За мама вече няма скука, че вкъщи АВГУСТинче гука! № 4

• 23 710
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Честит празник на всички празнуващи!!!!
Да се отчета и аз, Крум е вече 7450 и 66 см.Ваксините ги сложихме и не плака много тъй като веднага след това имаше цица:))))
Питах доки за захранването и тя каза примерно захранвам с картоф,но не разбрах кога се въвежда друг вид храна????

# 661
Първо честито на всички именници и именнички, да сте живи и здрави   Hug  bouquet

adelina_bg, просто изсипваш свареното пюре в бурканчета и пак ги кипваш малко, за да се затворят добре. Peace
и аз да попитам за бурканчетата, нямам място в хладилника и ми се иска да си ги стерилизирам както нашите буркани и да са в шкафа, дали ще може да стане  newsm78 и още нещо да питам, чух че се слага малко вит. С в пюретата, дали да слагам или после като го отворя да сложа течен  newsm78

# 662
Честит празник на всички, които празнуват на този прекрасен ден!

Ако някой се итересува, да кажа, че Чиполино имат бънджита подобни на тези на Фишер Прайс. Цената е 105 лв - http://chipolino.com/#/bg/products_use/01.211/01.211.217/m.107/

Моето бънджи, което го купих от Ибей изчезна в дън горите, сега се надявам поне да ми врнат парите, че не са никак малко  Tired

# 663
  • София
Честити празник на всички именници! Здраве, радост и късмет!  Hug baloni

# 664
Честито на именниците!
tzuntzurka докато не заместиш цяло хранене с един вид пюре, друга храна не се дава според мен. После може да дадеш каши за следобедното или вечерното хранене.
desinca това пък за вит. Ц в домашно приготвено пюре го чувам за първи път, а имам дете на почти 5 години.  newsm78 Аз лично не бих добавила в никакъв случай, като въведа плодовото пюре там има достатъчно витамини.
Аз по принцип съм с много затегнат стомах, но се старая да освобождавам всеки ден с топло кафенце сутрин преди закуска. И двете ми деца са добре с изхождането.

# 665
Въпрос към консултантите: Едното ми зърно се разрани много - кърмя със силиконови подплънки понеже имам малки зърна - какво мога да направя, с какво мога да го мажа?
Благодаря предварително!

# 666
  • София
tzuntzurka, от това което четох за захранването няма единно мнение по въпроса. Попаднах на схема според която един зеленчук (плод, каша или с каквото си решила да започнеш) в началото се дава 5 дни, след това един ден почивка. След като стомахчето на детенцето свикне новия вид храна може да се дава само по 3 дни. Аз мисля да карам по тази схема, защото заместването на едно хранене, ако детето прояде от раз, трябва да отнеме 4 седмици.
Мама Зайка Байка, благодаря за инфото за пащърнака, ако имам път към елемаг-а ще си взема Simple Smile

# 667
  • София
Здравейте,
честит празник на всички именници и празнуващи.
Днес с много рев от моя страна успях да направя клизмичка на Алекс и се изака милото. Акото му този път беше гъсто затова му дадох лактулоза и после пюренце от сливи. Сега преди малко Алекс пак се изака сам и мнооооогоо, голямо мазало беше станало. И след това няма да ви казвам колко весел стана - от дни не го бях виждала такъв, мислех че от ваксината е кисел а то за какво било.

Сега малко да ви развеселя, че си умрях от смях като го прочетох:

О, Лидъл!

Три часа бабички и лелки
пред входа му чакат. Сивите панелки
трепетно повтарят на Тотю гласът.
Пристъпи ужасни! Дванайсетий път
гъсти орди лазят по плочките криви
и тела се блъскат, и псувни изливат.
Бури подир бури! Рояк след рояк!
Данчето Фандъкова сочи входа пак
и вика: „Търчете! Ниски са цените!“
И ордите тръгват с викове сърдити,
и „Банани!“ мощно въздуха разпра.
Лидълът отвръща с други вик: ура!
И с нов дъжд от лакти и псувни на майка
лелки, пенсионери спират да се вайкат,
влизат и се блъскат, без сигнал, без ред,
всякой гледа само да бъде напред
и гърди висящи на щанда да сложи
и един банан повеч в торбата да положи.
Бабичките блъскат. Лелките крещят,
персоналът жално ги моли да спрат.

Няма вече олио! Има хекатомба!
Всеки банан меч е, всяко киви – бомба,
всяка стока – удар. Всяка душа – срам.
Свинско и сланина изчезнаха там.
….
Персоналът тръпне, друг път не видели
така да се блъскат овци подивели.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
И днес йощ кварталът, щом буря зафаща,
спомня тоз ден бурен, шуми и препраща
срамът му дивен като някой ек
от дупка на дупка и от век на век!

# 668
Здравейте,мами...днес ходихме на консултация - Коки тежи 6,750 (+0,600) и е 62,5 см ...не е ли малко дребничък  newsm78
Гледам,че обсъждате акането...да чукна на дръвце  Simple Smile  Коко ака редовно - всяка сутрин и понякога следобед  Simple Smile
А за захранването - почнах с плодови пюренца и смятам след седмица-две да включвам и зеленчуковите - общо взето захранвам го на магия  Simple Smile

# 669
Вили,
да ти се оплача:(Откакто си купих Памперс 3-ка при всяко акане има изригване като при Вас:(
Баси тъпите пелени:(И както се досещате си взех пакет от 82 бр:)))
Та сега явно ще пера бодита при всяко изгригване:)

# 670
събрали сме се вкъщи и разсмях масата с това стихотворение Simple Smile
Повечето уж нямаше да почват с захранването, а всеки дава по нещичко Simple Smile аз мисля да изчакам до края на януари , ще е на 5 мес и половина.
Айде засега  Hug

# 671
И аз мисля края на януари да почвам със заханването  Peace

И при нас е така с Памперс. Единствено, ако случайно, ака за 2ри път през деня не се омазва, иначе е чак до врата  Whistling

Чудя се обаче какви папмперси да купувам, малко ме е страх, че с по-малкия размер се набутах с различни видове за експеримент и сега подритвам няколко пакета вкъщи  ooooh!

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 23:23 от red shoe

# 672
Честит празник на всички именници и специално за Вили  bouquet

Деси, сега ми е смешно за стихотворението, но тогава /денят на откриването/ бях готова и аз за бой. Живея точно зад магазина и за беда бях забравила да купя хляб предния ден именно,за да не минавам от там. Е нямаше такова чудо просто...ако можеха щяха с колите в апартамента да влязат и да се избият...

Ние купихме на бебка такова бънджи- с намалението на Хиполенд тогава излезе съвсем без пари. Честно казано не ми се даваха пари за нещо,което ще ползва месец - два...

Маринка, ако има начин бих изчакала и до 7ми месец да не захранвам../нещо си падам мързелива и леко инертна напоследък, а и имам проблеми с баткото/. Но бебка сама ше си покаже - за сега си гледам рахата...

# 673
Деска, паднахме от смях  smile3532

Ани, благодаря ти за спец. внимание   bouquet

Цони, Лина, за памперс диагнозата е ясна. Аз реших да пробвам и минах на либеро. Първо купих 5 броя и останах доволна. Акото не излизаше. Мъжо в петък купи цял пакет, но размер 4, не 3 (в метро нямало, пратих го в Лили - и там нямало)...и му е голям. Акото пак излиза, но от крачолчето  smile3516 Освен това са доста по-скъпички май...Чудя се дали да пробвам някакви други и да взема 3-ка...ама какви??? А на 4-ката все ще й дойде момента...живи и здрави да сме!

Айде лекинка от мен, че мъжете вече откъртиха. Да ходя и аз да се гуша при тях. Че утре сме на йога, който е забравил  newsm08

# 674
Ние сме на Либеро, откакто се роди и съм много доволна, намирам ги в Била и Кауфланд, но сме с 3 размер. Веднъж купих само за проба Памперс и се одрискваше до гърба:)))

Общи условия

Активация на акаунт