За мама вече няма скука, че вкъщи АВГУСТинче гука! № 4

• 24 802
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Ванеска много ти благодаря. Направих процедурата и има резултат. На мен в болницата ми казаха да не се притеснявам за бялото течение, но за тези налепчета нищо.
Габи ми е доста хремава, в повечето случаи е кисела, но като цяло я за мое учудване спи добре. И Калоян заточи сополите и кашля като магаре. У нас е весело  ooooh! За съжаление при бебетата и малките дечица хремата продължава повечко време.
Либи, браво! Лека полека нещата се нареждат.  Hug
Марина, успех!
Сега като и с баткото ми падат кичури коса и си го знам. Напълно нормално е.
Аз си продължавам с витамините О'МАМИ още от бременността и съм доволна. Струват 7 лв. и са 30 табл.

# 451
Искам да взема за Борко килимче пъзел от този тип - http://www.kenanoff.com/diary/?p=123 Някой срещал ли е някъде?
Ние имаме подобно килимче и вече втора година го ползваме с баткото. Подредила съм го върху килима в хола и Хриси сяда върху него с играчките. Така няма опасност да му измръзне дупето, а също така с пъстрите си цветове създава весело настроение. Много лесно се почиства и е доста практично. купували сме го от Кауфланд, но го има навсякъде в детските магазини - можеш да разгледаш в Джъмбо, там със сигурност съм го виждала. Hug

# 452
Жени ние сме от 2.Хайде идвайте и вие!

# 453
  • Варна
Здравейте,
имам въпрос към мамите, които са поръчвали бънджи на Fisher price - от къде поръчахте и колко струваше?

# 454
Здравейте, отдавна не съм писала,ама напоследък много ядове със свекито, ама майната му на това. Важното е, че сме живи и здрави!
bisera75 , на мен педиатъра ми каза да гледам схемата на млякото, защото всяко мляко  еразлчно, ние сме на ХИП розов и Рая яде 5 пъти по  180 мл, някъде. Ние започнахме и пюретата , ама ми се струва, че днес имаше колики.вие започнахте ли пюретата и по колко давате, аз по 30 мл, само сутрин, но всички ми казват, че трябва сутин 20 и към 4 часа пак 20.
             А относно темата за косата, у нас е направо луда работа, започнах да си слагам едни капсули на СЕРИ , но ефект, абсолютно никакъв, казват ми маски с тия конските витамини, ама да ви кажа нямам много време, кажете някакъв шампоан или нещо по-бързичко. Чао от нас!

Аз още не давам пюрета.Реших да направи 4 месеца и тогава.Веси яде по 120 мл. аптамил по 6 пъти в денонощието.От вчера и смених млакото на бейбилав.По принцип, когато се дава нова храна трябва да се дават и капки за колики, защото е възможно да се появат- така ми обясни личиния.

# 455
Здравейте
и ние ядем по 120 мл на хранене NAN 1 по 6 пъти на ден пробвах да правя по 150 мл но рядко успява да изпие по-вече. Вечер като заспим в 21.30 се буди в 8 за първо хранене. Пюрета почнах плодови но много много не можем да се справим с лъжичката при вас как е ?Аз давам по 3- 4 лъжички и другото го изпива в шишето

# 456
Пак съм аз забравих да питам изпратих във facebook запитване за влизане в групата но никой не ми потвърди какво трябва да направя

# 457
Здравейте на всички  bouquet,
И аз като много други ви чета от самото начало. Родих на 4ти август Йоанна (на татко Йонко и на мама Анна) 51см и 3,100кг. Ние сме на АМ почти от самото начало и сега сме 60см и 6,080кг.
Радвам се че има толкова силни майки на които трябва да се възхищаваме и да взимаме пример от тях
Много ще се радвам да ни приемете  Simple Smile

# 458
Здравейте на всички  bouquet,
И аз като много други ви чета от самото начало. Родих на 4ти август Йоанна (на татко Йонко и на мама Анна) 51см и 3,100кг. Ние сме на АМ почти от самото начало и сега сме 60см и 6,080кг.
Радвам се че има толкова силни майки на които трябва да се възхищаваме и да взимаме пример от тях
Много ще се радвам да ни приемете  Simple Smile

Добре дошла в този прекрасен форум.

# 459
# 460
Жени, от 2 сме нашата дружинка. Но звънни да се запишеш, че май те няма в списъка  Thinking
Искам да попитам някой дали знае със сигурност колко струват памперсите актив бейби 3-ка в Метро?!?! Аз си мислех, че са 24 лв, но мъжо ми вика, че това е цената им без ддс?!?!

# 461
..Вечер като заспим в 21.30 се буди в 8 за първо хранене.

Съвсем не благородно ти завиждам  Whistling
Не знам дали някога ще ми се случи такава радост  ooooh!

Gu6anka, добре дошла  Peace

Либи, страхотни новни  Hug

# 462
Gu6anka,добре дошла Hug

# 463
  • София
Пак съм аз забравих да питам изпратих във facebook запитване за влизане в групата но никой не ми потвърди какво трябва да направя
Ти ли си Веселка Бонева? Ако си ти готово е

# 464
Ти ли си Веселка Бонева? Ако си ти готово е
Simple SmileНе е тя.Аз съм.Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт