Колко бързо ОКТОМВРИйчето расте - не със дни, а с часове!

• 23 445
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Ноел, цената на прегледа при д-р Драганов е 30лв. Ей сега си записахме час за 09.12. Аз пък забравих да попитам, дали е на същото място като преди 3 години - ВМА, каб.111 пише на моята визитка.
Днес Максим спи от сутринта само с едно пробуждане за голяяямо акане и сучене. Дано не ми излезе през носа това спокойствие, че то много хубаво не е за хубаво  Simple Smile

# 256
Колко тъжно, че не можем да излезем на разходка... дано спре да вали, че ще стана 100000000 кила - от сутринта главата ми е
вечно в хладилника  hahaha

Бърди, може да сме имали предвид 2 различни неща с теб  Rolling Eyes - аз писах за асансьорите към мотрисите, а ти може би си имала предвид изходите от станциите.
Мирче - много сте красиви с Евичка, пу-пу  Hug
Mishanka - браво за хубавите резултати  Hug
infoma - стискам палци таткото да оздравее по-бързо и да се съберете цялото семейство преди празниците  Praynig
Ради, Кат, как успявате да учите милички  newsm78 Аз имам да пиша, ама акъла ми е някъдеее, но къде ли (може с кърмата да е изтекъл, както беше писала Олето  Joy)
mariana - и Йоаннка спи доста от вчера. Снощи се хранихме в 1.15, после чак в 8.00, след това в 11.40 и сега още спи  Grinning Heart Eyes
При мен също коледното настроение не се е събудило. Milla, bob4enka - украсиха ли вече при вас магазините и улиците? Покажете по някоя и друга снимка да се порадваме и ние, че с тези скромни бг-украси... Само варненките май не могат да се оплачат, кмета им добре се грижи за красотите около празниците.

# 257
привет и от нас

Ние утресме при Драганов от 16 ч,
mariana_75 знам че е точно там ВМА 111 каб. Hug

# 258
# 259
И аз подадох документи за еднократна началото на октомври,проверих днес-не са преведени Sad
Някой има ли представа дали този месец ще ни изплатят детски newsm78

Легео,става и с прожекционните апарати от едно време.Аз имам от детските ми години и сега ще преровя да го намеря да прожектирам"Ну пагади" Laughing

# 260
Леле, голям дъжд тук. Сега се връщам от консултация.
Не питайте как се опаковахме с найлони и дъждобрани.  Laughing

На Нико му биха 2 ваксини. Не плака чак много. Мен ме беше повече страх.
Обаче е фино бебе, така го нарече сестрата. Скромни му били размерите, хихи.
Тя и Мила си беше така, все под нормата. А тукашните норми са  ooooh!

Смехоранке, поукрасили са ама не за Коледа, ами за Синтерклаас,който се празнува на 5 декември.
Като мине и веднага се вадят коледните украси и става наистина хубаво.
Аз още не съм почнала, ама ми е Коледно, въпреки че в петък си тръгват мама и татко.  Cry

Цвети, мила  Hug Дано се пооправят нещата. Стискай зъби и мисли позитивно.

Момичета, вие може да си организирате коледна среща с бебоци. Ще е яко!

# 261
  • Варна
Един път писах ама не сте ме отразили много  Mr. Green Тези които са подали октомври за еднократните ще ги вземат края на ноември. Като гледам календара най-вероятно 29 или 30, най рано 26ти. Същото важи и за детските към края на месеца едва ли не последните дни, да не кажа че понякога закъсняват и в началото на следващия ги превеждат. Ние се гледаме с двамата, ама баткото нещо чревно го е хванало и ми е много жал какъв е изтощен, а лекарствата едвам си ги даваме  Tired Дани за сега е добре пу пу.

# 262
Ноел вчера е водих при педи. Даде еспомизан и биогая и каза,че е от коликите и тя е от ревливите бебета и така. Мама Смехорана почти не успявам да чета.....много ми е изморено.

# 263
  • София
Смехи, не сме писали за различни неща, аз наистина досега не знаех, че има асансьори по метростанциите - сега почвам да си ги търся като наследство  Laughing
Днес бях на контролен при гинеколожката ми, мама дойде да гледа Мая. Идеално зарастнало и си работи всичко, даде ми карт бланш за секс, а аз не знаех, че трябва да чакам  Joy ама не й казах  Joy
Препоръча ми и ми даде рецепта за спирала Мирена, някой ползвал ли е?
И каза, че при операцията си е подготвила терена за трето, така че и трето ще извади ако реша (ама аз засега мисля да не решавам  Laughing).
Малкия дзвер му оставих изцедена кърма, че пробвахме веднъж с Аптамил и така буташе шишето все едно отрова й даваме  hahaha

# 264
  • Русе
Здравейте момичета,тези дни беше хубаво времето пък и имахме гости и неможах да ви чета ,и като влизам хоп нова тема си имаме Mr. Green
Ние с бебчо сме добре папкаме и растем,беше се позапекъл малко че ходихме на лекар който ни изписа един разтвор за пиене и тази сутрин ака като за световно а сега си спи блаженно Mr. Green
Искам да ви попитам на мен още не ми е спирало да тече от раждането ,само намаля малко но пак си тече дали е нормално това newsm78

# 265
tani_07
, аз също още имам леко течение, даже беше поспряло.преди две седмици, но се понатоварих и тръгна пак. Сега е съвсем символично, надявам се да спре тези дни съвсем. Ни е в момента се храним и понеже се излъга да грейне малко слънце, хукваме навън

# 266
Фата, май доста те измяра бебчо - Колко месеца го е измерила сестрата, че е пораснал???  Mr. Green

Joy Сега се върнах и видях каква глупост съм написала, ама така е, понякога пиша нещо, получавам спешно повикване, после се връщам да дописвам и то станало...  Blush

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 16:03 от fata_morgana

# 267
Здравейте момичета,
Моят Ник става днес на един месец. Ето и виртуалната почерпка от нас:

Ние днес бяхме на първия преглед с педиатъра. Доста е наддал, над 1 кг (ако смятаме от най-ниското тегло 1,5 кг Shocked)и е пораснал с около 7 см. Обаче има предпочитание да си обръща главичката на една страна още от раждането и ще трябва да ходим на хиропрактикер да му я наместват.
Milla, и при нас времето е отврат, тази сутрин като се събудих валеше леко сняг, после го обърна на дъжд и е една такова мрачно, сиво. При нас масово още не са украсили, но започват гледам магазините.
Ifoma, и аз стискам палци да празнувате Коледа в пълен семеен състав. Hug
Lady V, дано скоро да го преборите този чревен вирус, че си представям колко ти е трудно. Hug
И сега да ви питам нещо, четох, че млякото и млечните продукти са страшно противопоказни при колики. Вие ограничавате ли ги?

# 268
Леле днес как забравих да честитя месечинките Crazy Ша ма прУщаватИ
Честита първа месечинка на Александра, Ник Тейлър и Митко!
Флафи, да ти кажа, сега като се замисля, май в дните, в които не пия мляко е по-зле... Нищо не ограничавам, ям това, което ми се яде и по колкото искам. И зеле, и боб, сладко, абе всичко! И не забелязвам промяна. Peace

# 269
Честити първи месечинки на Александра и на Митко и от мен! Да са много послушни и засмени! newsm67

Общи условия

Активация на акаунт