Времето лети, лети, а АПРИЛчето вече може да седи - 9

• 26 554
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • последна надежда
На болните бързо оздравяване. Ще се помоля за вас.

В четвъртък отваря врати Лидъл с големи намаления http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=6633
Някой да е видял памперси на промоция?

# 121
Ние сме така от миналия понеделник. Вчера го водих при личната и тя чу хрипове в дясната половина . Аз и без слушалка ги чувам Sad. Изпрати ни да му направят снимка и се видя, че има бронхиални изменения. Поне плевмония нямаме. И от вчера сме на антибиотик Cry
А има ли темп. бебето? Лекуват ви като сте вкъщи и ходиш често на прегледи, така ли?
Kaкъв АБ изписаха? Правиха ли някакви изследвания - кръвни, секрети?
В болницата казаха, че имало нов вирус, даже повалил и персонала.  ooooh! Пазете се, доколкото е възможно.  Peace
Мерси на всички за стиснатите палци.  Hug
Гушкам го сега да поспи в ръцете ми, но ми топлиии, а уж е само 37,7.   Tired

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 15:28 от tini-mini

# 122
 Sad и ние сме с хрема и се надявам да е от зъбките........взех и едно хомеопатично-Еуфорбиум композитум...........някой ползвал ли го е.........от аптеката ми го препоръчаха...........дайте отзиви

# 123
Майчета включвам се набързо да ви информиран че явно децките кухни са сразлични изисквания .Аз ходих тук в Бъкстон  на ул.Белмекен 13 жената ми каза че съм много закъсняла и че няма такова нещо бебето да има навършени 10 месеца  Shocked Каза да си подам само молба която тя ми даде и да чакам за ред.Но също така каза че е препоръчително децата да се записват възможно най-рано може би на 2-3 месеца защото се чакало достаааааа ooooh! Сега съм решила да си пусна утре молбата и да чакам ,а междувременно да запиша Ивайла на часна докато ни дойде реда в общинската   chef newsm78

А сега да ви се похваля   bowuu пристигна ни коледното костюмче Утре отивам в Сити Център София да я снимам с коледното костюмче и да и направя календарчета за 2011г. Тази година съм решила това да са скромните подаръчета на близките  bowuu Party

Джулиииии - душка от каде тая хреме бре  newsm78 На нас за хремата ни изписаха Коларгол  newsm78 Всички казват че са уникални капки .Дано да е от зъбките .Ама я си я заведи да си я видят

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 16:26 от Excellent

# 124
ама иначе си е същата веселушка и затова не я водя да не прилепи нещо в повечко от там-болница-болни и т.н...............иначе разходките са фриииииииииииииииииииииии.........................утре и аз искам снимкиииииииииииииии.....................

# 125
ама иначе си е същата веселушка и затова не я водя да не прилепи нещо в повечко от там-болница-болни и т.н...............иначе разходките са фриииииииииииииииииииииии.........................утре и аз искам снимкиииииииииииииии.....................

Ами нагизди и Емето  и да те влача с мене  Hug

# 126
МЕЧО ПУХ ето аз как правя КИСЕЛА

купувам си натурално царевично нишесте, а който е въвел глутена може и пшенично, въпреки че в някои пюрета го има, а на тях пише че са без глутен...
Слагам 30-40 мл вода да заври, към нея прибавям разтворено в 30 мл вода една препълнена супена лъжица нишесте и бъркам докато се сгъсти. Махам от котлона. Към топлото нишесте прибавям разтворено АМ Лактана - с това сме ние -  2 лъжички в 30 мл вода и бъркама, слагам пак за малко на слаб котлон, но да не завира, само да стане хомогенна смес. Като поизтине малко прибавям плодово пюре една две супени лъжици или настъргано бананче... Следва при нас голямо облизване... Успех с правенето на кисел. Първият път не ми се получи, но всеки следващ става по - хубав.

Аз сега да ви се оплача че моята дунда не харесва зеленчуковите, зеленчуците ги приема от моята чиния смачкани между пръстите... е няма такова отваряне на устата. А с лъжица и на пюре нещо се мръще. Дайте съвет моля!! newsm78 newsm78 Да почна да отделям от нашето ядене преди солта ли какво да правя...само плюе и се мръщи на тези зеленчуци

# 127
Ейййй хора! Забравих да ви кажа, спрях да купувам на Хип - сега вземам плодови на Семпер и на Нестле! олее много му харесват на Алекс! на Хип не иска и да ги близне даже! Някой дава ли тези пюренца? Дадох вчера картофено пюре (домашно) с добавка чист заяк на Плазмон Peace

# 128
ивета аз съм регистрирана на сайта на памперс и ми пращат много купони за по 4 евро намаление на памперси и мокри къпри даже не мога да ги изразходвам. виж има ли бг. сайт. купоните важат в дм. Hug на сайта на милупа публикуват купони. принт и отива ш в дм и купуваш  Hug

# 129
и аз да питам за кисела, понеже ние сме на кърма как да го направя млечен този кисел? Да купя АМ или да добавям кърма ?
Иначе и ние сме от отбора на болните имаме сополи, температура и е супр неприятно  Sad За сополите ни изписаха коралгол

# 130
Тини-мини, Денни, Гест, много прегръдки за вашите дечица! Дано съвсеем скоро да са напълно здрави! Praynig

# 131
Хей болните оздравявайте  Peace
pinzi страхна рецепта.На мен ми бяха казали по гадна и не се приемаше вобще Naughty ,ама тая мисля че ще му хареса  Thinking
iveeeta в нашият Кауфланд има на Памперс-някаква картонена опаковка  4-ка,99 броя за 29.50лв  Peace Аз взех и са си съвсем нормални памперси на Памперс

# 132
Честито на всички празнуващи! Аз влизам да ви почерпя само за именния ден на моите мъже, но нешо не се справих с качването на снимки  Sad Чувснтвайте се почерпени       party023

# 133
Хъни-Бъни, до около 150-180 гр за кашата, но това е като е заменено вече кърменето. Аз не съм заменяла хранене и изяжда по 60-70гр каша, другото е кърма.
Така процедирам и аз засега.
Да почерпя за нашето малко зайче с неща които съм правила преди време Heart Eyes

На всички болнички бързо да оздравяват Hug Hug Hug
Нещо не стана от моята кухня да ви почерпя снимка БГ нещо дава дефекти затова

# 134
  • последна надежда
Благодаря ви за отговорите за памперсите. Ще проверя.

Днес насрочиха час за сондиране на слъзните канали  Tired. 10.12 е датата. Понеже ще е с пълна упойка и трябва да не яде и пие вода 4 часа. Незнам как ще издържи човечето. Иначе операцията се води рутинна, ще оперира светило, ще мине по здравната каса. Трябва да платя само изследванията и тестовете за три вида упойки.

Пинзи мерси за обяснението за кисела. Аз на баткото не съм и си стоях в неведение, какво е това чудо. А то млечна каша с плодово пюре. Марк си хапва всяка вечер нещо подобно.

Лелеле щях да забравя  ooooh!
Честито на всички именници!

Общи условия

Активация на акаунт