Колко бързо ОКТОМВРИйчето расте - не със дни, а с часове!

• 23 358
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • София
veselina miteva, видима разлика между гърдите може да има и когато произвеждат приблизително еднакви количества  Simple Smile . Дори при некърмещи.

# 106
MАРИС температура не е вдигала, но постоянно се поти и отвреме на време повръща сополки.Утре ще я заведа на лекар да я преслуша doctor

# 107
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте и от мен,

Докато кажа добро утро и, то станало добър ден... Mr. Green
Малкият започва да будува повече след хапване и е придобил този навик, именно в сутрешните часове, та макар и не нарочно, ще се запознаваме с компютъра първо... Whistling , поне да мога да Ви прочитам...
Снощи и аз разбрах, какво е голяма пауза между храненията- от 17-22ч.  Hug И да Ви кажа мноооооого ми хареса, но уви засега е еднократно....Затова пък сутринта в рамките на 2ч. яде 4 пъти... Crazy

Относно заглавията проявих малко творчество и ето какво се получи:

1.Коледна елха огрява празничния кът, Октомрийските бебоци играчките редят!
2.За Коледа е време вече-подаръците опакова Октомврийското човече!
3.Дълго време подготовка правихме у нас, Коледата да посрещнем- мама, тате и Аз!
4.Има ли нещо по-прекрасно от това-Коледата да се озарява от щастието изписано на Октомврийски лица?

daila777, за акането-При нас рядко остава памперс, който да не поразен от дневното меню  hahaha Принудих се през нощта да му слагам 3-ка размер, защото малките не смогват на капацитет... ooooh! въпреки, че го сменям много редовно!

# 108
Ее, най-после снощи малко поспах. Нико се събужда на 3 часа, но само яде и веднага заспива.
Нямаше рев и нерви. Естествено, не си въобразявам че така ще остане. Ама надеждата се връща, хаха.

Марис, аз ако спазвам и за дъжд, мъгла и вятър, не трябва въобще да мръдна от къщи.
Че тук по Ниските земи, ако не вали, ще духа, ако вали, ще е мъгливо. Ужасен климат.
А твоето бебе е направо супер. Голяма хубавица и много сладка тортичка.

Аз днес ще оправям играчки, попълвам документи и въобще малко работа да свърша.  Laughing
Че идват празници и тогава нищо подобно няма да ми се прави.

# 109
Здравейте!  Hug
При нас пък вместо да започне да прави по-големи паузи, Макси яде на всеки два часа през нощта. Сега пък понеже е неделя и татито е около мен и може да помага, той спи непробудно цели два часа. Това през седмицата няма как да стане  Mr. Green
Искам да пратя снимка за колажа, но не си спомням паролата, ако може някой да ми я прати на лични, ще съм благодарна.

# 110
страхотни бебета и страхотни торти, браво!
ето и нашата торта http://oktomvri2010.snimka.bg/maternity/silvi.508696.21303783

# 111
Здравейте Hug!
Орхидейка, аз питах лекаря ни за Ротарикса и ми каза,че е хубаво да я сложим, но и на нас препоръча да почакаме до към 6 месец.
Марис, много е хубава твоята кукла Hug!
Даарена, и твоите сладури са прекрасни Hug!
Моята бонбонка е голяма хитруша, вече така ме е дресирала Simple Smile, изобщо не иска да заспива сама, само на ръце. Сложа ли я на леглото ритка малко, гледа си играчките няколко минути и почва едно пъшкане и въртене ... а ако се направя че не я чувам Simple Smile почва рев..., а като я взема на ръце не помръдва, после уж заспала, като я сложа на леглото се ококорва на 2-рата минута. Не може така все на ръце Naughty, ама какво да направя като не мога да я оставя да си реве в леглото Thinking.Мисля да и купя от тези шезлонги са люлеене и мелодии, дано се приспива от това... newsm78

# 112
silvi@, дай да обменим малко опит за многократните пелени. Каква марка са и колко струват? Аз поръчах нашите от Естествени идеи и взех различни видове, за да видя кое ще ми хареса. Най-добри се оказват пелените-джоб. Май и ти си се спряла на тях. Тензухените пелени като подложки ли ги ползваш?

# 113
mama Ma, разбрах че се бие 3 месеца подред Ротарикса, а знам че като се ходи на море се хващат тези вируси най-много. Аз самата съм лежала в болница след едно море, а бях 7-ми клас. На братовчедите ми децата всички изкараха много тежко такива вируси и те на морето. Та се чудя дали не е късно 6-ти месец, ние мислим юни месец да сме на море  Crazy.

Много ви благодаря за отговорите  Hug Hug Hug! Определено ще си я извеждам, но ще преценявам за колко време и с какво облечена спрямо времето Simple Smile.

Аз да ви се оплача, моята докторка ми препоръча да си махна апендесита, каза че като са ме отворили за секциото са се изплзашили, имало сраствания като от 10-на операции от хронично възпален апендесит, дори ги чух как се вайкат докато ме оперират, но не разбрах за какво точно. Отделно ми каза, че сме извадили Евето в последният момент, плацентата ми била напълно развалена и пъпната връв също, благодаря на Бог, че ми е опазил детенцето.

И на мен цялото ми семейство е с сини очи, но гените на тати са много силни  Laughing, Евичка му е одрала кожата. Аз съм доволна де, харесвам си и мъжа и детето Mr. Green.

Ако може срещата да е някъде до където се стига с Метрото може и ние с Евето да дойдем  Simple Smile.

# 114
Добро утро и от мен Simple Smile

Аз съм от недоспалите и уморени мами  Confused Нашето момче вчера цял ден да му се е събрало половин час да спи. И то това с дремене по 5 - 10 мин. Какво е това не знам. Как може бебе на 1 мес. цял ден да не спи, заспа чак в 1:30 вечерта  Shocked не знам да се притеснявам ли  ooooh! само яде и реве, цял ден така.......чудя се вече гладен ли остава не знам  ooooh!

Днеа ставаме на 1 месец  Laughing не знам как да кача снимки с почерпка, затова ето  newsm38

Този пост направо го копирам, че целия отговаря и за нас  Mr. Green

И моят Радо днес става на месец. Черпя ви с нещо, което доста се покоментира тук тези дни, ама грабвайте бързо, че не останаха  Laughing

Та по този случай, Радо тази нощ спа от 1 до 2 върху мен и между 6 и 8 на леглото си. през другото време будува и следователно и аз със него  Tired Та и аз влизам в групата на недоспалите.

# 115
Орхидейке, и ние така ,мислим да сме на морето веднага щом дойде хубавото време, от юни със сигурност,ако е топличко от по-рано може и от май.Но аз мисля да сложим ваксината март месец , а четох че са нужни 2 приема през месец, така че няма да има проблем с времето /не питах лекаря ни ,но прочетох в инструкциите на ваксината,че са нужни 2 приема през поне един месец/
А на каката планирам да сложа другата седмица препоръчителна ваксина срещу хепатит А, вие мами с по-големи дечица слагахте ли я вече?
Оле, Веси, ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ , ако има други и на тях Hug Hug Hug!

# 116
  • Варна
Цитат
Моята бонбонка е голяма хитруша, вече така ме е дресирала , изобщо не иска да заспива сама, само на ръце. Сложа ли я на леглото ритка малко, гледа си играчките няколко минути и почва едно пъшкане и въртене ... а ако се направя че не я чувам  почва рев..., а като я взема на ръце не помръдва, после уж заспала, като я сложа на леглото се ококорва на 2-рата минута. Не може така все на ръце , ама какво да направя като не мога да я оставя да си реве в леглото .
mama Ma нашият разбойник е същият  Peace Grinning
Момичета нашето момче изобщо не търпи да го обличат с шапки ,космонавти и т.н ,направо като дойде време за разходки такъв рев удря,че направо ooooh! ooooh!,не знам какво да го правя,как ще излизаме зимата newsm78,вашите реват ли така?
Честити месечинки на родилите днес   bouquet     bouquet

# 117
veselina miteva, видима разлика между гърдите може да има и когато произвеждат приблизително еднакви количества  Simple Smile . Дори при некърмещи.

по принцип да, но при мен е нямало до сега и виждам как малкия се сърди на по-малката гърда и предпочита по-голямата. вече почти успях да регулирам нещата, че ми беше много смешно като се видя в огледалото Simple Smile

# 118
silvi@, дай да обменим малко опит за многократните пелени. Каква марка са и колко струват? Аз поръчах нашите от Естествени идеи и взех различни видове, за да видя кое ще ми хареса. Най-добри се оказват пелените-джоб. Май и ти си се спряла на тях. Тензухените пелени като подложки ли ги ползваш?
имамe фьзи бьнз, универсален размер с две подложки- малка и голяма.
уондерус са ми фаворит! пак са универсален размер и пак имат две подложки, от които едната е от бамбук и е супер попивателна. нея я ползвам за през нощта.
и още няколко, които купих от ибей- цьк и цьк.
ако имаш вьпроси- питай Hug може и на лични да не разводняваме тук.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=503219.0 а това е темата за пелените.

# 119
Орхидейке, Ротарикса ще го слагаме на 09.12 и ще ти споделя тогава как се приема и как се понася!! Аз знам, че не се поставя ч/з инжектиране. Два пъти се приема - две са ампулите, които ще купим. Всяка една струва 118лв. Ще го сложим заедно с Пентаксима и другата ваксина. Само да вметна, да не се плашите от вдигането на Т след ваксините - това е добра реакция на организма на детенцето!! Момчил държа Т 3 дни след ваксинацията на 2-ия месец - давах Панадолче и му мина. А за Ротарикса - имам много кофти спомени от 7-дневен престой в Инфекциозна болница с 8-месечното ми тогава бебе и се надявам да не се повтаря... а и този път има и парички за ваксината  Peace
Моите гърди също не пускат еднакво, въпреки че с това изпразване на 1-2 часа идея си нямам вече коя колко произвежда...

за разходките при минусови температури - изкарвала съм Момо на темп. до -8 градуса, в космонавт, вълнено одеало и още едно, с което му правя "тунелче" над нослето - да не вдишва диркетно студения въздух. тунелчето е достатъчно широко и високо, за да не се получава овлажняване  Peace

Общи условия

Активация на акаунт