С топло слънце и цветя да посрещнем пролетта

• 70 479
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
  • Карлово
neli mar4,
Как няма да ги харесат!?
А на тебе какво са ти приготвили? Hug

# 151
  • Gone with the wind
кучо, ХрисиHug, имате ли вест от мен? май ще се ядосам на пощите...

Аууууууууууучччччччччччччч, аз пращам всичко от офиса и имаш адреса на офиса  Laughing
Нищо де, в понеделник ще припна до пощата, дано само не ми е изсъхнало пакетчето  Hug

# 152
Здравейте.
Тази година и аз май преполях коледната звезда. Миналата година я опазих до лятото, но тази беше окапала още преди да си тръгнем.
Нели, представа си нямам какво си пращала. Нищо няма при мен.  Благодаря от сърце, каквото и да е.  Hug
Тук цветятя са много добре. Радвам се на всичко изпратено и ги гледам като деца. Снимки ще пусна след като се приберем живот и здраве. 
Моето дете е болно от неделя. Беше вдигнало 40 градуса. Все още покашля. Днес ми сервираха още една неприятна новина ( пак свързана с болести) и изобщо не ми е празнично. Само се моля всичко да мине по най лекия начин и да сме здрави през следващата година.
НА всички вас ви пожелавам весело посрещане на новата година. Много здраве, щастие и любов.
Не знам кога ще се включа отново.

# 153
  • на североизток от Рая
  Здравейте отново!

Хриси, кучо, не съм ви пращала цветя. Само по една скромна картичка. И ми е чудно защо още не сте ги получили, аз ги пратих на 21 декември , с цел да ви зарадвам за празниците. Не мислех да издавам, но се случи...

Хриси, дано Вики бързо да оздравява и другата неприятна новина също да остане в старата година. Аз снощи имах голям семеен конфликт, сега сърцето ми сякаш е в гърлото, тежи ми, не съм спала, не мога да дойда на себе си. Не очаквам кой знае какъв празник утре вечер, но заради децата трябва да съм окей. Тяхната радост е и моя, както на всяка майка. Съжалявам, че ви товаря...

Утре може пак да се включа, но ако не успея, пожелавам на всички добро настроение в празничната вечер и много усмивки! Пожеланията - после!  Wink
                 Обичам ви!  Hug Hug Hug

# 154
Не се приетснявай, в 90 процента българските семейства се карат около празниците! И това ще отмине, ще тръгнем на работа и всичко ще е ок! Та нали затова ние жените обичаме романтичните сериали!

# 155
  • Видин
Влизам да ви пожелая весело посрещане на новата 2011 година! Дано да е по-благодатна и по-щастлива от предишната  Hug
Аз ще си бъда вкъщи с болния герой. И аз съм малко понастинала...

# 156
  • на североизток от Рая
               Hug          Hug            Hug         

Честита нова година , цветни момичета!

Пожелавам ви много, много здраве, обич в семействата, сбъдване на най-съкровените ви желания и не на последно място - много цветя, които да ви носят настроение. Обичам ви всичките!

Вчера цъфна коледничето ми - един, единствен цвят, но все пак цъфна да ме зарадва.

Честит имен ден на именниците
ни, ако има такива ! Носете с гордост името си!

http://www.animacii.net/images/stories/pictures/vasiliovden_01/v … _animacii.net.gif

# 157
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Жива здрава, весеал и цветна година и от мен Simple Smile Simple Smile Simple Smile

моето коледниче не успя да разтвори пъпките за Коледа, не успя за Нова година,  Laughing май ще чака руската Коледа за да ме зарадва  Hug

# 158
  • Русе
Честита Нова Година !!!  Hug
Желая Ви много здраве и късмет!

При мен коледничето въобще не смята да цъфти,но цъфна един спатифилум  Grinning

# 159
Честита Нова година. Здраве, щастие и късмет.
Честит имен ден на всички празнуващи.
Гооди, твоето цветенце има цветоноси, но не мога да разбера това ли му е цветът или се отваря като цветче. В моемнта е на едни малки точици.
Лек ден на всички.

# 160
  • DE
За много години на всички в най- цветната тема !
Много любов, здраве и само Щастливи мигове Hug

Нямам какво ново да покажа, затова да внеса малко цвят от изминалото лято Mr. Green

Спорни почивни дни !

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 21:20 от matze

# 161
...Гооди, твоето цветенце има цветоноси, но не мога да разбера това ли му е цветът или се отваря като цветче. В моемнта е на едни малки точици.
...

а за кое цвете питаш?  Blush
китайката я знаеш каква е, бенджамина не цъфти, а това с луковичката цъфти подобно на мускарите, Blush
ето така

# 162
Гооди, точно за това питам. ама му забравих името.  Embarassed Значи иска още докато цъфне напълно. Има доста нови издънки и е много хубаво.
Матце, много хубава снимка. Аз пак ще стягам куфарите тези дни. А толкова проблеми имаме не е истина.
Лек ден на всички. Вероятно ще се включа вече като се прибера.

# 163
  • на североизток от Рая
  Добро утро! Напразнувахте ли се вече?  Party

За нова година децата ми получиха по един ананас. Искам да натопя горната му част, за да пусне корени. Правила съм го веднъж, но като пусна корените/бяха като брада/, аз проявих немарливост и не го засадих. Сега вече съм решила да го завъдя. Но , въпросът ми е друг. Може ли да се появи ново растение от тези плочки, които са върху ананаса? Чела съм, че всяка една от тях съдържа зародиш. Сега четох една статия за ананаса , но за тях няма нищо конкретно написано. Ако сте запознати, пуснете ми едно инфо.  Praynig

Починете си днес добре, че от утре пак слагаме кънките и ...нова година, нов късмет!

Hug             Hug              Hug

Забравих да ви почерпя. Майка ми е рожденичка днес. За нейно здраве:

http://domakin.bg/admin204/upload/plodova%20torta.jpg

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 10:50 от neli mar4

# 164
.... Забравих да ви почерпя. Майка ми е рожденичка днес. За нейно здраве:

http://domakin.bg/admin204/upload/plodova%20torta.jpg

и аз така  Blush

http://statiite.com/wp-content/uploads/2009/02/cheers.jpg

хекси, ледебурия  Hug

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 15:46 от Goody