"Дързост и красота" - тема 65:"Вземи си бебето, дай ми съпруга..."

• 33 952
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
Наистина е very very грозна Shocked
Отвратителни очи Sick
А главата е твърде необятна като за жена Sick

# 106
Толкова ли ви е трудно да обсъждате епизодите и да спрете да си играете на "спор между момиченца" (включително и момчетата). Голямо реване беше да сменят часа, ето сменят го, а вие продължавате с простотиите си. Големи хора сте, срамота е.

# 107
Какви красиви снимки на Тейлър сте пуснали Heart Eyes

Ето малко от мен днес:    Кейти предлага на Торн и Рич шефски позиции във Форестър, те отказват при тези условия (да са подчинени на Бил) ... сестрите й брук и Дона обаче не отказват да се докопат до власт и когато Кейти ги пита, приемат. Така и трите Лоугънки са на шефски позиции, дано Бил Младши знае какво върши като назначи Кейти за СЕО и дано му стигнат парите да оправя кашите, които съм убедена, че ще забъркат. Той пък, Бил, каза на Рич да ушие идеалната сватбена рокля за Кейти. Рич изобщо не е очарован от идеята, избухва пред брук възмутен, тя се прави на разбираща. Бащата на Маркъс, който работи за Бил Младши, има нужда от водещ за известно модно предаване. Сеща се за Дона, Бил харесва идеята. Дона отива в студиото, очарована от идеята да е водеща, със своя гардеробна, подскача от щастие ... Но бащата на Маркъс кани за гост в студиото Стефани. И двете не знаят, че ще се изправят една срещу друга. Пам и Джаки насърчават Стефани да приеме поканата и да участва в известното телевизионно шоу.
Край.

Утрешния епизод ще е интересен, ама аз не знам дали ще мога да го гледам. Когато Дона и Стефани се срещнат, винаги е комично - Дона е като пос*ана опулена ученичка пред Стефани, която обикновено изглежда отегчена да се занимава с такива като момата от Долината.  Laughing

# 108
Мистър Джебел,трябва ли да ти искам позволение какво да обсъждам и какво не?
Както виждаш от доста време не обръщам внимание на невероятната ти особа,а ти няколко пъти уж казА,че няма да се занимаваш с мен.И все ме коментираш!
Просиш си внимание или какво?!

# 109
Forrester69 , май освен тая нефокусирана снимка на Тейлър друга не мож намЕриш,колкото и да се пънеш ,а?    Joy
А помниш ли коооолко грозни снимки на бабето брук имАше в темите?    hahaha    hahaha    hahaha    hahaha   

Марси,верно ли още две седмици ще ронят тия крокосълзи   ....      smile3511

Ужас ,отивам за водолазен кАстюм.....    Joy   че както и не мога да плувам,току виж съм се удавила в сълзи...
А май е по-добре направо да ги зарежа да си рИват на воля,ще гледам след 2 седмици...     Mr. Green

# 110
Forrester69 , май освен тая нефокусирана снимка на Тейлър друга не мож намЕриш,колкото и да се пънеш ,а?    Joy
Ти верваш ли си Crazy Любимата ти Убийца,Пияница и Дърта Развратница има само лоши снимки.И то много лоши.

Цитат
Ужас ,отивам за водолазен кАстюм.....    Joy   че както и не мога да плувам,току виж съм се удавила в сълзи...
А май е по-добре направо да ги зарежа да си рИват на воля,ще гледам след 2 седмици...     Mr. Green
Еййй,много си хитра Mr. Green Отдавна го мислИ тоз проект,за да си намериш достоверно оправдание,че уж няма да си гледАла следващите излагации на твойта любима Магистрална Жрица Crazy

# 111
Донка много се излага.  ooooh! Ванко,  това сигурно ли е за новия час на излъчване?

# 112
Донка много се излага.  ooooh!това сигурно ли е за новия час на излъчване?
Разбира се Naughty Има го в програмата на бнт Naughty
Освен това да ви осведомЯ,че ще си има и повторения заранта Crazy

# 113
Вече имам още една причина да не гледам редовно българските епизоди на ДиК- на мен лично следобеда ми е по-неудобно време за гледане. БНТ трябва най-накрая да сложат сериала в един час, в който да не го пипат до края му, когато и да е той. CBS от 1987 досега си го излъчват по едно и също време. Хората винаги знаят кога да си пуснат телевизора да гледат любимия си сериал, а сега при нас кой знае колко време ще им бъде нужно на някои баби да разберат, че са им върнали сериала в следобедните часове. За тях ще е голям шок да го открият след около година, когато уж бавноразвиващата се Хоуп вече е голяма и с двама ухажори, единия от които вече е успял да спи с майка й. Joy

И една добра новина за "Дързост и красота"- CBS са подновили сериала за още две години снимане. Така че, като добавим и предишните доковори, се очаква в Америка той да продължи най-малкото до 2014.

# 114
На мен ми е най-удобно в 17.15. Naughty
Плюс това съм двойно по-доволен,защото знам,че на повечето от вас не им харесва този час Crazy

# 115
На мен ми е най-удобно в 17.15. Naughty
Плюс това съм двойно по-доволен,защото знам,че на повечето от вас не им харесва този час Crazy

Но в замяна на това си имаме Марси, която всеки ден ОБЕКТИВНО ни преразказва сериите  Heart Eyes

# 116
  • somewhere near the sea
Ридж споделя с Кейти мнението си, че Ник е много щастлив от така стеклите се обстоятелства-Брук става майка на Джак. Кейти не е съгласна. „Мисля, че Ник иска Брук в живота си за години напред.” – настоява Ридж.

Ник слиза в добро настроение. Кейти е кисела-започва да смята, че Ридж е бил прав.
Ерик е на преглед при доктора и настоява да отиде още днес на работа. Той казва на Торн, че баща му още не се е възстановил напълно. Ерик настоява: „Аз съм - възрастен човек. Мога да вземам собствените си решения тук, и първата ми цел  е да се обадя на съпругата си Дона.” Въпреки нацупените лица на Торн и Фелиша, той се обажда на Дона и настоява за разговор с нея.
В това време Брук споделя с дъщеря си, че Дона се е затворила в стаята си и не излиза. Трябва да направят нещо, за да я изкарат оттам.  После пита Бриджит как се чувства. Тя отговаря, че е като уцелена с куршум, че би ѝ се искало да беше се случило преди сватбата, но и така е по-добре, отколкото да го научи след пет години. Изживяла е една красива приказка, но илюзията е свършила.

Идва Ридж и двамата с Брук предлагат на Бриджит да се пренесе при тях в къщата. Тя е благодарна, че може да разчита на подкрепата им. „Скъпа, аз съм майка ти. Винаги ще бъда тук за теб.”- разчувствала се е отново Брук.
Ник не може да разбере какво иска да му каже Кейти. Тя формулира въпроса си отново: „Наистина ли нямаш проблем с това Джак да е част от семейството на Ридж?” Ник увърта: „ Знам, че това момче ще е отглеждано с много любов. Ей, всичко ще е наред. Брук и аз сме заедно в това.”   Кейти е объркана. Ще са доста странно семейство – той, двете сестри и децата му от тях”… Ник е безгрижен-да, ще бъдат едно лудо, странно семейство.”
Знаейки, че Ерик ще се види с Дона, Фелиша отива и буквално избутва Стефани да отиде при тях, за да попречи на помиряването им.

Дона влиза, Ерик ѝ казва, че от днес започва да ходи в офиса. Вече е започнал да вижда нещата по-ясно. Дона започва, че си е знаела, че не е можел да забрави случилото се помежду им и какво са означавали един за друг. Ерик потвърждава, че е мислел за нея.
Брук е учудена, че Ридж е притихнал. Той признава, че е заради ситуацията с  Джак. Брук му напомня, че той е предложил юридическо уреждане на нещата, това не означава ли, че са загърбили противоречията. Ридж настоява да бъдат честни един към друг. Той има нужда от….”Успокоение?”- предполага Брук. Ридж отговаря: „Поради липса на по-добра дума, предполагам, да, точно това ми трябва.”
Ерик показва на Дона написаното в списание: "Г-жа Ерик Форестър е в града на светлините с новия мъж в живота си."Дона възкликва: „О,  Ерик, това са просто клюки.”Ерик не е съгласен: „Това е обидно, и това е унизително.” Освен това, на една от снимките тя и Оуен се целуват.. „Ти ме предаде. Ти ме предаде, Дона.”- отсича Ерик.

Ридж настоява, че се е върнала близостта между Ник и Брук, когато са разговаряли как ще отглеждат детето си заедно. Брук отрича- било е само един емоционален момент. Ник никога няма да бъде проблем.- обещава тя. След това Ридж показва дрехите, които е купил за малките шафери, включително и за Джак. Брук е на седмото небе.
Ерик е твърд- единственото нещо, което не може да понася е изневярата и Дона е била предупредена за това. Дона започва да обяснява, че не е искала това с Оуен да се случи, че тя обича само Ерик, че даже го е казала на човека, с когото се е целувала. „Ти си единственото нещо, което някога е имало значение за мен, Ерик. Ти си единственото нещо в живота ми. Ето защо бях толкова изгубена без теб.” Моли го да я изслуша отново.

Ерик отговаря, че вече я е  изслушал. Дори е взел решение.
Дона изпада в истерия: „ Ти ще ме оставиш? Ти ще се върнеш към Стефани? Кажи ми. Кажи ми. Не мога да приема това. Кажи ми какво ще направим. Моля. Моля, Ерик, кажи нещо. Виж, ти знаеш, че любовта е у теб дълбоко в сърцето, знам,че ме обичаш. Ние … можем да го направим  отново. Дай ми още един шанс….”
Кейти идва да види Брук и Джак. Брук ѝ казва, че Ар Джей и Хоуп са щастливи, че имат братче.

Ридж предлага на Ник да подпише декларация като обяснява: „ Ние всички ще бъдем в живота на Джак, ще вземаме решения за него. Това е приоритет. Независимо от това, което се е случило в миналото, всички проблеми, които сме имали един с друг, цялата враждебност и антагонизъм трябва да спрат в момента. Ето за какво става въпрос, в името на Джак. Така че Какво ще кажеш, Marone, готов ли си да го направиш за сина си?”Ник високомерно пита: „ Искаш ли да обещая да те уважавам? А ще направиш ли същото за мен?” Ридж му дава думата си.

Стефанине желае  да правят всяка ситуация така мелодраматична. Felicia се безпокои, че Donna е  там от дълго време.Стефани иска да  се прибере вкъщи.
Ерик признава, че когато е извикал Дона да говорят е имал намерение да ѝ поиска развод.

Но очевидно не може да го направи. Дона е напориста- защото я обича, нали? Любовта им е оцеляла и те ще оцелеят чрез нея. Ерик повтаря, че любовта е нищо без доверие, тогава става навик. Дона усеща колебанието му и продължава да му говори, че любовта им заслужава още един шанс.
Стефани изразява съмнение, че може бракът на Ерик и Дона да оцелее, защото няма доказателства, че Дона и Оуен са правили секс. Освен това Дона е в състояние да убеди Ерик.

Дона е убедена, че през времето, когато Стефани и децата му не са я пускали при него, през цялото време са го настройвали срещу нея.  „Аз ти вярвах” –простенва Ерик-Никога не съм и помислял, че ще ме предадеш и то с по-млад мъж. Но ти го направи.” Дона все още усеща колебанието му и казва, че той не може да вземе решение, защото иначе нямаше да стоят и да говорят.
Фелиша е решена да отиде горе и да помогне на баща си, за да спре да го манипулира Дона. В това време тя слиза и злъчно казва на Стефани, че Ерик още не й е поискал развод. Съгласил се е да даде на брака им втори шанс. Стефани е убедена, че няма да бъде за дълго. Дона се зарича, че до последния си дъх ще брани брака си.

Докато Ник, Кейти, Брук и Ридж говорят за новия статут на Джак, Кейти получава болки.

# 117
Тъй, тъй...
Понеже стачкувам и реших да не гльодам някоя-друга серия, че не мога да трая трите Лоугънови грации, реших да видя какво става в немските серии  Crazy
Определено много по-интересни неща (не че е много трудно де, сегашните са просто отврат).
Та хванАх последните десет минути и какво да видя: трите к***и Лоугън преоблечени както Стефка каза като за маскарад, в опит да излъчват сексапил  ooooh!
Ама изобщЕ не им се отдава  ooooh!
Не вярвах, че е възможно, но Донка можело да бъде още по-грозна  Shocked Shocked
Вече съвсем се е подула в главата, дори и тоновете грим не могат да й придадат поне малко нормален вид  Sick
Брукасита пак се кипреше милинката като модел, ама е забравИла горкЪтЪ, че е вече на половин век и изглежда по-скоро комично, отколкото сексапилно, присвивайки дребни устнички и гледайки с влажен поглед  hahaha
Инак серията (или поне краят й, който ФанАх) беше доста ключова, някой ако иска може да гльода утре, залагам, че ще е много итересно  Mr. Green
Носът на тричките грации ще бъде натрит и Стефка пак ще ръси сарказъм и бисери  Joy
Инак този Бил много грозен милинкия, много ми е неприятен, а баща му беше хубав мъж май (не го помня много добре)  newsm78

# 118
Мистър Джебел,трябва ли да ти искам позволение какво да обсъждам и какво не?
Както виждаш от доста време не обръщам внимание на невероятната ти особа,а ти няколко пъти уж казА,че няма да се занимаваш с мен.И все ме коментираш!
Просиш си внимание или какво?!
Да, тебе не те интересува нищо, но цял ден нон-стоп пишеш и се заяждаш като момиченце. Вниманието си го простиш ти, аз нямам нужда от такова, намирам такова в реалния живот.

# 119
цял ден нон-стоп пишеш
Викаш тряя да взимам пример от теб и да пиша само по едно изречение/и в много изключителен случай по цели 2 едно след друго hahaha/

Цитат
си го простиш ти
Прощавам си абсолютно всичко,защото съм си Супер Георги Crazy Доволен ли си

Общи условия

Активация на акаунт