За мама вече няма скука, че вкъщи АВГУСТинче гука! № 4

• 24 503
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Само да кажа нещо важно:
Направих групата във Фейсбук тайна (скрита), защото досега всеки можеше да се присъедини безпроблемно към групата и да гледа снимките. Затова сега групата е тайна. Който желае да се присъедини към групата ни трябва да си поиска линк към нея тук или на лични. Ще редактирам и първа страница за тези които са пропуснали моя пост.

# 106
  • София
Само да кажа нещо важно:
Направих групата във Фейсбук тайна (скрита), защото досега всеки можеше да се присъедини безпроблемно към групата и да гледа снимките. Затова сега групата е тайна. Който желае да се присъедини към групата ни трябва да си поиска линк към нея тук или на лични. Ще редактирам и първа страница за тези които са пропуснали моя пост.

А как да стигам  до групата след като вляза във фейсбук? И да питам могат ли да се направят отделни албуми на децата или трябва само към общият да се добавят?

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 14:01 от misleto

# 107
Привет на новите мами!   bouquet

Ади, благодаря за групичката! Аз изобщо не съм знаела за съществуването й, а ми се струва полезно да си се радваме там на бебоците. Разбира се, че нашите са най-хубави.  Heart Eyes И супер, че групата си е скрита.  Peace

Ади, браво че така добре си дала урок на свекървището Simple Smile Няма да падаш по гръб, я! Никога не бих се извинила, ако не съм убедена в грешката си.

Билянка и аз получавам леки атаки, че си държа детето гладно, но не се поддавам, а и тя си наддава много добре - по кило на месец от както е вкъщи. Според мен си следвай спокойно твоите лични убеждения, а ако усещаш, че наистина има детето готовност за захранване - едва ли ще му навредиш. Всяко дете е различно.

jenap, благодаря за куража. Силното желание за второ дете и сега си го имам, но страха е огромен. За капак лекарката каза, че поне 3 години нямам право изобщо да помисля за друга бременност и да се пазя много, много, много. А риска от същото развитие на бременността бил много голям  Cry Не знам дали отново бих могла да мина през всичко това, да не знаеш дали ще живее детето ти. За това предпочитам да си осиновим, започнала съм лекииичко да обработвам мъжа ми.  Blush

# 108
Либи,новата ти снимка на профила е направо СУПЕР PeaceСофия е малко ангелче,мноооого е сладка,да я нацелуваш от мен Hug

# 109
  • София
Либи- само позитивно мислене,никакви отрицателни мисли. Hug

# 110
  • София
Само да кажа нещо важно:

А как да стигам  до групата след като вляза във фейсбук? И да питам могат ли да се направят отделни албуми на децата или трябва само към общият да се добавят?
Ако вече си добавена ти ще я виждаш като напишеш Август 2010 в сърч бокса, но е скрита за други потребители, които не са членове на групата.
Поправям се за албумите, ще разуча дали могат да се правят отделни албуми и пак ще пиша

# 111
Страхотно е това за групата. Качих снимки на Божидара, по-късно през седмицата и по-актуални, специално за Маринка да видим има ли верно прилика Simple Smile
Гинекологът ми каза, че е съвсем нормално да си имам цикъл докато кърмя и да се пазим поне още 6 месеца. Иначе ми предписа някакви спермициди в комбинация с презерватив. Вие с какво ще се предпазвате засега особено тези, които кърмят и не могат да пият противозачатъчни?

# 112
  • София
Помпата ще дойде всеки ммент,дано има ефект Praynig.
пазим се с презервативи,но и в интерес на истината съм толкова скапана,че изобщо не се сещам за секс,ако няма кой да ми напомни за неговото съществуване,няма и да практикувам.

За мамите ходили на преглед при Марков-там имаше една книга с подробно значение на имената.Опитвам се да намеря в интернет тези значения(подробни),но не успявам.Някой да знае линк?

# 113
здравейте!
  Може ли на лични групата за Фейсбук.аз преди бях питала ,ама така и никой не ми отговори какво се случва с нея,но се радвам, че сега се разбра.
  Иначе за предпазването от бременност на мен ми бях изписали някакви противозачатъчни въпреки ,че кърмя и ми казаха като спра да кърмя да ги спра и тях.аз така или иначе не си ги взех,че не исках да се тровя.Апредпазването става при нас с презерватим,макар че нещо хич не сме редовни - няма време и сили за такива удоволствия.малкия заспива в 23ч и аз вече съм тотално изморена и такаааа

# 114
  • София
Либи, много хубави бузки е направила София Grinning
На мен пък доктора ми предписа противозачатъчни, каза, че били с много ниско съдържание на хормони и няма да пречат на кърменето. Само че се пият от първия ден на цикъла, а аз все още нямам такъв. Дотогава сме на пазене, не че секса е много често явление. На мои приятелки цикълът им дойде на 8-9 месец след раждането, така че не се притеснявам, че го няма. Като отида на преглед другата седмица ще питам.

# 115
Запис и от мен. Либи направо ти се възхищавам и се чудя как може още от сега да мислиш за второ та чак и за осиновяване. Сигурно има хора които са направо родени да бъдат майки newsm78. Мен май не ме влече чак толкова за второ. Още не ми е минал шока от първото. Все пак са само на по 3 мес. Относно захранването не мисля изобщо да бързам. Аз ще започна след 6 мес. навършени. Бях ходила на лекция на тази тема и лекарката там каза изобщо да не се бърза с това. така мисля и да направя. Но всеки си гледа детето както намира за добре. Ние в сряда сме на ваксина и от сега съм се притеснила че миналия път аз май го изживях повече от нея... А и обикн. съм сама през ноща и не знам какво ще правя ако вдигне температура но ще видим... Стискайте палци Praynig

# 116
  may22, всичко ще минбе както трябва Praynig
  Мъжът ми ме пази и се надявам да не стане някоя издънка, че все още ми е малко раничко за второ, макар че много искам. То не, че ни остава някакво време, ама все пак Mr. Green

# 117
Момичета как ви беше първия цикъл след раждането? Вчера ми дойде и си тече обилно доста, притеснявам ме че си е чиста кръв, такава ярка, а не по-тъмна както преди newsm78
Месец след раждането си дойде цикъла-обилен, ярко червен и за кратко-4 дни/ преди бременеенето беше по седмица/,ооообачеее... от тогава нъц-няма -симптомите са като преди цикъл, но него никакъв го няма.Тя и кърмата ми я хващат лудите от време на време и се успокоявам , защото точно сега трето ще ми е в повече

# 118
Здравейте на всички !
Аз имам един въпрос към всички вас-моят малък юнак от вчера сутринта не е акал.Не знам защо така-няма напъни,няма нищо...не знам дали се е запекъл или може би в нормално...Вашите бебоци как са? Пишкаме всеки път след хапване,но акото нещо липсва.А до преди два дена почти след всяко хранене си имахме ако.Има ли според вас място за притеснение или е нещо нормално според вас?Как са вашите бебоци ? Cry

# 119
Здравейте майчета и бебчета!Мимка,мерси за темичката! Hug
Ние днес пак бяхме на разходка,нищо че беше доста хладно,ама как да изпуснем като малкото лъвче напира да излиза...Гука вече много сладко,иска все да му говоря,да му пея,глезанчо голям!Качих му няколко нови снимки,на който му се гледат.
LITA,добре дошла!Радвам се,че ставаме все повече,а и виждам,че сме съгражданки,така че може и да се видим някой път!
Либи,София е толкова сладка!Щастлива съм за двете ви! Hug

Общи условия

Активация на акаунт