Времето лети, лети, а АПРИЛчето вече може да седи - 9

• 26 692
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Ние сме така от миналия понеделник. Вчера го водих при личната и тя чу хрипове в дясната половина . Аз и без слушалка ги чувам Sad. Изпрати ни да му направят снимка и се видя, че има бронхиални изменения. Поне плевмония нямаме. И от вчера сме на антибиотик Cry
А има ли темп. бебето? Лекуват ви като сте вкъщи и ходиш често на прегледи, така ли?
Kaкъв АБ изписаха? Правиха ли някакви изследвания - кръвни, секрети?
В болницата казаха, че имало нов вирус, даже повалил и персонала.  ooooh! Пазете се, доколкото е възможно.  Peace
Мерси на всички за стиснатите палци.  Hug
Гушкам го сега да поспи в ръцете ми, но ми топлиии, а уж е само 37,7.   Tired

Температура имахме само първия ден и то до 37,7 . От тогава нямаме. През някой друг ден сме при лекарката за да ни слуша гърдичките. Първоначално ни изписаха Суметролим, но явно не ни помогна и сега сме на Дурацеф на 12 часа. Тези дни пак ще ходим за да го видят.

И сега да се похваля, Ради има първо ЗЪБЧЕ. Mr. Green и второто е на път.

# 136
Здравейте и от мен  Hug
Днес голямо скитане падна. Сутринта бяхме на кардиолог заради шума на сърцето на Криси, а после на консултация. Слава Богу всичко е наред  Praynig няма нищо страшно, викат ни чак догодина на контролен. Иначе тя е 8000кг/71см, а той-8300/74см. Резултатите от кръвта и урината са супер. После ходихме до Хипо-то и им купихме онази цедка за плодове. Е няма такова смукане... голям кеф голяма работа. Това е от нас за сега.
Честито на всички празнуващи днес  Wine Glass

# 137
Момичета не мога и не мога да открия стол за хранене с музикален панел.
Досега разглеждах в Пакостник ама не видях нещо такъв newsm78

# 138
Момичета не мога и не мога да открия стол за хранене с музикален панел.
Досега разглеждах в Пакостник ама не видях нещо такъв newsm78

Мила не ти трябва стол ЗА ХРАНЕНЕ с музикален панел - ще има да те изневря че се занимава с него , а не яде! повярвай ми! все му слагам неща да се занимава, и като започне да се разсейва ги изхвърлям на земята - мн изнервящо е!

МАМИИИИИ Алекс е на финалааа!!!

Благодаря на Всички които сте гласували, и ще ви помоля пак да го сторите, тъй като са занулили гласовете! Това е албума - трябва да го харесате и после да харесате снимката!!!  bouquet  bouquet  bouquet
http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=33669&id=1451166688 … d=156708167706888

# 139
# 140
4естит имен ден на вси4ки Сашковци и Александри!!!!!да са ви живи и здрави !!!!!!!!!!!
Марини,4естит имен ден специално на твоят Сашко!
много много да те радва и да е все така усмихнато и лъ4езарно дете!
глори бг,4естит имен ден и на Алекс!аз исках да гласувам за него,но явно те нямам като приятел във фейсбук и не мога?
герка 75,4естит имен ден и на твоето слънчице!!!!!!!!!!!Хъни-бъни,и аз съм на мнение,4е един обикновен стол за хранене,ще свърши работа!а има и такива игра4ки ,които се закрепят за маси4ката  с нещо като вакуумче и някои са музикални,дрънкащи или интересни по свой си начин за децата,ако толкова искаш да има занимавка на столчето  Peace Нашият си е нормален,на Чико е,и съм мн доволна!с 3 степени му е облигалката,много държах на това,но сега виждам 4е ако не бяхме бързали по-отрано да го купим,можеше и с по-евтин вариант да се разминем,защото сега си стои все на напълно седнало положение!ама нали ми беше мерак  Crazy Laughing
ние сме добре,днес релаксираме общо взето Simple Smileнищо ново от в4ера  Hug
лека и приятна ве4ер на вси4ки! Hug

# 141
значи трябва да харесаш първо страницата на самият конкурс и после на Алекс!

Аз си имам 2ма именници - мъжо и беби!хахахахаха

Да са ни живи и здрави всичките! не само именниците!!!!!

# 142
Привет и от мен  Simple Smile

Минавам да ви се оплача.
Ради е болен, има бронхиолит и е за болница.
Сега му давам лекарства и се мъча да не влизаме.
Две седмици кашля,беше на АБ и уж добре,ама кашлицата не спира.
Водих го в петък да го видят,чисти гърдички,водих го неделя до спешното
пак чисти гърдички,вчера като го заведох ме пратиха на рентген и му поставиха тази диагноза.
Незнам как да постъпя,дали да влизам в болницата или в къщи да го лекувам.
Снощи кашля, но по-малко.Днес пак ще го водя при личната и в един частен медицински център.
Отивам да го гушкам.
Усмихнат ден от мен.

# 143
irina* рентгеновата снимка определено е по-опасна от кашлица и особено като няколко лекаря са го гледали и не са ти казали че има нещо страшно . В такъв случай бих прояввила малко търпение и изчакала нещата да отминат. Рентгена е доста тежка артилерия и не е за една кашлица при потвърдени чисти гърдички. За какво им е в болницата?

# 144
Мами днес е деня на Света Екатерина !
 Смята се че е предпазва децата от шарка и висока температура!

Честит имен ден на всички именници!

# 145
момичета, влизам с въпрос относно храненето (после ще се включа по другите теми)':
мойта бебка е със запек  Sick. при захранването беше със синдром на раздразненото дебело черво и страшно разстройство, за това вече я храня с хипоалергенна храна и започнах захранването с морков и след това ориз. след това въведох картоф, тиква, сливи, пиле и круша. лошото е, че се запече от зеленчуковите пюрета (на обяд и давам картоф и тиква). спрях морковите и ориза. въпреки това запекът продължава. като много се запече и давам слива и се оправя, но ми се струва, че не мога постоянно сливи да и давам  newsm78
та така, сега ми е време да въведа нова храна и се чудя каква да е. иска ми се да сложа някой зеленчук към обедното и меню, че ми се струва, че не е много добре да и давам само картоф и тиква. от друга страна си мисля за някоя зърнена каша за следобедна закуска, към която да добавя после плод. какво ще ме посъветвате?
мерси много   bouquet

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 09:52 от tansu

# 146
jabata_dil ти ЛЕКАРКА ли си? Постоянно поставяш някви диагнози и изказваш компетентно лекарско мнение, е..си и философа!!! Забелязала съм го това, верно че сме тука да си помагаме, ама чак пък толкова...

# 147
Здравейте от мен. Подкрепям Гергана-К - не може човек, който не е лекар да прави такива изказвания, все пак... Аз смятам, че рентгена е необходим в дадения случай (не съм лекар, но съм молекулярен беолог) и знам, че има пневмонии, които не се хващат на слушалка, така че снимката е необходима в този случай.
irina* не може ли за слушалки да викаш лекар вкъщи, че в тия болници има милион вируси и болести? Но все пак ти си преценяваш, де. Това е само предложение.
Честит празник на всички празнуващи днес. Ние с Александър ви черпим, защото ставаме на 7 днес.
Вчера му купихме гсм и днес реших да го измия, че го лапа. И сега явно батериите са намокрени неспира да свири. Ще полудея направо, дакота изсъхнат.

Хубав ден от нас

# 148
jabata_dil ти ЛЕКАРКА ли си? Постоянно поставяш някви диагнози и изказваш компетентно лекарско мнение, е..си и философа!!! Забелязала съм го това, верно че сме тука да си помагаме, ама чак пък толкова...

къде сложих диагноза бре моме? дианоза са и сложили

Водих го в петък да го видят,чисти гърдички,водих го неделя до спешното
пак чисти гърдички...

Rolling Eyes

за какво рентген би ми бил първия въпрос?
ако детето е фит и няма Т и няма други проблеми в тази ситуация какво би направила?
а ако им го заведеш 100 пъти ще ти кажат нещо .
но кой как синго разбира все пак.
казах само, че рентгена не е обикновено фото  Hug

# 149
  • София
Честито на празнуващите !
Мами, много болни бебета бе, много се притеснявам  Rolling Eyes Praynig Praynig Praynig. Скорошно оздравяване желая и никой да не влиза в болница ! Дано !!! Praynig Praynig Praynig
На гости на Гала е д-р Дуковски и разказва интересни неща за зачеването и износването на близнаци. Интересно е.
Друго интересно е, че в петък - 26.11 в Хиполенд-ите ще има 25% намаление на всичко.
Не смея да похваля още прожекционната лампа, ама Принцеса Незаспиващо Диване снощи заспа без рев. Само малко пръмрънка като свърши, та и я пуснах 2 -ри път.
Хайде на разходки днес май няма да вали, не че ние и вчера не бяхме навън де.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт