Времето лети, лети, а АПРИЛчето вече може да седи - 9

• 26 547
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Данче, albabenita, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И МНОГО ОБИЧАНИ!
За среща с/без бебоци - и аз си мисля, че е по-добре без, но след празниците, защото ние от уикендите до тогава сме свободни само на 12ти, засега! Май, ще е по-добре да отпразнуваме дошлата 2011-та!
Гърне - аз започнах да слагам Саши малък, но той не правеше нищо в него - просто си седеше. Пробвах няколко пъти преди да стане на 2 и все не беше готов, но на 2г. и 2м. се научи точно за един ден, буквално. Така, че ще пробвам Теа и по-рано, но ако не стане, ще си чакам да започне да си казва.
Теа сама си се оригва след всяко хранене!
Аз, затова пазарувах тази година on-line, защото дори и с доставката пак излезе доста по-евтино!

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 09:46 от marini

# 541
  • Бургас
Честит рожден ден на Данчето и Албенита. Бъдете живи и здрави, много щасливи и глезени  newsm59

# 542
Честит рожден ден на Данчето и Албабенита   bouquet  bouquet  bouquet Желая ви здраве, щастие и много късмет момичета!
Весел празник  Hug

За гърнето и психологичната гледна точка да ви кажа ама никъв смисъл не виждам да се втелясвам чак до там.
Аз нямам очаквания от ГАбриела че ще си върши всичко в него и ще махаме памперса.
За мен е важно обаче да се запознае с него и да знае че го има, за това я слагам по няколко пъти на ден.
Вчера се изходи на два пъти вътре но не мисля че и тя знае какво е направила. Едно време са ни слагали доста малки щото не е било толкова лесно (нямало е памперси) а сега фирмите производители на еднократни пелени дали нямат огромна полза от това дете на 2-3 години да си е още с памперс  Whistling.............. така че не ще се пише за психологични последстивя ми незнам още какво.
Всеки си преценява   Peace

За къпането както казах -къпя си със шампоан заедно с косата всяка вечер и нищо не ме притеснява, после си я мацотя и така  Crazy

За разликите в цените  -въпрос на политика на съответаната дръжава  Crazy

Днес навън вали,с вали така ми се излиза.

Хубав ден момичета   bouquet

п.с. Tanya нашето гърне е същото - обикновено на Чико, само че аз го взех за 7 и нещо си лв. и също пише 18+  Mr. Green познай защо?? Габи се чувства супер удобно там -първо 1 месец я слагах в друго и то не често през 5-6 дни и тя ревеше много още като види, след закупуването на Чикото онзи ден на 2 дек. всичко стана по мед и масло - при нас де  Crazy Всяко дете е различно  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 12:10 от Вяра♥

# 543
  • гр.София
Ха- ха мислех си че първа съм разкрила рожденничките днес. Embarassed

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНЧЕТО И АЛБАБЕНИТА!

Днес вали много и май няма изгледи да спре.  umbrella

Снощи т. е. днес МИЛА за първи път се изправи 1crib в леглото,беше 1ч. #Crazy,а я сложих да спи към 11,30ч.

МОМИЧЕТА ,дано сте прави за наддаването - ненаддаването на МИЛА.
Вярно е че непрекъснато се движи. newsm32Аз ако се движа кото нея половин час ще получа аритмия.

Вчера ходихме в "КАРФУР"-магазин като другите.Само дето е по-голям и има всичко.Доста промоции.Сина ми се навечеря на всяка крачка предлагат да пробваш луканки ,салами наденици,сирене,хляб,кекс,а той не отказваше,все едно сме го държали три дни гладен.
Иначе цените на пюретата са подобни като във "Вис виталис".
Има намаление на детски дрешки.Много са хубави едвам издържах на изкушението goodandevil.И все пак и купих за бебо една блузка-6лв. и две бодита с ПУХ и ЙОРИ/любимия ми/ за 8лв.На батко -"мъжки"боксерки.  newsm71

ЛЕК ДЕН ОТ НАС  bouquet

# 544
Честито, рожденички!
За къпането - по едно време гаджето ми къпеше малкия и настояваше да го сапунисва здраво; кожата му много се изсуши, изхабих три туби балсам Д-р Тайс, докато се оправи. Сега - няколко капки шампоан за дупето пикано и акано на мама, иначе само вода - на косата също.

И една тайна - обичам да сменям памперси  Laughing Ще ги махна, щом каже, че не ги иска. Е, тактично ще кажа колко голям е пораснал, та не иска ли тия бебешките работи да ги махаме...

# 545
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДАНЧЕ И АЛБАБЕНИТА!!!!

# 546
dan4e,4estit rojden den,mila!!!!!!!бъди все така усмихната и щура мацка,много оби4ана мама и уважавана и любяща съпруга!!!

4естит рожден ден и на Албабенита!!!!

Мили Ванили,не се засягай ли4но,мила! Hug говоря като цяло за Бг,то е ясно 4е нещата не са толкова прости и са навързани  Peace надявам се 4е вси4ко е наред Wink Hug

# 547
Хей, момичета,
Слагайте престилките, запретвайте ръкавите   chef (днес е Св. Варвара - закрилница на децата от болести) и започвайте да месите питка  Mr. Green

# 548
Привет Hug
Благодаря на всички които ми отговориха тук и на ЛС за кръвните изследвания Hug
Вяра, Данче честитит рожден ден момичета  bouquet  bouquet  bouquet.Да сте живи и здрави, много обичани жени и майки Hug Hug Hug
Сесил как ви отхвълриха диагнозата АД и АБКМ newsm78 с какви тестове, по какъв начин.Разкажи ми по подробно, че иние сме със съмнения за АБКМ Sick.
Къде ходихте  - при Мустаков ли?
За гърне - хич още не смятам да пробвам.Като почнем тая работа да пробваме ще вземам удобно, но без разсейващи елементи по него Wink
За къпането - ако не сме се омазали от ходене при доктори и нахални бабачки дето се навират в количката #Cussing out го къпя през вечер само с водичка или 1-2 капки Себамед разтворени в коритото.Отдавна вече с лосион след баня не мажа.Не знам newsm78някакси клоня към схващането колкото по малко козметика на тази крехка възраст толкова по добре newsm78.
На нас ни избива втори зъб Mr. Green Mr. Green Mr. Green и равим опити да сядаме от лазещо положение.Голям смях hahahaмного е смешен.

# 549
Хей, момичета,
Слагайте престилките, запретвайте ръкавите   chef (днес е Св. Варвара - закрилница на децата от болести) и започвайте да месите питка  Mr. Green
Shocked Joy може ли да я купим тая питка Wink ако трябва, ще я 'омеся' в машината за хляб, но не ми се разправя с печене Laughing пък света Варвара да ме извинява - мързи ме и днес ще си почивам Embarassed Laughing

ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА ДВЕТЕ АСТРАЛНИ СЕСТРИ ОТ ФОРУМА  bouquet МНОГО ЗДРАВЕ И ПОСЛУШНИ ДЕЦА И МЪЖ Laughing Hug

Цитат
п.с. Tanya нашето гърне е същото - обикновено на Чико, само че аз го взех за 7 и нещо си лв.
Вяра, при нас в Комплекса май всичко е по-скъпо, ама няма как хем да имам магазин във входа, хем да е на цена на доставчик - и те наем плащат, и режийни... подкрепям Мили Ванили за бг сайтовете - не се ядосвам ако пазарувам от бг сайт или от магазинчето, което ми е под носа - склонна съм да дам някой лев отгоре за екстрата, че ми спестяват време и търсене Peace

# 550
Здравейте, априлски мами.
На рожденичките днес - честито с пожелание за здраве и мноооооооооооооооого любов.
Може ли да  ми обясните как става поръчването и доставянето от Amazon.com?

# 551
  • София
Честит Рожден Ден на Данчето и Аlbabenita!!! Бъдете здрави, щастливи и обичани!!!

Ние сега взехме бънджи на Али и щом се наспи ще го пробваме  Mr. Green, казаха ни, че е перфектно за приспиване  baby_neutral
За къпането - и аз къпя Али през ден, като във водата слагам от измивния препарат на Хип.
За гърне още не съм мислила. С Мая махнахме памперса щом тръгна на ясла на 2г.
Аз не оригвам Али, като я сложа да седни и сама се оригва.
deni 1971 на мен Мила ми изглежда съвсем здраво и подвижно дете. Не вярвам да има нещо притеснително. Последният път Али беше качила само 300 гр. Peace
Нас ни мерят голички, първо мерят пелената която носим и после бебка с нея.
Хъни - Бъни честит Ви втори зъб, после ще ти пиша пак  Hug
Татито ни още вчера ни замеси тесто/но за пица  която сега прави   chef / и през нощта го хванал да бяга от плика  Joy било преляло и тръгнало из хладилника  hahaha

# 552
Хей, момичета,
Слагайте престилките, запретвайте ръкавите   chef (днес е Св. Варвара - закрилница на децата от болести) и започвайте да месите питка  Mr. Green

Ей сега пускам хлебопекартната да меси.  Mr. Green

ЧРД на Данчето и Албабениита! От здраве да не се отървете!   bouquet

# 553
Хей, момичета,
Слагайте престилките, запретвайте ръкавите   chef (днес е Св. Варвара - закрилница на децата от болести) и започвайте да месите питка  Mr. Green

Питката се прави от бабата , а не от майката. Така, че впрягайте бабите.....
 Peace
Моята майка вече донесе питка намазана с мед.

А за ядене се вари леща. Аз така знам от моята баба.

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 13:47 от Denni

# 554
 Grinning Пише, че в някой крайща на България празникът се считал за женската Коледа ... "хлебопекарна" е в женски род ... Joy Joy Joy

ПослеДрас:  Не съм много наясно с традициите  Wink ... шефката се обади да ме информира Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 13:47 от МIMET0

Общи условия

Активация на акаунт