Времето лети, лети, а АПРИЛчето вече може да седи - 9

• 26 531
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
на Данчето и Аlbabenita с пожелания за много любов,здраве и късмет.

# 556
Може ли да  ми обясните как става поръчването и доставянето от Amazon.com?
Герка, мисля, че от щатския амазон не шипват до бг, но можеш да си разглеждаш http://www.amazon.co.uk/ и http://www.ebay.co.uk/ и като си харесаш нещо, можеш да проверяваш дали шипва до БГ и колко струва в раздела "postage&packaging" - ако си се регистрирала с адрес в БГ, можеш да сортираш да ти излизат само неща, които шипват до бг. Има, разбира се, начини да си доставиш и неща, които се шипват само до UK, но тогава май се даваше адреса на някаква БГ куриерска фирма в англия и от там ти ги доставят... но този начин не съм го позлвала. Ако приритам за нещо, което се доставя само в UK, моля някой, който живее там и има път насам, да ми го донесе.

Аз влезнах да се похваля, че и Карина вече е в групата на пълзящите напред, а не назад bowuu

# 557
Честит Рожден ден Данче!!!
Желая ти мноооооого здраве и цяяяяяялото щастие на света-ти го заслужаваш! Бъди все така усмихната, лъчезарна и позитивна. Вярвам че ти заслужаваш титлата "Най-добрата МАМА".  Всеки път когато постваш ме караш да се усмихна! Мноооого целувки от нас Митака.

Албабенита...Честит рожден ден!
Желая ти мнооого здраве, щастие, късмет и дом пълен с детски усмивки!Целувки от нас!

От вчера Митака се изправя в кошарата и съм в стрес да не се удари понеже още не е държи стабилно за решетката..... Tired
Аз днес месих ...питката стана вълшееееебна...тук на този ден питката се меси от майката за да са здрави децата ..и се раздава на приятели, съседи..и т.н.

И още нещо...чета днес че навсякъде вали...студено....мрачно....Е днес в Бургас беше прекрасен есенен ден. Беше сигурно около 20 градуса.....тихо, спокойно ...просто красота!

Поздрави и целувки на всички! А на празнуващите кърмачки(и некърмачки)....Наздраве! .....и....умната с алкохола! newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 18:55 от vesi_mesi

# 558

Честит Рожден Ден на Данчето и Аlbabenita!!!Пожелавам Ви блестящи спомени за всеки един  вчерашен ден
и щастие с всеки нов изгрев на слънцето! Hug

Оффф..много вали WearyНо днес оставихме за пръв път Рая на мойта мама и ходихме малко на шопинг.Отдавна не бях излизала така....доста добре ми се отрази, а и малката много е слушала баба си Mr. Greenи като се прибрахме ги заварихме спящи и двечките  hahahaДаже успях да накупя коледни картички...много, ама после ще има да се чудя коя да избера да пусна Thinking
Айде спокойна съботна вечер от нас Heart Eyes

# 559
И аз бях на шопинг.
Първия от как родих ooooh!.
За бебе много неща купих.За мен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green нищооооооооооо ама от сърце
При нас цял ден потоп.Отврат.
Редактирам се
Албабенита честит празник  bouquet  bouquet  bouquet.Пожелавам ти да си много много щастлива  Hug Hug Hug
Момичета тези преходните чашки на Авент като тази
стерилизирате ли ги в стерилизатор за МВ newsm78

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 20:19 от Хъни - Бъни

# 560
  • В сърцето на един мъж
Момичета за общия колаж съм получила снимки на:
Александър - 24 април
Али - 30 април
Ани - 07 април
Александър 04 април
Ана - 01 април
Борис - 01 април
Бианка 10 май
Виктория 30 март
Виктория 21 април
Габриела 31 март
Габриела 26 март
Гален 17 март
Дани 01 април
Димитър 09 април
Даниел 17 април
Елена 19 април
Елия 11 април
Ема 12 април
Ивeт 25 януари
Иво 15 март
Ивайла 21 март
Ивайло - 27 април
Йоан 27 март
Карина 13 април
Калоян 25 март
Калоян 01 май
Леа 20 март
Моника 20 април
Мила 05 април
Максим 12 април
Михаела и Симона 30 март
Мартин 06 април
Марк - 22 март
Николай 31 март
Ники 14 март
Петър - 06 април
Радостин 03 април
Рая 06 април
Радостин 11 април
Ралица 02 април
Стефан 19 април
Страхил 23 април
Сузана 12 февруари
Теа 31 март
Янко - сесил

Към мамите, които си пожелаха личен колаж/календар - ще направя общия и след това личните колажи/календари момичета HugНадявам се, че преди Коледа ще съм готова

АЛБЕНИТА, МИЛИЧКА ЧЕСТИТ ПРАЗНИК. ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ЖЕЛАЯ САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ ДА ИМАШ  bouquet

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 20:17 от didi666

# 561
  • В сърцето на един мъж
ДНЕС Е ПОСЛЕДНИЯТ ДЕН ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА СНИМКИ ЗА КОЛАЖА!!!!!!

# 562
Благодаря на всички за милите пожелания,одъртях и аз ooooh!
Хич не си обичам рождения ден ,сега покрай празника на детето моя съвсем назад ще остане Rolling Eyes
Ди,мерси за подсещането ,в момента ти изпращам снимка за общия колаж.
Да ви се похваля ,днес си куших чудни чаршафи!!!
Не просто чудни ,а чаршафите на мечтите миии Mr. Green
Петьо слушка уж днеска,сутринта малко ме нерви ,че се омаза целия с попара.
Попарата всеки ден ли се дава? newsm78
Аз за чатвърти път давам днес и мисля ,че му омръзна вече...други идеи за закуска (освен каша)?

# 563
Водя дневник на Габи от както се е родила в един тефтер. Пиша значителните неща само, разбира се - не всеки ден. Та отдавна не бях писала и сега като седнах и като написах какво яде в момента се оцъклих. Май не правя нещо като хората. Много мляко ми се събира. Греша ли някъде? (извинявам се, че ви занимавам с това). Значи:
- към 6 се размърдва и и давам мляко, което не изпива цялото и заспива веднага
- към 10.30 малко попара (щото и се муси) и пак дояжда мляко
- към 13.30 цяло пюре 190 гр и пак мляко, щото не и стига (ако не дам мляко почва да мрънка след час и малко)
-към 17 каша или плодово и пак мляко щото юак не и стига
- към 20 мляко
-преди да заспи пак мляко към 22.30

Ебаси млякото!  newsm78 уж трябва да е по- малко, а при мене не се получава.
Данче, честит рожден ден и от мен! Всичко най- най от сърце ти желая!
Диди 666, аз понеже една от първите най-нахално си поисках 2 колажа, та забравих да праря снимки. Уфффф, колко съм злеееее  ooooh!

Сега се загледах нещо по бройките публикации... Хъни бъни, как си успяла да направиш толко много, душата? Аз едва едва си открадвам време да седна да прочета нещо или да пиша.

# 564
  • гр.София
ДНЕС НАШЕТО МОМИЧЕНЦЕмила СТАВА НА 8МЕСЕЦА.
ДА ПОЧЕРПЯ ПО ТОЗИ СЛУЧАЙ:

как ми се припило коняче...и мезенце:

# 565
  • Düsseldorf
Диди, и аз ти пратих. На Йоан... Няма ли я?

Момичета за общия колаж съм получила снимки на:
Александър - 24 април
Али - 30 април
Ани - 07 април
Александор 04 април
Ана - 01 април
Борис - 01 април
Бианка 10 май
Виктория 30 март
Виктория 21 април
Габриела 31 март
Габриела 26 март
Гален 17 март
Дани 01 април
Димитър 09 април
Даниел 17 април
Елена 19 април
Елия 11 април
Иват 25 януари
Иво 15 март
Ивайла 21 март
Ивайло - 27 април
Карина 13 април
Калоян 25 март
Калоян 01 май
Леа 20 март
Моника 20 април
Мила 05 април
Максим 12 април
Михаела и Симона 30 март
Мартин 06 април
Марк - 22 март
Николай 31 март
Ники 14 март
Радостин 03 април
Рая 06 април
Радостин 11 април
Ралица 02 април
Стефан 19 април
Страхил 23 април
Сузана 12 април
Теа 31 март
Янко - сесил

Към мамите, които си пожелаха личен колаж/календар - ще направя общия и след това личните колажи/календари момичета HugНадявам се, че преди Коледа ще съм готова

АЛБЕНИТА, МИЛИЧКА ЧЕСТИТ ПРАЗНИК. ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ЖЕЛАЯ САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ ДА ИМАШ  bouquet

# 566
  • София
Мили Ванили, аз не виждам лошо в млякото, ако й се яде. Още повече, че тя не е от дебелите, а и не си писала колко е млякото. Само една забележа имам - не и давай прюре 190 гр.  + още мляко. Много е като количество за коремче на 7 м. Или й давай по-малко пюре + мляко или млякото след 1-2 часа.
Леа яде така: - 7-7.30- 150 мляко, 10- 120 мляко, 13 часа- 190 пюре, 16-17 - каша 160 или мляко 180, 20-20.30 мляко 180. Към 10 месеца по разните му там схеми трябва да минат на 4-разово хранене, ама това е теорията. Mr. Green
За броя публикации - не забравяй, че не всички сме с първо дете.  Mr. Green Аз например съм регистрирана във форума от март 2004, когато може би повечето от вас са писали във форуми от типа Тйнн проблемс  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.
Честита месечинка на Мила!
Честито и на вчерашните рожденички с малко закъснение. Да сте много, много здрави, щастливи и с искри в очите !

# 567
bibi, мерси за отговора   bouquet  Ама и верно ти си с баяя писаници  Crazy

# 568
Здравейте!  Hug
Почерпете се за здравето на моята Виктория, която днес става на 4 години:

Желая ви приятен ден, въпреки студеното време!   bouquet

# 569
  • Варна
Специални поздравления на сладурите, родени на 5 април.  smile3503 newsm53 Аз се спуках тази година от чистене и "палуване" на тази дата, за да родя тогава, ама.............нищо, така било писано.  Heart Eyes

Честито и на вчеарашните рожденнички. Специални  Hug на Данчето!  newsm51

И Страшко вчера за първи път се набра на леглото. Спука се от кеф като се изправи, а мама още повече  Laughing

Страшко яде само по 50-60 гр. пюре на ден. Всичко друго е мляко. Ама неще - какво да направя. Няма вечно да е на цица, ще прояде рано или късно. Днес въведох попарата, хапна съвсем малко. 

Общи условия

Активация на акаунт