Времето лети, лети, а АПРИЛчето вече може да седи - 9

• 26 700
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
bibi вярно ли помага тая лампа? моето диване вечер не заспива без да я полюшкам. само че тя вече е 8600 гр. и се сещаш в какво състояние ми е кръста и гърба  Mr. Green. ако действа направо и купувам  Peace

# 151
tansu   аз имах подобен проблем при захранването,но винаги като се запече и давам или кайсийки,или сливи,или круши,или сбор от тях.....................и гледам да няма много запичащи елементи в другите храни smile3521

# 152
  • София
Много благодаря за съветите за кисела   bouquet ще пробвам днес.
irina*дано скоро се оправите, но за рентгеновата снимка, щом са преценили лекарите, така е трябвало. Има пневмонии които не могат да се чуят със слушалка. Аз бях с двустранна и ако не ме бяха снимали нямаше да разберат.  Peace
Тини дано се оправите бързо и без да влизате в болница  Praynig
Хъни - Бъни ето ти стол с музикален панел http://www.babyland.bg/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%BB%D1%87%D0%B5-%D0% … mbo-Mermaid/1302/ Като бяхме с Дени до ВисВиталис на Стамболийски мисля, че също имаше.

# 153
ок. аз последно се намесвам на тази тема. вече само общи не9а ще докладвам Hug не мосля, че казах нещо лошо. просто според мен човек трябва да преценява аргументи и да пита. например какво очакват да открият? какв е вероятността? какви симптоми ги водят на тази мисъл? не може ли да мине без вредната манипулация?
Има пневмонии които не могат да се чуят със слушалка. Аз бях с двустранна и ако не ме бяха снимали нямаше да разберат.  Peace

те би тябвало да имат и други симптоми, освен кашлица. ти как се чувстваше? изглеждаше ли здрава? ...

и какво е това бронхолит? има тук бронхит, но не дават аб за такова. камо ли болница newsm78

# 154
Здравейте!
Благодаря ви на всички!  Hug Да не казвам голяма дума, но Ники се оправи напълно за едно денонощие - свали сам температурата и спря да кашля. Давах му хомеопатично лекарство на всеки 2 часа по предписание на хомеопат. Каката също май се излекува. На мен леко ми драска гърлото и кихам здраво, но мисля, че не е сериозно. Таткото преболедува първи, та всички си минахме по реда.  ooooh!
Дано всички болни да оздравеят бързо!  Praynig
irina*, съчувствам ти много! И моят Ники беше с остър бронхеолит и бяхме в болница преди 20 дни и снимка му правиха. При него гърдите свиреха много и се чуваше дори без слушалка. Дано ти оздравее бързо детето, независимо къде решиш да го лекувате.  Hug
A някой знае ли нещо за Сесил, и тя беше писала, че нейното бебе кашля? Дано да са добре.  Praynig
tansu, какво разбираш по запек - изхожда се с твърди топчета или не ака по няколко дни? Само първото е проблем според мен. Може да опиташ да дадеш броколи, карфиол, круши.  Peace
Хъни Бъни, и аз мисля, че музикалния панел на стола ще е автогол, но ти ще си решиш. Моето мнение, че като яде, трябва вниманието му да е в храната. Аз давам най-много лъжичка да държи.
С нашата количка /малибу/ сагата продължава - предните гуми почнаха да опират в рамата и количката както я буташ и - хоп -  спира.  Shocked Казах им да ни връщат парите вече, ама не щат - трета нова количка вече ни дават след първата, къде им е сметката и на тях, и на нас, не знам.  Joy
Успех на Алекс, гласувах и аз!  Peace

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 11:18 от tini-mini

# 155
tini mini запекът е под формата на много твърди изпражнения - като топчета. напъва се често и изкарва само по някоя "дърдонка" на дупето. много се мъчи молото  Cry
ще опитам с броколи или карфиол  Peace. само ме притеснява дали не образуват газове  newsm78

# 156
Тансу, имахме същия проблем с Александър. Не акаше дори и с термометър. Бях стигнала до клизма дори. Значи, задължително му давай плодове, които разхабват. Аз му давах за около 5 дена всяка сутрин преди първото ядене по 5мл дуфалак (не се притеснявай, това са основно захари). Тъй като давах и АМ за дохранване го смених с такова, което действа в тази насока - фризовом. Давай много вода да пие бебето. Запекът продължи известно време, но се изхождаше всеки ден, дори по 2 пъти. В момента вече нямаме този проблем- ака си нормално и всеки ден. Ако това не ти помогне ще ти дам и рецепта за овесени трици. Дано скоро се оправите, че е ужасно.

# 157
Привет и от мен  Simple Smile

Минавам да ви се оплача.
Ради е болен, има бронхиолит и е за болница.
Сега му давам лекарства и се мъча да не влизаме.
Две седмици кашля,беше на АБ и уж добре,ама кашлицата не спира.
Водих го в петък да го видят,чисти гърдички,водих го неделя до спешното
пак чисти гърдички,вчера като го заведох ме пратиха на рентген и му поставиха тази диагноза.
Незнам как да постъпя,дали да влизам в болницата или в къщи да го лекувам.
Снощи кашля, но по-малко.Днес пак ще го водя при личната и в един частен медицински център.
Отивам да го гушкам.
Усмихнат ден от мен.

Току що се чух с Иринка.
Чакат да ги приемат в болница. След днешното посещение при друг лекар се оказало, че детето върви към плевмония и е задължително влизането им в болница. Sad

Аз от това взех съвсем да се шашкам Confused, че и моя Ради продължава      да кашля..... и след малко и аз ще отида пак да го погледне лекарката ни.

# 158
привет,моми4ета!
леле,колко болни4ки има  Sad
ирин4е,с вас сме,мила! Praynigмного гадно така,бее,колко малка души4ка,пък за болница... Sad
пуууу,аман от болести и проблеми...
сйкорошно оздравяване на вси4ки мал4овци! Hug
4естит имен ден и днес на вси4ки празнуващи!!!!!!вси4ки КАТЕТА! Hug

# 159
bibi вярно ли помага тая лампа? моето диване вечер не заспива без да я полюшкам. само че тя вече е 8600 гр. и се сещаш в какво състояние ми е кръста и гърба  Mr. Green. ако действа направо и купувам  Peace
Аз с моя 10 килограмов хипо кво да ти кажа  Joy ама нося, какво да правя, на него лапмата му действа понякога, понякога не.... ако реве - реве, нищо не помага даже вчера вечерта и цица отказа, което се случва мнооого рядко  Tired венеца му е като развълнувано море скоро дано пробие зъб  Twisted Evil

Тини мини, браво, че сте по-добре, дано е за последно боледуване и  да няма болнички  Hug

Ирина, бързо оздравяване от мен!!В болница е много гадно, но аз бях по-спокойна, от гледна точка, че детенцето е под наблюдение  Hug Hug

За ренгена - понякога е необходим, щом лекаря е преценил, а и наистина има пневмонии, които не се чуват на слушалка, а симтомите са отпадналост, субфебрилна Т и т.н.
При нас гърдичките също свиреха от разстояние, на нас много ни помагат инхалации с вентолин/ разминахме се  с Аб/ - но изписани задължително от лекар Peace, а като леко похърква  само носа правя само с физ.разтвор и помага Peace Дори първия път можеше да не лежим в болница, ако не се бях уплашила така, но ........

Бронхиолита при бебета - сериозно е, да не влизам в подробности, който иска да прочете  Peace

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 11:24 от megan@

# 160

Днес е Света Екатерина - виртуална почерпка по този случай.

Ако има и други именници - да са живи и здрави!

Бързо оздравяване на всички болни! Йоана след консултацията веднага започна да точи сополи, мисля, че приютихме някакъв вирус. За сега обаче успяваме да се справим и без лекарства и май има подобрение. Не смея да я водя на преглед, защото последния път чакахме час и 40 минути!!!

Хъни Бъни - колкото по-малко дразнители по време на хранене, толкова по-добре и според мен. Аз първоначално взимах Йоана в скута си, че стола, който е съвсем обикновен й беше много интересен и само се въртеше да види какво има на облегалката, лапаше коланите, чоплеше ги и т.н. Имахме опознавателни сесии - докато аз правя нещо в кухнята, например, я слагах при мен на стола и така докато спря да му обръща внимание и вече го ползваме по предназначение, а не за забавление.

Хубав ден на всички!

# 161
Здравейте на всички. Честито на празнуващите! И тези, които са празнували и ще празнуват утре или вдругиден също да са честити... и съвсем здрави Simple Smile

kaat  от фермата съм страшно доволна - досега доста реколти обрахме. Пониците от люцерна и слънчоглед са много вкусни - и като добавка, и самостоятелна салата. Дори на дребишокис и накълцах в кашата неколкократно - приемат се Simple Smile. Но с тия два вида се изчерпвам. Пробвах с боб мунг и пшеница, но като вкус са ми ужасТно сладникави. Пшеницата(която е най-красивата мини моравка, която съм правила) ще отиде за тревица на котката, а   боб мунга седи в хладилника и го чакам хубавичко да угние, за да го изхвърля... Ще се пробвам и с киноа, елда и амарант - дано да са по-тревичесто-неутрални на вкус...
На много хубава рецепта попаднах за хумус с покълнал нахут - ще се пробва.

Малко новинки от моята Сузуки - вече има трети резец- първи преден/пети пореден/. Дооста голям - нищо чудно, че чак сега излиза - щее бъде заяц Grinning Новата мода е да си ги стърже един друг/от което пък на мен ми настръхва кожата/.
Хубав ден и дано хубавичко ви погрее слънчицето

един въпрос имам към Екселънт - в сити центъра специално ли правят такива коледни сесии. Т.е. имат ли декор и разни други екстри или стандартно фото-студио?

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 12:04 от Nuriii

# 162
  • София
Eйййй, влизам набързо да се похваля, че днес сутринта станах леля на прекрасна голяма госпожица, която избра страхотен ден да се роди-на рожденния ден на баща си и на именния ден на баба си.  Laughing  bouquet Поради това,че си е "дошла с името" са възникнали някои разногласия как да се казва бебката, та и аз окончателно име засега не знам. Но каквото и да е важното е да е жива и здрава! Grinning

И вече бебо Дани е батко. Предвиждам хубави съвместни игри по-нататък. Joy

Хубав ден на всички и честито на именниците!  bouquet

# 163
Ей сегавидях 2 бели точки на венеца на малката, които не са пробили, ама ясно се виждат. Опитните - скоро ли ще се покажат? Нямам търпение да се озъби вече Simple Smile а дали и двата ще излезнат едновременно?
Няма само вие да се фукате със зъби  smile3534

# 164
Mili_vanili дано да са зъбчета..........ти ще ходиш ли в парка

Общи условия

Активация на акаунт