Колко бързо ОКТОМВРИйчето расте - не със дни, а с часове!

• 23 439
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Аз не само, че не отказвам прясно мляко, ами и се напъвам да пия поне една чаша на ден.
Това обаче по тукашните съвети, а холандците са страшни консуматори на мляко.
И възрастните на обед с хляба пият мляко.  Laughing

Мирче, добре е Ева, според мен. Тя няма и месец още, а е 3550. Нико беше на месец 3850.
Разликата не  е толкова голяма. Аз вече на тия мерилки и теглилки не им обръщам такова внимание.
С Мила що стрес изживях да се вторачвам и все "далеч под нормата".

# 286
  • Варна
Иве не си прави на на молитва в църкват се ходи на 40тия ден, не на 40 дена. Тоест се брои и деня на раждането за първи  Peace

http://culinaryfestival-bg.com/?page_id=336

# 287
Привет ,мами!Изчетох ви най-накрая!
Благодаря ви за пожеланията към рожденничката ни!
Честито на всички имащи повод за празнуване!

На нас днес ни е 40-тия ден,сутринта ходихме на църква и ни сарандисаха.Погача обаче не искам да правя...
В петък се теглихме на 1месец от изписването ,качила е бебка 1200гр и е 4200 до петък!Доволна съм,че ми е добра хранилката ,за сега си сбъдвам мечтата да кърмя успешно,дано да успея до 6ти месец!
Бабка е мн спокойна ,чудя се дали не й действат успокойтелно чайовете с копър,които аз пия  newsm78  ,но си спим цяла вечер,само храня на 3 часа и продължаваме!Дано ни подминат коликите ,лекарката каза ,че не са задължителни!

Аримче,чай си варя от пакетче каквото обичам и после в чашата си сипвам от този на хип и е мн приятно,не се усеща хипа.Иначе лактогонния българския пия по една чаша на ден,мн гаден пия го на екс ,но определено е мн добър! Peace

# 288
  • Sofia
Здравейте мами,

Аз съм от тези дето не спят по цяла нощ. Лягаме си около 4 Shocked . Кога ще се регулира този сън не знам.

Четох, че някои мами имат проблеми с педиатрите си. Аз този проблем го реших още с каката. След като 2 месеца ми се караха как я гледам /а бебето се развиваше чудесно и аз гледах кое е добре за нея/ реших да не си хабя нервите. Гледах си бебето както аз намирах за добре, а на педиатъра рецитирах инструкциите които той ми е дал на консултацията. Той доволен, че изпълнявам и бебето е здраво и всичко си му е наред, аз доволна, че добре се справяме и никой не ми мърмори. Така, че ако някой иска да се възползва от моя опит  Wink

Ние питата ще я правим малко по-късно във времето, но ми е интересно как ги правите вие!

Спокойна вечер на всички!

# 289
10х, Lady, в такъв случай сме пообъркали традицията. Embarassed Ама на попа му казах - "днес навършваме 40 дни" и той не ни върна Simple Smile
Веси, както си решиш тогава, да не те бъркам и аз.  Thinking ooooh!

# 290
Флъфи, и др. мами, много се обезпокоих сега:( Нашия младеж и той върти главичката си все надясно! Поставям го да спи на лявата си страна, а той опъва шийка надясно, страх ме е че ще се задави така... Sad Сега се опитах да обърна главичката му наляво докрай - не става:( Някой ще може ли да обясни какви са последиците от това?

# 291
  • Варна
Момичета, моля да ми изпратите паролата на албума за колажа, че нещо не мога да стопля как да кача снимка  Peace

# 292
  • Варна
Иве в крайна сметка не е толкова страшо  Hug Исках само да го обесня на тези които държат да са точни. Имаше нещо точно на 40тия ден Исус Христос... Ама не помня  Embarassed
Хипо ей сега ти пращам  Hug

# 293
kalinche

моя приателка изпробва ей такава поставка http://www.premaman.com/wapr/en/int/cat_paper.jsp, защото нейния бебок също спеше се на една страна и даже беше пооплешивял на главичката,  Hug

# 294
  • София
Здравейте!
Честит имен ден на всички празнуващио днес  bouquet

Аз днес бях на гинеколог за първи път след операцията!
Направи ми и колоскопия понеже видвя някакво изменение и януари ще направим и биоспия за да сме сигурни какво е и да действаме да взимаме мерки PraynigКаза,че вероятно си е доброкачествено но ще трябва да се направи някаква процедура за да спестиме последстрвия и така....
Иначе яйчниците са ми добре,матка също!
Взе ми все пак и цитонамазка!

Малките нещо хич не са на кеф тея дни и нямам време за нищо почти пък и нещо и аз се изнервих и така Rolling Eyes

# 295
  • София
Димяни - Дано се окажат неоснователни притесненията. Hug А какъв имен ден е днес?

Георги и той има предпочитания да спи обърнат на ляво, но днес пък цял ден спи на дясно. Аз не се притеснявам за това.

# 296
Имаше нещо точно на 40тия ден Исус Христос... Ама не помня  Embarassed

Майка му - Дева Мария - го въвежда в храма на 40-я ден от раждането му  Peace

# 297
Калинче, не се притеснявай излишно, ако е имало проблем при вас педиатърът ви е щял да вземе мерки, сигурна съм.  Пак повтарям, че при нас го забелязаха още в болницата. Мен определено ме е страх от този хиропрактикер, но предпочитам да реагираме навреме.
Димяни, мила, стискам палци за прегледа през януари Praynig

# 298
  • София
Александров ден зимния Grinning

# 299
Ние нашата погача ще я правим в неделята преди 40-тия. На молитва мисля да не ходя. Но ще видим какво ще ме осени сутринта на деня Rolling Eyes .
А аз имам такъв въпрос: какво правите с парчето пита, което е завързано в кърпата, колко време го държите там? И парите при това парче ли са или отделно? Къде?

Тони, дано всичко е ок при теб! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт