Времето лети, лети, а АПРИЛчето вече може да седи - 9

• 26 530
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • гр.София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ!

# 586
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА СЛАДКАТА МИЛА  love001Много целувки от нас с Рая Hug
Tini-mini честит рожден ден на кака Вики newsm59Да Ви е жива и здрава и много, много палава Hug

# 587

Та изкам да попитам майчетата който дават кисело мляко.На Мартин му харесва от "На баба", а домашно кисело мляко неиска  Naughty,въпреки че имаме в изобилие .Та какво кисело мляко давате майчета,на коя марка и вобще има ли някое по "истинско"кисело мляко на нашият пазар  newsm78

Аз купувам "Верея" незнам колко е истинско ама ми го препоръча една позната лаборантка ама на Габи и дадох веднъж и тя не го одобри от тогава не съм и давала.
Момичета я споделете какво давате за закуска на малката съм и давала попара и к.млякло и не ги одобрява ,тези дни ще я пробвам с овесени ядки ама за друго не се сещам. Rolling Eyes

# 588
  • Варна
Хора бе как заспиват дребчовците Ви през деня? Али спи между 10 и 11, после между 13 и 14, 16-17 и 18-19 всеки път по около 15 до 30 мин. Като разбрам, че и се спи като започне страшно да мрънка и търка очите. Въпросът е, че заспива само като я люшкам в шезлонга  Rolling Eyes пък докога така. Ако я оставя се скъсва от рев, но не заспива сама  #Crazy Иначе вечер обикновенно заспива докато си пие млякото.
Същата работа и при нас. Започва се ужасно мрънкане и търкане на очите - много трудно заспива през деня. Сам неможе  Naughty Или го кърмя, или го люшкам. Иначе изпада в истерия направо. Но поне вечер е песен.  Whistling

Иначе Страшко спи 3 пъти през деня. Един път преди обед към 9-10 ч. Втори път след обед към 13-14 ч. Трети път привечер към 18-19 ч. и в 21 ч. е в леглото. Първото и третото спане обикновено е около 30-40 мин., но на обяд може да спи и 2 часа.

Аз сложих обиколници, за да му е топличко и уютно през зимата, не за друго  Thinking Та в този ред на мисли нямам намерение да ги махам.

Нищо не изварявам, мия му приборите с нашето веро и вече му пера дрешките с нашите.  Peace Понеже не ака всеки ден му мия дупцето всяка вечер само с водичка, коагато е акал и с душ-гел. Къпем го през ден-два, а косата съвсем разредихме. И козметиката спрях да я ползвам, само крема за дупето някой път, че ги ака едни токсични и му се зачервява гъзинката,  Peace

# 589
  • София
tini-mini, честит рожден ден на кака Вики. Да расте здраво и щастливо дете за радост на мама тати и малкото братче!  bouquet

Честито и на данчето и albabenita /със закъснение/. Бъдете здрави момичета и обичани от семействата си!  bouquet  bouquet

Честит имен ден на малкия Сава!  bouquet

milli_vanilli, и при нас млякото е много повече от твърдата храна, ама какво от това...всичко си е ок. Peace То така или иначе си е основната храна на бебоците. При нас твърдата храна за денонощие е около 100-на грама. Wink

didi666, аз не си спомням дали ти писах, че и аз искам личен колаж, ако е удобно, много ще съм ти благодарна.  Embarassed  Hug

marini, бързо да се оправя Теа, много е  гадно с хрема. Peace

Хъни-Бъни, ние сме още с обиколниците, че иначе дребния много буха кратуната в дървената решетка.  baby_neutral

metchopooh дребния заспива само на гърда, аз се чудя как ще става тоя номер по нататък, за сега не ми пречи, ама... Rolling Eyes Много рядко заспива като го люшка баща му в количката, ако случайно не е заспал с мен. A за да не ми мрънка много още при първи признаци, че му се доспива го хоризонтирам до мен. В 95% от случаите помага. Peace

При нас всички дребни спят, сега е часът на мама и тати. Mr. Green

Лека нощ на всички! Hug

# 590
Честито на красивото момиченце на tini mini
Бързо оздравяване на Теа
Борис също е на долното ниво на кошарата, в нея не се изправя, но няма кога, защото само спи там. Иначе превзема всички мебели, които са му удобни, дори се научи да пада на дупе ако залитне или се умори. Това след няколко удара на главата де..
Спи два пъти, сутрин в 10 за половин час (на разходка в количката) и към 14 за два часа. Напоследък заспива изключително трудно. Преди вечер го оставях и си заспиваше, после мина на период да ми хване ръката и за 2 минути отнасяше. От една седмица заспива гушнат в мен, аз си лежа, а той нещо ме чопли и се унася. Абе расте си човечето и си иска повече внимание.
Обаче спи много неспокойно в последно време. Буди се буквално през 5 мин, не е гладен, защото и гърдата не иска. Дърпа косата, ушите, извива се като го взема, сърди се. Иска ми се да са зъби (за да имам успокоението, че ще отмине) ама така като гледам няма признаци скоро да се появяват нови. Оплаках се на една приятелка(майка на второкласничка и седмокласник), че Борис се буди, а големият все се пазари "аз спи не" и тя ме успокои, че като отминела сагата с неспането идвала драмата с буденето Simple Smile

# 591
Уххххх най накрая ви изчетох.......може да ме обявите за официално луда - за две нощи съм ви изчела.....от 14 октомври насам.....

Засега минавам само да кажа че сме добре, не се спряхме от както сме в Разград-доста неща ни се случиха, все хубави......

Честито на всички скоро и не толкова скоро празнували....да са живи и здрави и много щастливи!

Сега исках само да благодаря на tini-mini че се е сетила за мен...специални  Hug

За коледните картички и аз съм ЗА, сега изпращам ЛС на Верчето.....Жалко само че изтървах срока за колажите...е догодина  Sad

Ааааа и Гали - няма да се разберем така, как може да се оплачеш от Страши....абсолютно всеки път като сме заедно детето кротко си лежи и сам се занимава, и после също толкова кротко и неусетно си заспива.....

Ето и малко коледно настроние от Дони......

Целувки на всички от нас

# 592
  • Бургас
Лелеее, АЛеся, Дони сам ли седи прав? Браво на момчето!!! Много е сладичък Simple Smile , създаде ми празнично настроение  Heart Eyes
Заспиването на нас ни е много трудно. Аз го люшкам, той ме скубе и крещи даже понякога  Laughing , голямо заспиване имаме. Сега и от зъбака, който е напът е още по-нервен от обикновено и направо е кошмар.
А след колко време горе-долу ще избие зъбето, след като е тръгнало, венчето е надуто и го усещам като...не мога да го обясня, някак оребрено, а не се подава нищо...
Яни е на долното ниво на кошара, защото ме е страх да не падне от горното. Не, че е от най-пъргавите и пълзащи, но на една позната и паднал малкия и ме е страх от отгава. Сега ще взимаме и дървена кошара, защото през деня спи в кошарата си (която е в хола ни)
, а през нощта... при мен. Направо незнам как ще го отеделя... и аз съм свикнала да спинка до мен, но няма начин. Вече започва да разбира и трябва да си спи в свое легълце.
Къпим го през ден, два и косата и ние не я мием всеки ден  Peace
ЗЛати, аз още не давам кисело мляко, но млечнитше продукти по принцип на "Руен", са най-добри. Няма сухо мляко, няма консерванти, няма нищо. Имат си и фирмен магазин, ако искаш ще ти обясня къде е. Взимала съм сирене и масълце за попарата на Янито, много майки пазарят от там. В другия форум "Клуб Ветренски майки" се обсъждаше преди няколко месеца
и всички са доволни от него  Peace
Честит имен ден на всички именици. Бъдете здрави и много щастливи!
Честит празник на Бургас!!!

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 08:38 от *Sesil*

# 593

На всички с имената Никола, Николина, Ненка, Нина, Николай.Да ви е живо и здраво името,със здраве го носете.

Честит празник на бебчетата..Нико на мама rali4ka765,Николай  - мама sonya_yancheva,Никол  - мама qnikzp, Николай - мама Sunshine_26, Николай - мама tini-mini, Никол - мама Danna, Никола - мама tedito_84,Никола - мама Nia - надявам се да не съм пропуснала някого. Embarassed

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 11:40 от Galeto.

# 594
Здравейте  Hug Честит празник на всички именнижи и на всички бургазлий

За спането - Габи преди да сменим квартирате преди месец и нещо си заспиваше сама докато си играе и се омълчаваше. Полсе обаче в новото "вкъщи" беше ужас първите дни. Сега пак си спи 3 пъти дневно - към 10 сутринта, после 13 следобяд и към 16 часа пак, обаче иска да я гушкам и то само аз -в баща си прави мостове и крещи.
 Когато и се приспи започа да мрънка, не иска с нищо да се занимава и тогава аз я хващам и я гушвам в мен в спалнята поклатушкам я , помрънкам 5 минути и е готова. Навън няма проблем в количката е лесно, не сме излизали няколко дни с тоя дъжд ама днес излизам за подаръци  Mr. Green
Със захар ли давате кисело мляко? Как го давате в шише ли? Аз не съм давала още - другия месец сигурно ще я пробвам на домашно квасено от баба.
Сутрин ядем попара от седмица и нещо и определено и харесва  Mr. Green ама тя мойта всичко харесва.
Взех и някви бебешки бискивтки - леле като и я взема защото вече цялата я е натрошила и се е омазала настава такъв рев каквъто не бяхме чували досега  ooooh!
Зъби още си чакаме  newsm78
alesya голям е сладур Дони и наистина как стои сам прав  Hug Hug Hug

Момичета споделете какво сте заплюли да вземете на малките сладури за Коледа - може да ме подсетите за нещо  Mr. Green

# 595
Честит празник на всички Бургазлий

А на всички именници днес с това хубаво име им пожелавам много здраве!!

Сесил аз го знам този магазин той е до нас ама хич не съм се светнала че мога от там да взимам мляко ooooh! , не че моята го яде ама ...
За спането за сега нямаме проблеми  , винаги и давам да цокне малко(така се успокоява) и я слагам в кошарата ,но гледам да е или будна или полу заспала почти никога не я слагам заспала (това го бях чела в една книга) е понякога се сърди ама не реве по скоро мрънка и след 2-3 мин. е заспала. Laughing Спи по два пъти на ден към 9ч. и после към 14.30ч.  с различна продължителност ,но като цяло за деня около 3-4 часа сън и се събират и в 20ч. вече е в кошарата и спи.  Whistling
Оф за подаръци не съм мислила още иска ми се нещо занимателно Габи много си играе сама  ще разгледам какво има по магазините и ще решавам на момента, на баткото колело Peace
alesya много сладко джудженце си имаш Heart Eyes
marini как сте днес? Много са гадни тези хреми по-бързо да се оправяте. Hug

# 596
Честит празник на всички именници - малки и големи!

Честит празник на Бургазлий!

Алеся   bouquet, Дони е прекрасен!

# 597
Уффффф да споделя нещо за бургазлии че много изкефи по-гоямата част:
http://danceallnight.wordpress.com/2008/07/15/burgas-people/
и особено това:

..."обичайте бургазлиите, те са национално богатство. Толкова смях няма събран никъде другаде."  Grinning
Ха честит ви празник again  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 598
  • В сърцето на един мъж
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИТЕ НИ МАЛКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!!!!! Hug ИМА ЛИ ЗАХРАНЕНИ С РИБКА  Heart Eyes

Марини миличка дано бързо минава тази хрема, че знам какво е и направо .... Praynig Hugпрегръдки за малката
alesya  - Доменик е очарователен. КАК СИ Мислиш ЧЕ КОЛАЖА ЩЕ МИНЕ БЕЗ НЕГО newsm78ЩЕ ГО ВКЛЮЧА РАЗБИРА СЕ Hug
Вчера взех на малкия ето тази проходилка от КАРФУР за 29 лв - http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7557&cat=70 - панела се отделя и може да се играе с него. Хей няма такава игра, много и се кефи, даже от умора и емоция с нея беше заспал и панела беше останал до него в леглото и в просъница се буди пипа си я малко и пак заспа. Heart Eyes
Вчера се малкия изправи за пръв път
Вече имаме 5 зъба
Днес си свършихме и двете сутрешни работи в гърнето, даже си надникна вътре да види кво става hahaha ГЕРИ К кажи ми за тези гащички, иска ми се и аз да пробвам, макар че не сме готови ама да видя как ще е
Бяхме на разходка в мола - ей много се радва на елхите, даже тази голямата щяхме да я съборим от дърпане. А пък като седнахме в кафето, на съседната маса едни хора ядяха мъфини, леле как пищя за тези мъфини, иначе като види трошица хляб и направо пощурява докато не я лапне Joy

# 599
Честит празник на всички именници!
Честит празник на всички бургазлии!!! Аз риба не ям, но ще отбележа празника на моя град!  newsm10

Елия много мрънка и нямам време да ви изчета, така че ще ме прощавате...
Целувки на всички и се надявам скоро да мога да се включа по темите, които обсъждате!

Общи условия

Активация на акаунт