С топло слънце и цветя да посрещнем пролетта

• 70 505
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
  • на североизток от Рая
  Goody, честит рожден ден!  Hug

http://picbg.net/u/18405/29478/340324.jpg

Всъщност, аз си взех от почерпката ти в една друга тема.  Embarassed Вкусно е.  Hug

Бъди здрава, упорита и обичана!   bouquet

# 166
Goody, Честит рожден ден.
С пожелание за упоритост за да следваш мечтите си,
смелост- за да ги осъществяваш
и много любов за да дава смисъл на всичко това.  newsm51

Благодаря отново за името на цветето.
Днес изплетох с майка няколко микремета ( дано така се пише) и закачихме една лозичка и една зебрина.
Нели, честит рожден ден на майка ти. Здрава и щастлива с всички покрай нея.  Hug

# 167
  • Бургас
За много години момичета Hug живи здрави и много успехи през новата година Simple Smile
Goody, Честит рожден ден на патерици  bouquet

# 168
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Благодаря ви момичета  Hug
 Heart Eyes хваля се с подаръците си Mr. Green

снежно бяла орхидея;
червен антуриум, но е много особен, тичинките в средата не са жълти и формата не е цилиндрична, а в червено и прилича на шишарчица   Laughing
и специално аранжирана коледна звезда с "мъката на художника" и още две пъстролистни китчици  Crazy

сники скоро  Wink

# 169
Goody, макар и със закъснение  Hug

# 170
  • Варна
Goody,
честит рожден ден на патерички, всичко най-хубаво ти пожелавам  bouquet
Честити нови придобивки, ще чакаме снимки Simple Smile
Хексилина,
стискам палци да отминат по-скоро неприятностите ви Hug
Аз вчера инцидентно се сдобих с циклама Crazy Гледам ги от известно време в Карфур, но не бях доближавала стелажите, вчера обаче отидох да ги огледам, имаше много разцветки, а аз взех единствената къдрушка Laughing
Ето я и нея:

# 171
  • Gone with the wind
Годи, ЧРД на огромни патерички  Embarassed

Честита нова година момичета и Дакелче
Нека бъде много здрава, много ухилена и ви донесе безброй поводи за празник!

Минавам само да се похваля с новата ми коледна звезда -макар и да ги знам какви са кипри и как се нещо не им харесва, не устоях като я видях  Embarassed

Сега съм в предстартова треска - снабдявам се със семенца, мисля към 20ти да започна пролетната сеитба  Mr. Green /друг е въпросът, че идея си нямам къде ще ги складирам до април, но това не може да ми спре ентусиазма/. За момента съм се снабдила с петунии, циганета, тагетес, газания, хризантеми, декоративни чушлета, иглики, кампанула/ знам, знам, ма пустиЙ му мерак/, далии, незабравки, калдаръмче и латинка и ...... имам едно списъче от още 7-8 вида, които си търся.

# 172
  • на североизток от Рая
           Здравейте!  Hug

Минавам набързо , за да поздравя празнуващите!

Честит имен ден , с пожелание за здраве и късмет!  Hug

http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450gy250_609172.jpg

Почерпвам ви, защото майка ми и брат ми днес също са именници!

http://farm4.static.flickr.com/3407/3667107709_170963338a.jpg?v=0

Месечинке, имаш си страхотна циклама. Аз така и не ги завъдих. А толкова са нежни.

# 173
  • Варна
Нели,
честити ти именници, да са живи и здрави  bouquet
Честито на всички, които празнуват днес Simple Smile
Ку4о,
много красива коледна звезда. И аз много ги харесвам, но повече не искам да завъждам, защото са отровни, а моето косматото обожава да гризе цветя Whistling

# 174
  • Русе
Здравейте!
За много години!

Имам едно въпросче към вас-
някой отглежда ли авокадо вкъщи?
Имам 2 костилки и искам да ги засадя...
Интересува ме всичко по темата- от засаждането на костилката, за колко време избива и т.н. Ще се радвам на всякакъв опит и съвет!  Hug

# 175
  • Варна, а по празниците в Ямбол
За много години!
Чеситто на празнуващите и на една Гигантска патерица, честит РД на една любим амуцунка  Hug Гудиня!!! Жива и здрава да си!
Адриана, Аз имах авокадо от костилка, засях прободено с две клечки на кръст, както пише из нета. сравнително бързо излезе и много бързо растешеза няколко месеца 2-3 да речем през лятото порасна от костилка до 25-30-40 см.. аб едоста.. в края на лятото обаче реших, че нямам къде да го прибера и го подарих на една жена и дотам... самото цвете обаче не ме накефи нещо, нито ми беше красиво, едно високо такова и затова подарих, за да не умре при мен през зимата.. дано ти имаш успех...
не че сега не съм си хванала ново де... ам ане е избило още.. после какво ще го правя-идея нямам!

# 176
  • на североизток от Рая
          Здравейте !  Hug

Кате, и в тази тема се срещаме. Което за мен е много приятно.  Hug  Heart Eyes Hug

Адриана, аз не съм гледала авокадо, но една приятелка беше си хванала от костилка. Ами, както Катето казва, не е нищо особено като растение. Просто звучи екзотично, че отглеждаш авокадо. Аз сега се мъча да си захвана ананас.

Не зная дали имаме именнички в темата, но все пак : Честит имен ден на празнуващите днес!

Ако имате именници в семействата, нека те да са здрави и обичани хора!

http://animacii.net/images/stories/pictures/hrani_napitki/hrani/ … 4uci_04/n7755.gif

Все забравям да питам дали знае някой къде забягна Дакела?  newsm78 Осезателно липсва тук.

Дакел   newsm17!

# 177
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
точно както заглавието казва "коледниче и коледна звезда ме сгряват"  Mr. Green

подаръците за РД

изненадата за руската коледа  Sunglasses живее на остъклен, неотопляем балкон и не очаквах да ме зарадва така

# 178
  • на североизток от Рая
    Хелоооу!  Hug

Аз идвам да се пооплача. Падат листата на едно от цветята ми - Исусов венец му казвам аз.
 Подариха ми го през октомври, за РД. Беше малко, отрупано с цветове - ето го:
 http://nelimarch.snimka.bg/flowers/cvetya.489666.21055247

Започна да расте, има си три разклонения, смених му още тогава саксията. А днес като го погледнах -  ooooh!, жълти, падащи листа. Останаха по 2 листа на върха на клонките. И бодличките са си там, естествено. Дали съм го преполяла  newsm78? Но аз не преполивам. Дали пък въздухът не е сух? Истината е, че ми е мъчно. Много ме радваше.

Китайските ми рози пък развиват млади, зелени листенца. Аз се каня да ги режа, те растат, милите. Как да им посегна с хладното оръжие като сърце  не ми дава. Друго интересно няма покрай цветята ми. Сакъзчетата са с пожълтели листа, но това е нормално и не се вълнувам толкова.

Хриси, ти как си? Вики оправи ли се? Кога ще пътувате за другата страна?  Hug
 Преди малко, като обядвахме се сетих за теб. Ще познаеш защо, след като чуеш въпроса, който ми зададе синът ми: "Мамо, щом Земята се върти, защо нещата не падат?". Също така ми каза, че река Нил се излива в Атлант. океан.
 Извинете за спама.

Пожелавам ви приятна почивка и се включвайте по-често, защото ми липсвате!  Hug

Гуди, за твоите нови придобивки нямам думи - все красоти!  Heart Eyes

# 179
  • Варна
Нели, абсолютно нормално е да падат листата на исусовия венец през зимата. И на моя падат, имало е години, когато е оставал без нито едно листо. Сега има, но определено е пооплешивял. Напролет ще се раззелени.
Goody, много красиви цветя Hug

Общи условия

Активация на акаунт