Извинявам се и на малката Сузана за
коригирах рожденната датаИвета получих снимката след като публикувах списъка!!!!

,не схванах много ама ще наваксам.
та затова.Плюс това съм доста активна ..........е бях де 
преди първа употреба.
Да се гордеете с нея и да е жива и здрава
Щом Габи си иска мляко -давай си и. Повече би ме притеснило обратното мен. 
) та в таз кошара няма как да се изправи и от месец някъде се изправя като позлва мен за опора -хахаах.
иначе успява ама.
но и голяма лудница.... малко инфо- ходих в новооткрития магазин Темпо- месни пюрета 190гр Гербер- 1,50лв.... на примейшън... на Сънвал има голямо разнообразие на пюрета и накупих доста-цени до 2лв вкл и 220гр.(продават предимно Хип, Гербер и Сънвал), бананите по 0,89лв и то добре узрели.

, а за тези кошари по принцип има едни халки, които се слагат допълнително, за да се изправя на тях бебето, но аз лично я ползвам само за спане-на долно ниво сме отдавна
, Коки опита да се изправи на секцията с ТВ-то, но се удари на ръба и сега не ходи там 

последно бях чела, че нещо си им ядосана....... ама отдавна беше 

ама и аз кво съм се затюхкала че не се изправя там като не я слагам вътре -през деня спи на спалнята, само вечер я слагам вътре дефакто спи там през ноща. По цял ден е или на земята където съм и направила кът или в проходилката или в столчето за хранене.... абе не и в кошарата
Иначе днес докато чистих беше вътр и горката все драпаше да се докопа за да се хване и изправи ама не ситга и аз трябваше да я "закачам" 

Иначе вечер обикновенно заспива докато си пие млякото. 

,въпреки че имаме в изобилие .Та какво кисело мляко давате майчета,на коя марка и вобще има ли някое по "истинско"кисело мляко на нашият пазар