"Дързост и красота" - тема 65:"Вземи си бебето, дай ми съпруга..."

• 34 025
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
Горкото Фийби. Sad Защо пък точно на нея решиха да посегнат така... А за болката на Ридж да не говорим- за втори път изключително близък на него човек умира в ръцете му (нищо, че Тейлър всъщност не умря).
Малко се нервирам, че не направиха и Тейлър да чувства нещо докато Фийби умира. Майките обикновено също имат някакъв инстинкт за децата си. Но кой знае, може в следващия епизод да стане нещо и с нея...
А на партито Брук и Ридж се държаха все едно не са се женили няколко пъти.

Всъщност болката на Ридж е за трети път - сериите със смъртта на Каралайн бяха много разтърсващи, това са едни от сериите, които си спомням много добре. След това - Тейлър, сега - Фийби. Много му се насъбра.
Сал на трите грации/да не дразня слуха на някого с точното определение/ нищо им се не случва, и да се разболеят нещо - бързо им минава и сколасват даже да забременеят докато са на умиране.

# 601
Горкото Фийби. Sad Защо пък точно на нея решиха да посегнат така... А за болката на Ридж да не говорим- за втори път изключително близък на него човек умира в ръцете му (нищо, че Тейлър всъщност не умря).
Малко се нервирам, че не направиха и Тейлър да чувства нещо докато Фийби умира. Майките обикновено също имат някакъв инстинкт за децата си. Но кой знае, може в следващия епизод да стане нещо и с нея...
А на партито Брук и Ридж се държаха все едно не са се женили няколко пъти.

Всъщност болката на Ридж е за трети път - сериите със смъртта на Каралайн бяха много разтърсващи, това са едни от сериите, които си спомням много добре. След това - Тейлър, сега - Фийби. Много му се насъбра.
Сал на трите грации/да не дразня слуха на някого с точното определение/ нищо им се не случва, и да се разболеят нещо - бързо им минава и сколасват даже да забременеят докато са на умиране.

О, да, как можах да забравя Каралайн! Първата голяма любов на Ридж!

Вие почакайте още няколко месеца да видите каква Лоугън-тирания ще настане във "Форестър Криейшънс", когато Бил отмъкне компанията. ББ: Кейти ще е шефка, а Брук и Дона също ще са с някакви супер високи постове. Колекцията на ученичката Хоуп пък ще бъде предпочетена пред тази на по-утвърдената в тази работа Стефи. Форестърови- в дупката. Една от причините после на Ерик да му дойде акъла и преди развода си с обвиняващата го в нелоялност Дона да я попита: "А ти беше ли лоялна към мен, когато Бил ми отмъкна компанията и със сестрите ти се правехте на шефки там?"

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 14:42 от SuperGeorgi

# 602
Цитат
Абе давайте моля с нецензурни думи в кавички на когото му "напира" и не се сеща за по-цивилизовани изрази! Но нека, когато са си на място и в подходящ момент! Знам, че  така го мислиш, но точно тук в тези епизоди това не е на място - времето не е улучено.
Кое време да улучим точно?    newsm78  То,когато и да се появят трите бабетки Лоугън, все нещо курвенско правят.Бабетка брук, откакто се появи в началото на филма, та до ден днешен, все с женени или обвързани мъже се забърква.Буля ти донка и тя...Ерик не беше ли женен,като го засваля?  КейтитУ,да не остане по-назад от систърките си ,реши,че требе да приложи курвенския модел към племенницата си..може би защото няма щерка.Иначе и зетьовете би подпукала.... 
Та,кое казваш ,не е курвенско ?!    Thinking
За която и постъпка на трите "грации" да се сетиш ,все е мръсен номер!Аз на това му викам курвенско поведение!Обобщено!Не само на търкалянето от легло в легло....не че пропускат постеля....    hahaha

# 603
Краси, както винаги сме на едно мнение  Hug
Много добре си отговорила, аз ще замълча след твоя пост  smile3505

# 604
  • с/у ОколоМръсТното
ЧНГ на всички и за много години  Grinning
Гледах снощната серия и лично видях кончината на горкото Фийби. Много я харесвах.
Сега, когато е пак в привечерно време гледам повечко сериала.

# 605
  • somewhere near the sea

В имението на Forrester, партито на Брук и Ридж продължава. Всички се забавляват с танци. Брук се тревожи за това, къде е Ридж. Пита Кейти за него. Steffy спира да танцува с Maркъс и се хваща ръце  за стомаха си. Маркъс ѝ помага  да седне и  пита какво не е наред. Ерик се втурва да види какво става. Той  извиква и  Бриджит, но виждат Ridge да идва като замаян. Всеки спира и поглежда в него. Той плаче и пада на колене. Всеки бърза към него. Брук го прегръща и пита какво става. Томас гледа баща си и след това  Steffy с уплашен поглед. Лицето на Steffy отразява факта, че знае, че нещо не е наред.
В къщата на Тейлър благодари на Стефани, че остана да ѝ прави компания. Тя знае, че тази нощ ще ѝ бъде трудно и реши да  я пази от изкушението. Стефани ѝ казва, че никога не е мислила за това по този начин. Тейлър признава, че  знае, че е наранила много хора, включително и Фийби. Стефани казва на Тейлър, че двете с  Фийби може да работят по своите проблеми заедно. Двете се прегръщат и Тейлър ѝ казва да отиде на партито, защото Фийби ще пее. Стефани е приятно изненадана.

Ridge е почти в несвяст. Steffy отива при него и той грабва ръката ѝ. Томас и Steffy  държат баща си, докато той им казва всичко за Фийби. Брук прегръща Бриджит, която плаче. Торн изглежда съсипан. Felicia плаче на рамото на Ерик. Кейти се обръща към Ник, който я прегръща. Маркъс се олюлява, тъй като Стивън подкрепя почти припадналата Бет в ръцете си. Джаки затваря очи и се хваща за главата. Ridge прегръща двете си деца, притиска ги, тъй като всички продължават да плачат.
Обратно на партито. Рик идва бавно. Той все още има кръв по лицето си. Всички го гледат. Рик отива до Ридж и казва, че съжалява. Той никога няма да знае колко съжалява. Ridge  бавно започва да реагира. Най-накрая казва: "Съжаляваш?" Разглежда Рик невярващо. Карал е колата, която е изпаднала от пътя в канавката, а сега  Фийби е мъртва. Всеки гледа с ужас как Ridge нанася удар на Рик и го поваля на земята. Торн и Ник го дръпват на разстояние. Брук се втурва на помощ на сина си. Ridge вика на Рик да се маха от очите му. Felicia не може да повярва, че Рик е управлявал колата. Ерик  хваща лицето си с ръце след това съобщение. Торн и Ник насила карат Ridge да седне. Steffy и Томас идват да прегърнат баща си, докато той отново избухва в болезнени ридания. Томас пита за майка си. Как да ѝ кажат? Ridge пита как да  кажат на една майка, че детето ѝ си е отишло. И тримата изглеждат измъчени от мисълта и плачат.

Във вътрешния двор Бриджит разглежда нараняванията на брат си и му казва, че трябва да отиде в болницата и да се инжектира. Той настоява, че е добре. Започва да плаче, пита какво е направил. Бриджит отива при него и казва, че го обича. Оставя го с Брук. Той плаче на майка си, че никога не е искал да нарани Фийби. Брук казва, че  знае. Рик обяснява как ядосана е била Фийби  - сякаш никога не  я е виждал преди. Брук не разбира какво става. Рик обяснява как Фийби е дошла в кабинета му и е започнала да го съди за цялата ситуация с Тейлър и всичко останало. Не е искал да спори, така че е напуснал и отишъл на паркинга. Фийби го последвала и скочила в колата. Тя крещяла по него и го издраскала с нокти по лицето. Хванала кормилото и се опитала да го накара да отбие.Натиснала с крак педала, който е помислила за спирачка, но е дал газ  и са се преобърнали в канавката. Брук слуша, лицето ѝ отразява ужас. "Нищо не си могъл да направиш, не се измъчвай"-успокоява сина си тя. Рик плаче, че никога не е трябвало да тръгва от паркинга: "Може! Можех, мамо"-настоява той... Брук грабва раменете му и му казва да  спре. Той не е виновен. Това е било ужасен инцидент. Рик ѝ казва, че  сигурно се шегува. Не е ли видяла  лицата на хората? Те били ужасени, когато са  научили, че е карал. Тя казва, че всички са в шок, включително и Ридж. Той току що е  изгубил  момичето си, но могат да говорят с него. Знае, че Рик  обича Фийби и никога не би направил нещо, за да я нарани. Не е отговорен за това. (да, бе)
Ерик е на телефона, когато Стефани се втурва.  Казва, че съжалява и се чуди, където са отишли всички.. Ерик я грабва и я прегръща силно. Тя пита какво не е наред. Ерик не отговаря веднага. Той произнася името на Фийби. Разказва за ужасната катастрофа и че Фийби е убита. Стефани е потресена. Тя повтаря: "не".
Тейлър е сам вкъщи и отново хвърля поглед към семейните снимки. Тя взема колието, което Фийби ѝ е  дала. Смее за това как в миналото семейството би могло да използва това специално колие, което предпазва от зли духове. Мисли за това как би могла да компенсира загубеното време с Фийби.

Ерик обяснява с повече подробности за Стефани какво се е случило и как Фийби е умряла в ръцете на Ридж. Стефани е объркана и иска да знае дали Ridge е карал. Ерик казва, че е бил Рик. Стефани е объркана. Ерик казва, че Ридж е на път да  съобщи на Тейлър. Лицето на Стефани се сгърчва от болка,  знае как ще се отрази на Тейлър. Ерик казва, че Steffy и Томас са  горе и той трябва да отиде да ги  провери. Не иска да остави и Стефани сама. Тя му казва да върви. Той я целува по устните и се качва на горния етаж. Стефани все още е в шок. Тя поема бавно и дълбоко дъх и поглежда  към снимките на бюрото, където взема снимката на Фийби. Има сълзи в очите ѝ. Чува гласа на Рик да говори за това как  е трябвало да бъдат по-внимателни към Фийби. Никога не е искал да я нарани. Тя следва гласа към вътрешния двор, където  вижда Брук и Рик. Брук утешава Рик . Стефани казва: "Е, никой няма да наранява Фийби повече, нали?" Брук и Рик се обръщат от изненада. Стефани казва, че не разбира защо той е жив, а  Фийби е мъртва. Може ли да й помогнат да разбере? И двамата просто гледат Стефани с удивление.
Тейлър е седнала на пода в предната част на огъня. Ридж казва нейното име. Тя се обръща, гледа го уплашено и казва, че я е страх.. Тя пита дали нещо не се е случило с Брук, тъй като вечерята трябваше да е започнала вече. Той  казва, че нещо се случи, но  не с Брук. Тейлър се изправя и го моли да каже  какво се случва. Ridge я гледа и бавно ѝ казва, че Фийби е била убита тази вечер. Тейлър изглежда така, че всеки момент ще припадне. Коленете ѝ се отпускат  и тя изпуска колието от Фийби.

12/9/08
Ридж успокоява Стефи, която все още плаче и пита какво ще правят без сестра ѝ. Ридж отговаря, че ще я пазят завинаги в сърцето си.
Стефани пита Рик да не би да е изгубил контрол над колата? Рик отговаря, че и така може да се каже. Брук се сопва- синът ѝ е в шок, нека се постави на негово място.
Стефани се ядосва: „Ами ти ще се  поставиш ли в моята позиция. Моята внучка е мъртва. Аз  я видях днес. Беше жива, изпълнена с радост, пълна с живот. Беше толкова щастлива да бъде вкъщи и сега  е мъртва, и аз трябва да  разбера защо. Защо?

Стефи се притеснява за майка си. Иска да отиде при нея. Ридж ѝ казва да я оставят известно време сама. После всички взаимно ще си помогнат и ще се подкрепят. Стефи го пита ще бъде ли с тях, за да подкрепят майка ѝ. Ридж казва, че със сигурност ще го направи. Ще отложат сватбата си с Брук.
Стефи му разказва как през цялото време е имала предчувствие за нещо лошо, което ще се случи. Не е можела да диша, мислела е,че ще умре. Баща й обяснява, че двете са имали много специална връзка, затова се е чувствала така. „Ние сме близначки- казва Стефи- и е интересно, че доста от времето сме живели разделени. Но връзката ни не прекъсна”. Стефи моли Ридж да отидат да види Фийби за последен път.
Стефани не може да разбере от мъгливите обвинения на Рик как така след като е имала кола, тя се е качила в неговата. Рик мънка, не знаел, имала нещо да му каже. Накрая избухва: „Какво искаш да ти кажа-че ми е била ядосана ли?”
Стефани пояснява, че иска да знае защо тя е мъртва, а Рик е жив.
Брук се намесва: „Спри, Стефани. Достатъчно. Няма да го третираш като предумишлено убийство, нали.  Ще има време и място за тези въпроси. Но ние сме длъжни да се молим за Фийби и за семейството ѝ.

Стефи избухва в ридания, когато вижда вещите на Фийби.

Отиват в моргата, за да се сбогуват с Фийби.
Рик казва, че никога няма да си прости, че нищо не е направил. Можел е по-рано да спре, или изобщо да не тръгва от проклетия паркинг. А сега? Разби ѝ сърцето, а сега я уби.

Стефи страда, плаче и говори на мъртвата си сестра.(това е ужасно тежко да се превежда)

Ridge посреща Стефани с думите „ Фийби я няма”.
Тя казва, че знае вече, добре, че е бил с нея в последните ѝ мигове.
"Злополука-казва Ридж- Това е една от първите думи, които понякога чуваме."Татко, аз имах инцидент." Как е възможно някакъв инцидент да отнеме детето ми? Как?”
„Ако е инцидент…-произнася Стефани, гледайки го в очите.

# 606
Краси, както винаги сме на едно мнение  Hug
Много добре си отговорила, аз ще замълча след твоя пост  smile3505

Heart Eyes

Във филма както и в живота:Хубавите хора си отиват,а гаднярите остават да мърсят света!
Полза от Рик-никаква,освен да прави мръсотии като мама брук...ама той оцеля,а Фийбито си отиде!

# 607
Трудно се гледаше днес! Много тъжен епизод Cry

Цитат
Абе давайте моля с нецензурни думи в кавички на когото му "напира" и не се сеща за по-цивилизовани изрази! Но нека, когато са си на място и в подходящ момент! Знам, че  така го мислиш, но точно тук в тези епизоди това не е на място - времето не е улучено.
Кое време да улучим точно? ...То,когато и да се появят трите бабетки Лоугън, все нещо курвенско правят...  Та,кое казваш ,не е курвенско ?!  За която и постъпка на трите "грации" да се сетиш ,все е мръсен номер!Аз на това му викам курвенско поведение! Обобщено!Не само на търкалянето от легло в легло....не че пропускат постеля...
Красе, в тази "помия", която си изсипала - има толкова омраза към някакъв въображаем омразен образ, който ти лично ненавиждаш! И затова се опитваш да го наложиш този образ върху героите в ДиК и като го няма нещо на екрана, което ти се иска, хайде и чрез  необективна минала ретроспекция с твое пристрастно тълкуване!   На такива "обобщения" дето само си ти се искат и нямат много общо с излъчваното СЕГА в ДиК какво да се отговори  newsm78 Май няма нужда от отговор, нали? Защото аз ще казвам, че в момента няма причина за укор и веднага се връщат минали спомени от "69" години назад, извадени от контекста, без връзка с конкретната дискусия! Е то само при децата е така - казваш им "Няма го това", а то тропа с крак и крещи: искам го пък искам го точно това дето вече го няма!

# 608
Мила ми госпожо, нима серията с Кейтиту и Ничку и "навирането" на тяхното щастие в очите на излъганата и наранена Бриджит не беше преди ден-два  newsm78
И точно този момент коментирах аз, когато я нарекох к***а, свързвайки го с предхождащите го  случки, които също бяха неотдавна  Naughty
Не са били преди 69 години  Naughty Naughty

Менторският тон, освен че е доста скучен и досаден, е и твърде неприемлив Naughty

# 609
Гласувам,че естествено фибата е винова,защото явно не са й казвАли,че жена работа в кола няма,още по-малко да посяга към КУРмилото #2gunfire Сакън #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И като посегнА да го фане.........КУРмилото видохме каква станА работътъ #2gunfire
То де факто и де юре Crazy Фибата КУРмуваше,а не рики,защото тя фанА КУРмилото да се изявява като шофьорка аджАба #2gunfire То той КУРмило не е като другото КУРмило Crazy
То се иска акъл за тая работа,ама тя като го нема, от де ша дОде ooooh!
Така и не рАзбрах закво го фанА тУЙ КУРмило????И доле натискА педалити #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Гльодай я ти госпожичката,само си е виновна #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ама рики и той оглупе от кък майка й му въртя*********,та забравИ да разкаже на всички,че де юре Фибата карА,поне се пънеше да кара #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 610
Цитат
Красе, в тази "помия", която си изсипала ......................
Помията я сътворяват систър Лоугън-ки!    Peace
Аз само я преразказвам!   
Сърди се на любимките си, не на приносителя!    Laughing

# 611
А аз гласувах, че Фийбиту е виновно  Confused
Колкото и да я харесвам и да ме е яд, че се отърваха от слънчевия й образ така  бързо и грозно, все пак тя сама предизвика катастрофата  Tired
Не знам какво си мислеше, че прави  Confused
Иначе много се радвам, че имаме пак анкетка  Party

# 612
  • somewhere near the sea
Ридж зяпва от изумление. Какво иска да му каже тя? Че смъртта на Фийби не е нещастен случай?
Стефани отговаря: „Не казвам, че Рик е разбил колата си нарочно.” Ридж не може да разбере- какво иска да му каже тогава? Тя отговаря, че полицията също търси отговори на въпроса какво е причинило катастрофата.
Стефи е пред лудост, оплаква сестра си….

Брук утешава сина си и му внушава, че е било инцидент. Рик я моли да спре да му го повтаря. Каквото и да е било, не е трябвало да се случва. Това не означава, че Фийби го заслужава. „Това се случи, защото го позволих да стане. Моята връзка с Taylor е приключила. Обичах я толкова много. И обвиних Ridge за това. Трябва да ти кажа нещо.  Казах ти, че той ме нападна  на покрива. Истината е, че аз го нападнах. Той  само  се защитаваше. Аз също те накарах да му кажеш да се изнесе, за да  мога да се възстановя. А истината, мамо, че се бях възстановил много по-рано, отколкото си мислиш. И защо го направих ? За любовта ти? За вашата връзка? За  внимание? Нито едно всичко това няма значение вече, защото Фийби я няма. Фийби е мъртва.”
Ридж пита майка си дали Рик е бил пиян. Стефани казва, че на място са му правили тест, но е бил отрицателен. Въпросът е, как и защо той изгуби контрол над колата?
Ridge тъжно казва, че дъщеря му е мъртва. Знаейки товау не му пука за нищо, защото няма да я върне.
Идва Steffy, все още много разстроена: „ Винаги съм знаела, когато Фийби е мислила за мен. Тя току-що се появи в главата ми. Преди няколко дни, аз се събудих наистина рано преди слънцето да изгрее. Отидох на балкона. Беше толкова приятно и тихо и се чувствах сякаш бях единственият буден в града. И тогава Фийби ми се обади по телефона. Тя каза: "Какво правиш?" Аз ѝ казах, че я търся в небето, а тя каза: "Аз също." И аз просто знаех, че точно тогава и там, от всички звезди в небето, ние гледаме една и  съща. Аз просто знам, че никога няма да се случи отново. Това никога няма да се случи.”

Брук не знае какво да каже: „А патериците? Постановка ли бяха?” „Не. Не, не, не. Бях парализиран. Когато се прибрах вкъщи, започнах да се изправям и да ходя много по-рано, отколкото си мислех. И аз го скрих от тебе, за да  държа Ridge  далеч от къщата, защото бях  толкова отчаян и исках да ви предпазя един от друг.”
Брук въздиша и си казва, че най-после трябва да поеме своята отговорност: „Ти беше просто едно малко момче, и всичко, което ти е било необходимо е майка ти, и аз бях прекалено заета  и обсебена от Ридж.”
Рик си поема въздух и признава поредното си прегрешение. Изтриване на думите ѝ на пресконференцията. Обяснява ѝ как е направил така, че да изглежда все едно се говори за него. Ето защо Ридж е бил толкова ядосан на Брук и почти се е получило. Иска му се да бе успял, защото нещата са се влоили още повече след това. Брук зяпва от изумление.
Рик продължава с откровенията… Разказва за това как фанатично, до лудост и денонощно е умувал как да ги раздели, как е изпратил Маркъс в Париж, как е целунал Стефи, която го е шамаросала, а след това е казала на Фийби.

„О, Рик, не.”- изплаква Брук.
Фийби се е почувствала наранена. „Тя дойде в офиса ми. Бях готов да отида на репетицията. Тя  започна вика по мен. Аз никога не съм я виждал така преди и се паникьосах. Казах ѝ  да поговорим по- късно след репетицията  и отидох до паркинга да взема колата. И следващото нещо, което аз знаме, че стартирам двигателя, а тя беше там. И  скочи в колата. Така че  помислих „добре”. Тя скочи върху мен. Драскаше  лицето ми. После хвана волана и започна да вика: "Спри, Рик, отбий! Сложи крак на спирачката. Не виждаш ли? Нищо от това не трябваше да се случи. Нищо от това. И всичко е по моя вина. Всичко е по моя вина.”

Стефи е на прозореца, почти готова да падне, протегнала е ръце към небето и говори на Фийби.
Ридж едва я удържа.
Стефани говори с лейтенант Бейкър, който казва, че Рик е загубил контрол на колата. Имало е двойно ускоряване в момента на удара.
Брук се среща със Стефани и казва, че е изпратила далеч, предвид това как се чувства. Стефани й казва, че Фийби е нямала колан.Затова е била изхвърлена от автомобила. Брук повтаря: „Това е ужасно, ужасно произшествие.”Стефани не вярва, че е просто произшествие. Брук е възмутена: „Обвиняваш Рик?” Стефани казва, че само разглежда  фактите, както и полицията.

Брук е възмутена: „О, боже. Ти си срещу Рик? Използваш  семейната трагедия, за да обвиниш сина ми? Искаш да го пратят в затвора  ли? Стой далеч от него.” Стефани добавя, че Фийби е мъртва заради Рик.
Стефани предлага на Брук да ѝ каже къде е Рик. Тихо ще го заведе в полицията, за да избегнат медиен шум. Ще му намерят добър адвокат. Брук ѝ казва да не се доближава до сина ѝ.
Тейлър моли Ридж да я заведе на мястото на катастрофата.
Рик е при баща си. Ерик настоява да му разкаже какво се е случило. „Тя ми се ядоса, татко”- прошепва Рик. Ерик пита заради майка си ли? Рик казва, че е заради отношението му към Ридж и ….Стефи.
Ерик не разбира- какво общо има пък Стефи? Рик признава, че я е целунал. Ерик недоумява защо е направил това. Рик добавя, че е по същата причина- да си го върне на Ридж.
Ерик успокоява сина си, че никой не го обвинява за станалото. 

В това време Стефани казва, че Фийби е щяла да бъде жива ако не е бил Рик.
Брук опонира, че Рик е обичал Фийби. Той никога не би направил всичко, за да я нарани умишлено .
Стефани клати глава и казва, че вече не е сигурна какво може и какво не може Рик. Направил е доста лоши неща, за да си го върне на Ридж. Със сигурност е искал да го нарани. Освен това е лъгал всички… Брук я прекъсва, че знае всичко това от Рик. Стефани е възмутена: „Знаеш и не си ужасена?”Брук: „Не, разбира се.”Стефани: „Не? Мисля, че се опитваш да се върнеш при Ридж. Синът ти искаше да го нарани. Пое поста му. Взе кабинета му и сега заради него дъщерята на Ридж е  мъртва. Но Рик ще плати за това, което направи”

Рик заявява на баща си, че не му пука дали някой го обвинява или не. Той сам  се обвинява. Той знае какво е направил. Ерик му казва, че сам е взел решение да го направи президент.
Рик му отговаря: „Да, но аз те накарах да се чувстваш виновен за това. Излъгах там и за..краката ми. Манипулирах те, татко. Това е, което  се опитвам да ти кажа. Аз те манипулирах , а след това, когато застанах на новата ми позиция на власт, манипулирах всички. Всички - Мама, Дона, Маркъс, Steffy."
Ерик вярва, че той не би наранил Фийби, без значение какво е имало между него и Ридж. Рик потвърждава.
Брук: "Рик не носи отговорност за това."
Стефани: "Бил ли си на мястото на инцидента? Виждали ли сте на канавката, където тя лежала? Виждала ли си  кървавите стъкла навсякъде? Била ли си? - Да си разглеждала следите от гуми на пътя?"
Брук се кълне: „По дяволите, Стефани, той не е виновен. Аз погледнах в очите му” Стефани е злъчна- о,значи му вярва? Както, когато я излъга, че е парализиран? И ако не е отговорен, кой, по дяволите е направил това?
Брук се опитва да обясни как се е случило. Стефани се ядосва-сега да не каже, че е виновна Фийби.
„Никой не е виновен. Това е един трагичен инцидент.” –повтаря  Брук

Тейлър се суети, говори, че трябва да намери приятелите ѝ, да организира погребението…Ридж я прекъсва, че най-добре е да се съсредоточат върху Стефи и Томас.
Брук казва на Стефани, че всички страдат, но да се сочи с пръст Рик- това няма да върне Фийби. Стефани е непреклонна-Рик ще си понесе последствията и то не само за смъртта на Фийби. Брук избухва-няма да  ѝ позволи да превърне една трагедия в опит за саморазправа с нейното семейство. Животът на Рик не струва по-малко от живота на Фийби.

Ридж е притеснен, че Тейлър се опитва да изглежда силна.Звънва приятелката на Фийби Мадисън, която иска да говори с нея. Ако я няма, пита може ли да остави съобщение. „Не можеш”- казва Тейлър и краката ѝ се подкосяват.

„Синът ми няма да бъде бъде изкупителна жертва.”- заявява Брук.
Стефани иронично пита: „О, сега искаш да го защитиш? Къде беше, когато правеше ония неща? Ти бе толкова заета да разделяш семейството ми, че никога не видя вредите, които си  нанесла на своите собствени деца. Беше ли там, за да го учиш на морал, етика и лична отговорност? Той не научи нищо от тебе.”
Брук се сопва: „О, ето, че сега  обвиняваш мен.”
Стефани продължава: „Ти си права. Той не е виновен. Той не е отговорен. Ти превърна това момче  в човека, който е днес. Теб обвинявам. Ти уби моята внучка.”

# 613
Всички видяхме, че ФийбитУ е виновна за инцидента, така че тези пищови идват малко в повече май  newsm78 А Рик прекалено бързо си призна всичко, кой за какво е използвал и манипулирал  Peace

# 614
ПРЕДСТОИ В ДЪРЗОСТ И КРАСОТА:

Брук моли Рик да си подаде оставката от "Форестър"

- Стефани казва на Ридж, че полицията разследва инцидента и ще разпитва Рик, но тестът му за алкохол е отрицателен. После Стефани отива на мястото на катастрофата и говори с Бейкър. Той й казва, че Фийби не е била с колан. Освен това няма да арестуват Рик, защото тестът му за алкохол е отрицателен и нямат улики срещу него.
- Тейлър плаче над снимката на семейството си. По нейна молба Ридж я завежда на мястото, където е загинала Фийби.
- Ридж пита Брук дали е казала на децата за смъртта на Фийби. Тя му казва, че е излъгала Хоуп, че са отменили сватбата заради силния вятър. Стефани моли Ридж да поиска разследване на случая, понеже е сигурна, че полицията ще намери улики срещу Рик.
- Бриджит уверява Рик, че няма вина и не е могъл да предотврати инцидента. Тейлър си спомни как Фийби я е заварила в леглото с Рик. Стефани обвинява Брук за поведението на Рик, но тя й напомня собствените й прегрешения и й казва да не я съди, а да подкрепи семейството.
- По време на погребението Стефани споделя колко страда заради загубата на внучката си. Тейлър хвали обичливия характер на Фийби и се оплаква колко е тежко родител да погребва детето си.
- Дона се съмнява дали двамата с Оуен ще могат да работят заедно. Той й представя новата манекенка Грейс, която много прилича на нея. Дона се съгласява да я наемат, но трябва да съгласува това с Ерик и Торн. Когато вижда Грейс, Торн е шокиран. Дона го пита дали вижда прилика между нея и Грейс и той признава, че си приличат.
- Ридж казва на Брук, че няма да повдигне обвинение срещу Рик, защото Фийби не би му простила. От благодарност Брук се разплаква.
- Оуен заявява на Торн, че знае за опита му да раздели Ерик и Дона. Той не отрича и го съветва да си пробва шанса с Дона. Дона решава да се върне в Сан Франциско. Ерик и урежда да пътува с фирмения самолет на "Форестър". По-късно Ерик пристига в самолета и я моли да му прости.
- Брук моли Рик да си подаде оставката от "Форестър" и да замине за Париж. Той я пита дали тя го смята за убиец.
- Стефани получава огромна елха и пита Ридж дали да я върне. Той предлага да я дарят на бездомните, но после решава, че Фийби би искала семейството им да е заедно на Коледа. Стефани съобщава на Ерик, че Ридж е поискал да се съберат, за да понесе по-леко мъката.
- Цялото семейство Форестър се събира за Коледа. Стефи казва на Ридж, че Тейлър не е дошла, защото е съсипана от мъка и иска да бъде сама.
- Рик е на гроба на Фийби и се самообвинява за смъртта й. Бриджит съобщава на Стефи, че са намерили кожа под ноктите на Фийби, която съвпада с ДНК-то на Рик и това повърждава неговия разказ за това как тя го е нападнала.

ПО–НАТАТЪК: Пам стряска Дона, като се връща неочаквано в града.

ТВ САГА                    

Общи условия

Активация на акаунт