Колко бързо ОКТОМВРИйчето расте - не със дни, а с часове!

• 23 358
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
mariana_75, пратих ти я на лични Peace

# 136
Здравейте Wink Не съм ви изчела много,но съм скапана. Миналата вечер маклата не спа,снощи малко по-добре,но днес цял ден не заспа и само рев (нито на ръце иска,нищо не помага вече). Чак сега заспа ooooh!. И моята едната гърда има повече мляко от другата или поне аз така усещам Rolling Eyes Страхотни торти. Хубава вечер и дано бебчетата са спокойни тази нощ Hug

# 137
  • София
Щом в сряда ще е гадно времето нека да е утре 10.30 Peace
Краси,аз абсурд да  след 13 защото тогава уж баткото тр да спинка!
Който може да се присъединява Simple Smile 10 .30 на църквата  Hug

# 138
  • У дома
Привет на всички!

Минавам само набързо да ви кажа, че моята голяма принцеска става на 7 год. Купона свърши, беше супер, децата много се веселиха. Пускам снимки във Фейса, когато ми остане време и тук.

Честит рожден ден и на голямата принцеса на Пашик, да ви е жива и здрава и много ученолюбива.

# 139
  • Sofia
Най-накрая и аз успях да се отчета със снимка за колажа  Hug Дария съм я сложила в люлката на Фишър Прайс-да живеят технологиите  Peace страхотно се забьвлява и успях да видя доста нови сники-толкова са хубави нашите октомврийчета  Simple Smile вече не сме съвсем новородени, така бързо са се променили всички
Мама ма толкова са сладки Ивана и Миши, да ги нацелуваш от мен  Heart Eyes
Аз нали съм на вълна погача и чакам снимчици. Марис трябва да признаем, че Ния е страшна красавица пу-пу-пу - да ти е жива и здрава   bouquet и нашето адашче е голям сладкиш
На Ноел тортата е разкошна, на нас ни подариха нещо подобно от 100 гр сладки. Да са ни живи и здрави всички бебоци!
Ние днес следобяд бяхме в южен парк с още 3 семейства  Sunglasses вече ми се струва лесно като съ с 1 дете, като видях как е с 2  Crazy
А Димяни не знам как е милата  Hug За разходките педиатърка ми каза след 1-вия месец може до 0 градуса, само да не вали и да няма мъгла  Peace По молове не съ я водила още, но като се влоши вреето и рака е риба Peace
хайде наистина да си направим среща преди НГ, чудесна е идеята на Димяни  Simple Smile
Дари от 2-3 дни си гука, особено докато е голичка като сменям памперса, мн е приятно
След малко ще я къпем и после гимнастика и масажче-мн й харесват. Момичета кажете рефлексното пълзене правите ли го вече?
Краси Вашия Симеон, връща ли храна още, че ние продължаваме.
Калинче, освен температура вие кашляхте и имахте сополки, нали. Какво точно ви предписа педи освен Панадол
За колана за стягане, аз си везех от вис виталис за 35 лв, мисля, че не си струва по-скъп, защото този върши прекрасна работа, вече няам корем почти. по-нататък и малко гимнастика и ще влезем във форма за лятото.
Сори за дългия пост. Целувки на всички рожденници, аз ставам, че ме вика моята принцеса  Simple Smile

# 140
И аз съм за утре в 10:30,ама нека се чакаме 10-15 минутки след уречения час,че не знам кога ще се храним ние,става ли? newsm78  bouquet

# 141
  • София
Разсърдих ви се, край Crossing Arms Що споменах среща, сега ще си направите вашата и няма кой да устрои обща тая година Tired

Мирче, не мога да повярвам че го е направила. Иначе имам примери и аз че бабите някак толкова години по-късно нямат идея как се гледат деца. Хвалят се по 1час за наай-малкото нещенце, иначе са толкова..абе сякаш не са гледали досега Rolling Eyes

Честити месечинки! Моят батко вчера стана на 1г6м Heart Eyes

# 142
  • София
И аз не знам кога ще се храним утре, но ще изцедя кърма, ще съм заредена и с АМ и смятам да се класирам в 10,30 ч.

Арим, не е намерила залъгалката или какво?! Горкото дете  Close
Не бе Калинче, детето я плюело и се връзвало само на шишето за хранене  ooooh!

Мирче, не мога да повярвам че го е направила. Иначе имам примери и аз че бабите някак толкова години по-късно нямат идея как се гледат деца. Хвалят се по 1час за наай-малкото нещенце, иначе са толкова..абе сякаш не са гледали досега Rolling Eyes
Бебзи, татето ни беше на биричка с едни рокери и те му давали съвети за биберони и разни бебешки неща - не се очаква от тях все пак. А една баба, която е отгледала 2 деца няма как да не знае - поне така си мислех, де...
На вас пуснаха ли ви асансъора?

Хайде приятна вечер и много спинкане ви пожелавам и утре да ме чакате  Hug
Тони, мини да ни събереш като тругнеш  Heart Eyes

На всички неспящи мами пожелавам успани бебчета чааак до сутринта  Heart Eyes

# 143
Ани, повръща, че чак лошо ми става... Много рядко му се случва да не повърне.

Да питам - нормално ли е да имаме много лиги? Толкова много му се образуват понякога Shocked, че чак се задавя, защото не се сеща да преглъща. Започва да се плюнчи, олигавя се много newsm78 . Иначе не кашля, освен като се задави с повърнато, няма секрети в носа. И това е 2 дни така. В сряда сме на консултация, но дали да чакам до тогава?

Пашик, Позитив, честити рожденнички! Да са ви здрави, щастливи и много да ви радват!

Арим, ще взема да се възползвам Hug

# 144
# 145
Цвети Hug

Люлинчанки имате ли топла водичка?

# 146
  • София
Цвети, какво те мъчи, мила?

Наде, у нас има. Грабвай Дари и елате да ги къпем заедно с Еви  Mr. Green

# 147
Оххххх,ебаси гадостта може ли да няма водичка?

Мирче,голямо благодаря,ама много късно стана  Mr. Green Hug  bouquet

# 148
  • София
Ние бяхме така сутринта, но я пуснаха бързо. Дано и на вас ви пуснат след малко  Hug

# 149
  • Sofia
hailie моята дъщеря така се лигавеше. Сменях по 10-тина лигавника на ден подгизнали от лиги. Тогава педиатъра ми каза, че е нормално. Сега сина ми се лигави, но значително по-малко от каката и не ме впечатлява след нейните рекорди в тази област...

Наде виж в сайта на топлофикация защо нямате топла вода и кога се очаква да ви я пуснат. Може да е за 1-2 часа някаква авария...

Общи условия

Активация на акаунт