Времето лети, лети, а АПРИЛчето вече може да седи - 9

• 26 533
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • В сърцето на един мъж
АЛЕКС Шу хиляди извинения, просто съм го изпуснала в списъка иначе снимката е подготвена за колажа. 
Извинявам се и на малката Сузана за  Hug коригирах рожденната дата
Ивета получих снимката след като публикувах списъка!!!!

# 571
Здравейте. Да отговоря на питането на milli_vanilli.
 "Обикновено кърмене (или млечно хранене, ако е на АМ) не се замества изцяло, преди детето да е навършило годинка - все още нуждите му от млечни храни в дневния порцион са от порядъка на 70-85%, т.е. такова количество мляко трябва да му бъде осигурено всеки ден. Твърдата храна служи за приучаване към нови вкусове и текстури, а не за наяждане."
Горе-долу и аз така действам. Разбир се всеки сам си решава.  Grinning
Цитатът е от приложена статия в този форум, някъде от подфорумите за захранване, но в момента не мога да открия точната тема.

# 572
Здравейте, момичета!
tini-mini, да е здрава, умница и хубавица кака Вики!
Дени, честита месечинка на Мила!
Теодора е с яка хрема! Не можахме да я опазим от батко й! Но днес има и разстройство, та се чудя дали не е на път някой горен зъб! Ужасна нощ беше - редувахме се с мъжа ми да я носим, че да подреме на ръце, иначе не можеше да спи горкото! Голяма мъка са тези сополи за дребните! А и тя като си е свикнала да заспива със залъгалката и сега не може да я смуче и няма заспиване!
milli_vanilli, Теа има три АМ хранения по 180гр. и 2 заместени по 190гр., така че и при нея млякото е повече. Но и аз бих те посъветвала, когато яде 190 гр. пюре да не й даваш веднага мляко.
Сега задрема, та отивам при нея да бдя!
Хубав ден! Hug

# 573
Здравейте мами,
виждам че съм изпуснала доста вече започнах да наваксвам ама няма да е бързо около 20 стр.
за начало да честитя празника на всички рожденици малки и големи Hug
ние уж си починахме ама моята хрема нещо не се засилва,малкия е на капки и сиропи,а баткото вече е здрав.
За колажа съм изтървала срока,ама вече съм си намислила цвете  Peace ,не схванах много ама ще наваксам.

# 574
Сега се загледах нещо по бройките публикации... Хъни бъни, как си успяла да направиш толко много, душата? Аз едва едва си открадвам време да седна да прочета нещо или да пиша.
Биби вече ти е отговорила.За нея не знам ама аз съм бая по ДЪРТА Mr. Green от тебе и съм тук от бая годин Peace та затова.Плюс това съм доста активна ..........е бях де Mr. Greenпри манжите и то така Peace
За храненето ние сме точно като набора ни Страшко  - Гале и аз давам пюре на обяд по 60 гр не повече.Всичко друго е от Ц.....А Mr. Green
За чашата на АВент нищо не ми казахте и аз я изварих във вряща вода newsm78преди първа употреба.
Свалихте ли обиколниците - моя още си буха главата в решетките newsm78
Тини Мини - честит празник на каката.Да бъде красива, мила и добра кака - най най добрата Hug Hug HugДа се гордеете с нея и да е жива и здрава  bouquet

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 16:56 от Хъни - Бъни

# 575
Здрвейтеее  Mr. Green
Мили_Ванили води си се по детето  - нямя какво да те притеснява.  Hug Hug Hug Щом Габи си иска мляко  -давай си и. Повече би ме притеснило обратното мен.

Честита роженничка на tini-mini - да ти е жива и здрава, много късмет и желая и безброй забавни игри и усмивки   bouquet

Хъни - Бъни Аз всичко каквото купя го минавам през стерилизатора за МВ.
Не съм и взела още чаша, но имам от онези меките накрайници и дръжка.

Чета че вашите бебоци се изправят вече ама сте в дървени кошари нали. С тез сгъваемите подобия на кошари не е така работата. От два месеца вече Габи спи на долното ниво - почти на земята (ууф аз не ги харесвам и искам дървена за това така пиша, ще вземем обаче когато се настаним някъде за дълго време  Crazy ) та в таз кошара няма как да се изправи и от месец някъде се изправя като позлва мен за опора  -хахаах.
Когато е на леглото, а понякога и на земята и аз се търкулна до нея на една страна тя се подпира на мен и става, ама нали се сещате че не е същото като да се хване здраво  ooooh! иначе успява ама.
Мамите със сгъваеми кошари - вие на горното ниво ли сте още?

# 576
От сутринта съм на шопинг.... голям кеф Crazy но и голяма лудница.... малко инфо- ходих в новооткрития магазин Темпо- месни пюрета 190гр Гербер- 1,50лв.... на примейшън... на Сънвал има голямо разнообразие на пюрета и накупих доста-цени до 2лв вкл и 220гр.(продават предимно Хип, Гербер и Сънвал), бананите по 0,89лв и то добре узрели.

tini-mini- ЧРД на малката кака Вики, с пожелания за безгрижно детство, здраве и много усмивки.   ura

А това в Джъмбо е 10лв  #Crazy

Аз вече нищо не изварявам.... и без това завира всичко което докопа в устата(и най-често на бате играчките.... те са и най-интересни) Mr. Green.... мия играчките и с препарат бочко.

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 17:38 от Galeto.

# 577
Тини мини, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ!!!!!Много да слуша, да расте здрава и щастлива кака и да има прекрасно детство!!!!!!!!

Диди, талисманчето ни на 25 януари е ИВЕТ, а на ИвАт  Hug Mr. Green
J_M_M, ако сега пратиш снимка на Диди сигурно ще те включи в колажа  Hug
Вяра, Калоян също се изправя по мене или ми търси ръцете и за тях, все иска да е прав baby_neutral , а за тези кошари по принцип има едни халки, които се слагат допълнително, за да се изправя на тях бебето, но аз лично я ползвам само за спане-на долно ниво сме отдавна Grinning, Коки опита да се изправи на секцията с ТВ-то, но се удари на ръба и сега не ходи там  Crazy
Хъни, чашата на Авент не съм я изварявала, само я мия с препарат, аз вече почти нищо не изварявам  Laughing
Марини, бързо да се оправя Теа, много лошо с тези запушени нослета  Hug Praynig Hug
Биби, какво стана с каките, ще има ли подаръци от добрия старец  Thinking последно бях чела, че нещо си им ядосана....... ама отдавна беше  Mr. Green
А за 4-кратното хранене - хихих за нас това е мноооооого далечно, вече си мисля, че ще суче до ..........имаме 5 кърмения през деня-около 7.30 се кърмим и е свършил нощния сън и става, така да се каже; 10.30 кърмене; 13.30 кърмене; към 14 пюре-зеленчуково или месно около 90-100грама; 17 кърмене; 18- плод или каша, или плодово пюре към 30-40 грама; към 20 се къпем и т.н. кърмене и се приспиваме, не винаги става, понякога като се наяде и почва да играе и към 21 пак на цица и така заспива, още 2-3 през нощта, но там е само от едната и по малко Twisted Evil  baby_neutral

В проходилката е екстра, вече обикаля цялата къща напред , щото в началото беше само назад, аз от седмица някъде го слагам, сега е голям кеф и малко облекчение за мен Mr. Green с пълзенето  - още е само назад, но е супер скорострелно и бързо -  смешното е, че се засилва към нещо, което е пред него и след това се чуди що се е отдалечило  hahaha

# 578
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИЯ САВА НА ЦВЕТЕТО! ДА НОСИ С ГОРДОСТ ПРЕКРАСНОТО СИ ИМЕ И ДА Е МНОГО ЗДРАВ! newsm51

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНЧЕТО И АЛБАБЕНИТА!(на патерици) Hug
ТИНИ-МИНИ, ЧЕСТИТО РОЖДЕН ДЕН И НА ТВОЕТО ПРЕКРАСНО МОМИЧЕНЦЕ! newsm67

Марини, прегръдки за Теа, да оздравява по-скоро! Hug

# 579
megan@ ние май нямаме такВиз халки  Thinking ама и аз кво съм се затюхкала че не се изправя там като не я слагам вътре  -през деня спи на спалнята, само вечер я слагам вътре дефакто спи там през ноща. По цял ден е или на земята където съм и направила кът или в проходилката или в столчето за хранене.... абе не и в кошарата  Crazy Иначе днес докато чистих беше вътр и горката все драпаше да се докопа за да се хване и изправи ама не ситга и аз трябваше да я "закачам"  Mr. Green
marini съчувствам ти, дано бързо ви подмине .
Ужас е таз хрема  - много упорито нещо и за малките е голям ужас , гушки от нас  Hug

НА 7 декември ще избирате цветя, за сега сме се събрали цели 40 китки  Crazy

БОЖУР
ГЕРБЕР
ГЛАДИОЛ
ГЕРГИНА
ДАЛИЯ
ДАМСКО СЪРЦЕ
ДЕТЕЛИНА
ЕДЕЛВАЙС
ЕХИНАЦЕЯ
ЖАСМИН
ЗЮМБЮЛ
ИРИС
КАКТУС
КАЛАНХОЕ
КАЛИЯ
КАМЕЛИЯ
КОКИЧЕ
КОЛЕДНА ЗВЕЗДА
КУКУРЯК
ЛАЙКУЧКА
ЛАЛЕ
ЛИЛИУМ
ЛИЛИЯ
ЛОТОС
ЛЮЛЯК
МАГАРЕШКИ БОДИЛ
МАГНОЛИЯ
МАРГАРИТКА
МИНЗУХАР
МОМИНА СЪЛЗА
МУШКАТО
ОРХИДЕЯ
РАЛИЦА
РОЗА
РУЖА
СЛЪНЧОГЛЕД
СТРЕЛИЦИЯ
ТЕМЕНУЖКА
ФРЕЗИЯ
ХРИЗАНТЕМА

# 580
  • София
Честита месечинка на Мила на Дени Heart Eyes
Tini-mini честит рожден ден на сладката Ви кака  Hug

Мarini дано нослето Ви бързо се отпуши и по- малко такива нощи  smile3524
megan@ браво на Калоян, то не е лесно да се придвижваш в желаната посока Mr. Green
Хора бе как заспиват дребчовците Ви през деня? Али спи между 10 и 11, после между 13 и 14, 16-17 и 18-19 всеки път по около 15 до 30 мин. Като разбрам, че и се спи като започне страшно да мрънка и търка очите. Въпросът е, че заспива само като я люшкам в шезлонга  Rolling Eyes пък докога така. Ако я оставя се скъсва от рев, но не заспива сама  #Crazy Иначе вечер обикновенно заспива докато си пие млякото.

# 581
4ЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА САВКО НА ЦВЕТИ!!!!!!!Много много да слушка,да расте здрав и щастлив,късмета винаги да е с него!!!!

4ЕСТИТА РОЖДЕННи4КА И НА ТИНИ-МИНИ!!!!!!!!!жива и здрава да е!

4естити месе4инки днес  и на вси4ки сладур4ета  !!!
4акам с нетърпение да си избираме цветята и да стартираме коледните изненадки  Hug
ние днес бяхме малко по магазини,на разходка ,поне времето беше хубаво и използвахме  Hug

# 582

Мамите със сгъваеми кошари - вие на горното ниво ли сте още?

Габи от около 2 месеца спи доло и от около 20 дни се изправя на кошарата без проблем , тя и по мебелите се изправя и се придвижва по тях. Peace

Честита месечинка на Мила на Дени. 
Tini-mini честит рожден ден на каката ви. Heart Eyes
Честити имен ден на Сава.

# 583
Беба все още спи на горното ниво,но е във дървено легло 70/140см.
Обиколниците няма да ги махам докато спи в това легло,така беше и с кака и-до към 3 години.
Относно АМ на мен ми се струва,че трябва да пие малко повече,в момента и правя три пъти по 160 мл.,но не винаги ги изпива.

# 584
Привет  Hug
Честито на всички празнуващи от днес и от миналите дни.Много целувки от нас с Мартин  Hug Hug Hug
Аз влизам на вързо да ви прочета от горе,от горе ,че няма време тези дни.
Та изкам да попитам майчетата който дават кисело мляко.На Мартин му харесва от "На баба", а домашно кисело мляко неиска  Naughty,въпреки че имаме в изобилие .Та какво кисело мляко давате майчета,на коя марка и вобще има ли някое по "истинско"кисело мляко на нашият пазар  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт