"Дързост и красота" - тема 65:"Вземи си бебето, дай ми съпруга..."

• 33 987
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
госпожичката #2gunfire #2gunfire #2gunfire освен мен може да гласува и друг,ясно ли ти е #2gunfire #2gunfire Да не мислиш,че само аз не харесвам пияндета и убийци #2gunfire
Очаквам "марси" да направи така че да може да се сменяват гласовете Naughty

# 661
Тук не става "на въпрос" дЪл харесваш "пияндета и убийци", а дЪл в конкретния случай смяташ Тейлър за виновна, станА ли ти  Crazy ясно  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Щото и аз не харесвам к***и, ама не съм гласувала, че Брук е виновна, защото за ДАДЕНАТА ситуация не смятам, че тя имаше вина   Crazy
тУЙ не е питанка, дЪл харесваме тоз или онзи, ако не си схванАл до сега  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 662
Джуклата е виновна за абсолютно всичко отрицателно във филма #2gunfire

# 663
Което е извършила бабетка брук...нали?      Mr. Green     

# 664
Което е извършила бабетка брук...нали?      Mr. Green     
Единственият непростим грях на Брук е,че все още не е ликвидирала Джуката #2gunfire

# 665
Което е извършила бабетка брук...нали?      Mr. Green      
Единственият непростим грях на Брук е,че все още не е ликвидирала Джуката #2gunfire
Ако стане ,ще викаш ли  
"Уууу,тъз уууубийца брук   #2gunfire   #2gunfire   #2gunfire....за затвора е!"   ?      hahaha         hahaha    hahaha

# 666
Разбира се,че не,тъй като ще е извършила благочестиво дело Naughty

# 667
Кой ли е този интелигентен Човек,който е гласувал за Джуклата Crazy
Франция Naughty
Оуен разговаря с манекенката,която се е направила на Дончето в клипа,поръчан от идиота торн Naughty
Тя му разказва цялата история Naughty и Оуен отива при Ерик,за да му каже Naughty
Преди това Ерик и Дончето се сбогуват Cry Тя му казва,че отива в Сан Франциско Cry
Баба Меца продължава с опитите да накара рич да опандизи невинния рики,но рич й казва,че това няма да му върне фибата,че в този момент е сърдит на всички,не само на рики,но няма смисъл да го опандизва Naughty Браво на рич,този път е съвършено прав Naughty
После рич отива при Брук и й казва,че няма да опандизи горкия рики Naughty

# 668
  • somewhere near the sea

Денят на погребението.
Дона идва при Ерик и му казва, че е решила да го подкрепи, защото още се чувства свързана с него.
Торн има разправия с жената, на която бе платил да изиграе Оуен. Тя идва да шантажира Торн. Оуен я вижда.

Всички държат прочувствени, красиви думи за сбогом с Фийби.

Един след друг говорят Ерик, Стефи, Стефани, Тейлър и Ридж.

Звучи песен на Фийби

Ридж забелязва, че Рик е дошъл и е вбесен. Изръмжава на Брук незабавно да го разкара от залата. Тя напразно се мъчи да изведе сина си.
Брук се обръща към Стефани да види сълзите на сина ѝ и да не прави нещата по-болезнени. Стефани избухва: „Сълзите му? Това са крокодилски сълзи. Прави го, защото  се опитва да се спаси. Той е карал тази кола. А тя е  в земята. Тя е мъртва заради него. Той я лиши от живота ѝ. Тя никога няма да ... да осъществи мечтите си . Тя никога няма да разбере какво е  да се влюби, да се ожени, да има деца, да има семейство. Той я лиши от всичко това, от мечтите ѝ. Няма да допусна на този кучи син да му се размине.

Ridge повтаря: „Той не е трябвало да дойде тук. Той не трябва да е тук.”
Оуен казва на  Дона, че няма да бъдат в състояние да се справят. Това е твърде много работа.  Вече две седмици са след краен срок. Добавя, че отношенията на Дона с Ерик са си нейна работа. Нека загърбят това и да работят здраво.
Идва момиче, на име Грейс, на което Оуен е обещал работа като модел. Дона приема.

Ерик, както винаги не разбира защо Ридж и Стефани се развикват така на сина му, а Брук гледа безпомощно. Казва ѝ, че е очоквал да бъдат по-деликатни, той също се нуждае от подкрепа. Стефани отсича, че Рик трябва да поеме отговорност и да се предаде на полилицията.
Ридж моли Брук да не го кара да съчувства на сина ѝ, защото не може.

Идва Торн и е вбесен, че Грейс се е намърдала в компанията като модел, казва ѝ, че ѝ е платил достатъчно и трябва да се махне.
Стефани се обажда на Ридж и иска да поговорят в къщата. Брук иска да отиде с него. Той я отрязва, че разговорът ще бъде личен.
Грейс обяснява: „Оуен ми предложи работа. Това е много добра възможност.
Торн: „Оуен не е упълномощен да ти предлага работа.Ти никога няма да работиш за Форестър Криейшънс” Грейс. И ако искате, мога да го правят там, където никога не работи в този град отново.
Грейс подмята, че не трябва да се държи така, защото му е направила услуга. Торн пояснява, че не е услуга, когато ти плащат щедро.
На излизане Грейс подхвърля: „Тая жена. Donna. Виждам, че много си приличаме. Това има нещо общо с нея, нали?”

Брук моли Ридж да не отива там. Не е нужно да се чуват още тиради от Стефани.Ridge й напомня, че тя е обичала Фийби, също.Брук възразява: „Да, но тя мрази сина ми.”
Ridge: „Това е вид на разбираем, нали?” Брук не е съгласна-не е разбираемо. Рик не заслужава да бъде мразен от Стефани или от никого. Самият той се мрази достатъчно за това, което се е случило. Ще страда до края на живота си заради това, което се е случило на този ветровит път. Наказването на  Рик няма да върне Фийби обратно. Заклева го ако му пука за нея, жената, която е лоялен към него и на децата им, тогава няма  няма да се подведе от  майка си.
Ridgeобещава, че няма да остави майка му да вкара Рик  зад решетките ...Защото я обича.
Брук изпада в екстаз: „Аз те обичам.  Обичам те толкова много.”

Дона отново поднася съчувствията си на Ерик, който казва, че предполага, че я е грижа за него, но тя има друг живот сега.
„Друг живот?- горчиво казва Дона- Да. Да, предполагам, че може да се каже това. Живот без теб. Живот без любов. Да, може би някой ден ще почувствам  нещо за някого, но то няма да бъде същото.Но ми кажи. Кажи ми. Моля, Ерик, аз излях сърцето си пред теб и - Боже мой, защо ме гледаш така? Какво направих, за да те нараня?”
Торн предлага работа на Грейс в Европа.Тя го пита защо иска да я изкара от страната.
Оуен хваща края на разговора им и пита веднага Грейс какво е това, което наистина се случва между нея и Торн?
Стефани пита Ридж какво смята да прави с Рик. Той отговаря, че това е негова работа, а не нейна. Тя е учудена как ще остави човекът , убил дъщеря му да не плати нищо за всичко. Тя не знае как би живяла до края на живота си ако това не стане.

# 669
Баба брук не разбира защо мразят Рик?     Shocked    Shocked    Shocked
Че няма много мозък под трите руси косъма,ясно.   Mr. Green
Ама след всичките гадости ,дето ги натвори синчето й да се чуди що го мразят и не го траят...    newsm78
И Рич не трябвало да слуша внушенията на Стефани...    Shocked

Определено доста глупости изговори брукито днес...    Joy   Joy

Стефани ли внуши на Рик да се преструва на инвалид?
Стефани ли внуши на Рик да манипулира баща си?
Стефани ли внуши на Рик да лъже ,че уж Рич го бутнал нарочно от покрива?
Стефани ли внуши на Рик да се забърква с Тейлър?
Стефани ли внуши на Рик да целува Стефи,за да я използва да ядосва Рич?
И после бабето брук се чуди защо мразят сина й!   Shocked
Явно за нея това са съвсем нормални неща...брукито смята ,че да лъжеш ,да манипулираш,да използваш хората в своя изгода е най-нормалното нещо на света...затова  и не разбира как хората могат да смятат ,че това е нещо лошо и да не искат да имат нищо общо с подобни ......типове като сина й!Меко казано!

# 670
браво на "марси" че сложИ и опция за  ...
Браво на Марси наистина, че постъпи справедливо!

... - но нито в анкетата конкретно е попитано, нито в повечето мнения не се коментира вината на Тейлър /самата тя се смята за много виновна и това би трябвало да говори нещо, че няма огън без дим/ ... Аз дадох "жокер" като оневиних отчасти родителите на пълнолетните деца, включително и тези на Фийби, но явно не  е необходим след като избирателно се приема само за родителите на Фийби, а не се  признава и то само за единия родител на Рик!
Да не би да четеш селективно? Ето ще се самоцитирам:...Затова съм сложила отговор "друго" ...
Не разбирам емотикона , който си поставила до името Брук. Ти не откриваш вина у нея, така ли?  
Марсииии, дали да не взема пак да си върна надписа "НЕРАЗБРАНАТА"! Нали те похвалих за пускането на анкетата, не си мисли, че съм против теб!
Точно заради постове като твоя съм написала, че "...В ПОВЕЧЕТО мнения не се коментира вината на Тейлър", защото ме зарадва твоя интересен разбор за вината НА ВСИЧКИ! И след него съобразих, че всъщност Тейлър липсва КОНКРЕТНО с името си в анкетата за тези, които мислят, че тя има вина! И текста ми бе, че "не е конкретно попитано". Тоест предложението бе не за да ти намаля заслугата, а само с оглед на подобряването й и за да е по-справедливо. А като е "Друго" се размива отговора. А и не може Тейлър да е в "друго" с много други - след като за някои би могла да бъде двойно виновна - и като любовница на Рик и като майка на Фийби, а Брук - с възможна вина само като майка на Рик - да стои с отделен отговор Naughty
Емотиконът за Брук е заради моето лично мнение, казано вече няколко пъти:  Че за тази злополука, преизвикана от Фийби, не смятам РОДИТЕЛИТЕ за виновни -  нито Тейлър (за Фийби), нито Брук (за Рик)!  Затова се шокирах за Брук  Shocked! Но има потребители за които те са виновни. Заради тях предложих и другия родител да бъде вписан! На мен ми стигаха и 1 и 2 отговор -  за анкетата се колебаех между Фийби и варианта за злополука!

# 671
На ви една Русалка Crazy Снимката е уникална Heart Eyes Нямам думи Heart Eyes
Рядко се срещат такива Жени Naughty

# 672
Гуспудинчиту защо аджАба пуска снимки от праисторическата ера (т.е. от младостта на Брукасита и Донка  Crazy)
Тази е къде-къде по-актуална  Mr. Green

Тли пък тази  Crazy

# 673

hahaha   hahaha   hahaha   hahaha   

Нена,право в десетката!       bouquet

# 674
Краси, специално за теб още две снимки на Донка в целия й блясък:

http://www.zimbio.com/pictures/jQ59-u8HU-p/The+2010+PRISM+Awards … v/Jennifer+Gareis

Тук още не е в напреднала бременност, а вече е буре  Crazy
А и роклята й е много сексапилна, като пеньоар е  Crazy
Надявам се на гуспудинчиту да му Аресат снимките на секси Донка Crazy

Общи условия

Активация на акаунт