409
  • София
Здравейте.
Малкият ми певец си върна гласчето и сега си го ползва постоянно. Heart Eyes
И аз направо се стреснах като видях колко коса ми капе след баня. Даже вчера малкият нещо се давеше, кашляше и аз си помислих, че пак е проимал хрема и това го мъчи, а като се изака видях един дъъълъг  косъм в памперса. Правя си разни маски и дано това линеене скоро да престане, че ще си остана без коса.
И ние минахме през фаза на усилен растеж. И двамата. Embarassed Той беше неотлъчно залепен за мен, а аз ... за хладилника. Ужас. А като си помисля, че идва и коледното плюскане.  Whistling
Ние си имаме столче за хранене на Чико още от каката. Спомням си, че много го избирах, много му се радвах и бая пари дадохме за него. А сме го използвали броени пъти по предназначение. Тя беше от децата, и до ден днешен е, които не сядат на едно място, докато ядат. Колкото и да съм говорила, наказвала, оставяла гладна и т.н. , не се научи и това е. Надявам се сега бебето поне да изпозва столчето.
Искам да попитам тези, които поръчвате от  e-bay как точно стават нещата, защото това е сайт от който никога не съм поръчвала. Ваша карта ли ползвате или с посредник? Всички ли стоки стават за поръчване до България? Харесала съм си конкретно нещо за подарък на дъщеря ми, което е в пъти по-евтино в  e-bay, но се притеснявам да не сгафя нещо с поръчката. newsm78

# 410
  • София
Жени, за да пазаруваш в ибей ти трябва кредитна карта която да я регистрираш в Paypal. От там нататък като поръчваш е хубаво да ползваш посредник, понеже 1. повечето продавачи не шипват до БГ и 2. излиза в пъти по евтино. Аз ползвам за посредник Габко, препоръчвала съм го многократно, вземат само 0,90 лири на кг. Много са коректни и пратките идват бързо.
Ако решиш да купуваш нещо в ибей трябва да гледаш продавача дали предлага шипинг до UK (в частност Лондон, понеже там са повечето посредници), ако стоката е много голяма, примерно люлка, столче и т.н някои продавачи предлагат само Pick up only. Такива аукциони не ти вършат работа, тъй като няма как да го шипнеш до посредника.
Ако решиш да залагаш на аукцион а не на такъв с готова цена принципа в ибей е че ти трябва да решиш максималната цена която си готова да платиш за стоката (като тук си смяташ и доставката) и да заложиш в последните 30 секунди. Не е желателно да се залага по рано, тъй като това само повишава цената на стоката.
Ох не можах много хубаво да го обясня, но ако те интересува по подробно мога да ти обясня като се видим.
За мамите които ходят в  Gymboree от днес има нова програма:
вече има две групи за бебешкия фитнес:
Сря 1:00-2:00
Сря 2:00-3:00
Йогата вече е два пъти в седмицата:
Вто 1:00-2:00
Пет 1:00-2:00
Има и промяна в цените на картите, за тези които не искат да ходят на йога цените са намалени

Информационното бюро затваря  Laughing

# 411
Тръгнах да пиша за ибей, но adelina_bg е написала основните неща.
Само да добавя за наддаването, че аз ползвам сйтове снайпери, които наддават вместо мен в последните секунди, примерно този www.gixen.com

Първта страница на ибейската тема ще ти бъде много полезна  Peace

# 412
Здравейте,мамета!
Явно всички се вайкаме за косиците.И аз съм на тази вълна.Цели шепи смъквам при къпане.Взех си шампоан Forticea Rene Furterer.Колежка ми го препоръча.Да видим как ще е положението.Знам,че е нормално да пада косица,но с такъв темп  Cry не очаквах.Предният път бях ползвала Виши,като имаше усилен косопад,но да се надяваме,че този,който съм взела ще е ОК.
Днес и аз станах ранко,след като кърмих малката към 7,30-8.После поизцедих малко,че напоследък на някои от следобедните хранения или вечерните не и стига.
Леле,колко дълго го пиша това.... малката се събуди и похапна междувременно:) Точно щях да се хваля ,че дългичко е спала и тя ме призова с рев:)
Хубав ден ,момичета! Simple Smile

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 14:01 от Лунен сън

# 413
Открихме си позичката за по-дълго спане през деня - по корем. Иначе ми спинка за по 15-20 мин, а така откарва по час и даже вчера 2.30 следобяд Party
Вие излизате ли навън при вятър - не много силен ?
Към консултантите колко време може да продължи това с намаляването на кърмата след обяд. Това продължава повече от 10 дни . Вече към 2-3ч. през деня почти винаги намалява, и добре че за следващото хранене имам малко изцедена. Мога да изцедя единствено вечер /рано сутрин/, когато сме направили по-дълга пауза със спането и то не повече от 20-30мл , а през деня не повече от 10мл. след хранене. Нормално ли е по толкова малко да изцеждам?

# 414
Едно питане към мамите на момиченца. Габи има нещо като налепчета по срамните устнички  Embarassed. Не са остатъци от кремчето за дупе, защото те се измиват, а това не иска или по-скоро тя не ми дава - стиска си крачетата. Може ли да е нещо по-сериознао?

# 415

аз пък имам едно питане към мамите, които водят бебетата на фитнес - кърмите ли там? има ли подходящо място в този мол? аз мисля да доведа антония, но живеем сравнително далече и 100% ще огладнее мъника!
Wink

# 416
Мами, които не кърмите.По колко милилитра АМ ядат вашите бебета и колок хранения имате в денонощието?

# 417
jilieva1001, по колко прахчета хидрасек даваше на ден?

# 418
Едно питане към мамите на момиченца. Габи има нещо като налепчета по срамните устнички  Embarassed. Не са остатъци от кремчето за дупе, защото те се измиват, а това не иска или по-скоро тя не ми дава - стиска си крачетата. Може ли да е нещо по-сериознао?
Моята педиатърка каза,че това е нормално и да го почиствам с тампонче с водичка,а още в родилния ни бяха казали да си купим някакво олио и с тампонче също всеки ден да ги почистваме налепите.Аз си ги чистя с памуче или марличка с топла водичка.

# 419
Здравейте, отдавна не съм писала,ама напоследък много ядове със свекито, ама майната му на това. Важното е, че сме живи и здрави!
bisera75 , на мен педиатъра ми каза да гледам схемата на млякото, защото всяко мляко  еразлчно, ние сме на ХИП розов и Рая яде 5 пъти по  180 мл, някъде. Ние започнахме и пюретата , ама ми се струва, че днес имаше колики.вие започнахте ли пюретата и по колко давате, аз по 30 мл, само сутрин, но всички ми казват, че трябва сутин 20 и към 4 часа пак 20.
             А относно темата за косата, у нас е направо луда работа, започнах да си слагам едни капсули на СЕРИ , но ефект, абсолютно никакъв, казват ми маски с тия конските витамини, ама да ви кажа нямам много време, кажете някакъв шампоан или нещо по-бързичко. Чао от нас!

Общи условия

Активация на акаунт