Времето лети, лети, а АПРИЛчето вече може да седи - 9

• 26 537
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
alesya Heart Eyes голям сладур Дони, лелее и стои прав а ние още седнали не можем.

Кисело мляко още не съм давала, мисля да е след сиренето- към 9-10 мес..... когато давате домашно- подквасено, млякото е хубаво да се вари около 20 мин.

# 601
Николай на мама sonya_yancheva, Никол на мама qnikzp, Николай на мама Sunshine_26, Нико на мама rali4ka765, Николай на мама tini-mini, Никол на мама Danna, Никола на мама tedito_84 и Никола на мама Nia ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, МИЛИ ДЕЧИЦА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И РАСТЕТЕ БЕЗГРИЖНИ!
Бургазлийки, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВАС, А И АКО ИМА БАНКОВИ СЛУЖИТЕЛИ СРЕД НАС!
Благодаря ви, за загрижеността за Теа. Тази нощ беше в пъти по-добре, но още си страда детето! Ще ги преборим тези сополи, няма как! Но вече като ме види с капките и почва да реве! Голямо бебе си е вече! Wink
Мацки, ако някоя от вас прояви смелостта да се довери и на мен, мога да пробвам да разтоваря didi666 с някои от личните колажи! Само не разбрах, тях за календари ли ги искате или просто няколко снимки на бебоците на разнообразен фон /не че после тях не можете да ги дадете във фото и да ви направят календар, де/?
Днес я пробвах с попара, но изяде съвсем малко! Кисело мляко и аз не съм давала!

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 10:47 от marini

# 602
  • Бургас
Юли, браво на Венци! Цели 5 зъбчета Simple Smile да са му много здравички!!! И ние имаме подобно на това, което показваш. Голямо забавление е и сако някой иска, мове да вземе такъв подарък за Коледа Simple Smile Нашата е тази:

има и клипче във фейса как се забавлява, но е малко тъмно...
Кажете аз кога да чакам зъба да се покаже. Виждам беличко ама е мн малко...  Не се сещам коя от вас беше писала за зачервени бузки като растат зъбки, но на малкия са му леко зачервени  Blush
Кисело мляко мисля да вкарам около 8 месеца и половина, но не съм решила още със сигурност.
Пратих милото за шаран и тъй като ще правя за пръв път, се надявам да се получи  Confused
Marini,дано я преборите бързо тази хрема Simple Smile

# 603
  • София
Здравейте момичета,

И аз най-после имам свободно време и се включвам във форума за априлчетата Simple Smile Виждам познати имена на мамите от форума за бременни и ми стана приятно.

Аз исках да попитам дали на някое от вашите бебчета са му установили уголемяване на черния дроб и далака. Моят син изкара един тежък бронхиолит и накрая на лечение казаха, че са му се уголемили. Ходих при гастроентеролог (детски) и той каза, че наистина е така, и че трябва да изчакаме да видим дали ще му се приберат, защото можело да е следствие на инфекцията... споделете ако имате подобен опит!

И друго исках да питам, някоя от вас ползва ли вече детска кухня или ни е твърде рано, гледам повечето кухни обяват от 10 месеца.

Поздрави на всички именници и хубав ден на всички!

Симона

# 604

И друго исках да питам, някоя от вас ползва ли вече детска кухня или ни е твърде рано, гледам повечето кухни обяват от 10 месеца.

Хм  newsm78 аз съм в заблуда значи, мислех че от 9ти месец  ooooh!

# 605

Хм  newsm78 аз съм в заблуда значи, мислех че от 9ти месец  ooooh!

В различните градове е различно. Например тук във Варна е от 9 месец.

# 606
Аз мислех от 9ти да я записвам на куФФФня, ще говоря с доки като я закарам на консултация.
Правите ли кисели?

# 607
4ЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИ4КИ ИМЕННИЦИ!!!!!!!!!!!С гордост си носете имената!

Ние нямаме именник вкъщи,но сме решили подобаващо Laughing ще имаме шаран,мъжът  ми е майстор по приготвянето му  Laughing
Ина4е да ви се похваля запазих 4ас за снимка и среща с Дядо Коледа за утре в един голям шопинг център,та ще отидем да видим добрият старец:)не ,4е не можеше и без 4ас,но има мнооого хора,и в4ера някои хора нямаха толкова нерви да 4акаме  Grinning
А Ивето ве4е освен тата,баба,дада,аиди,казва и МАМА !!!!:)))))))))

целувки засега от нас!

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 11:30 от anni2002

# 608
  • гр.София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ КОИТО ПОРАСТВАТ ДНЕС!

МИЛА,и тя кото види хляб полудява.Като и дам трохички тя ги мляска и ги гълта-много и се услажда.Снощи даже и салфетка си хапна. #CrazyМного е бърза за секунди я глътна. ooooh!
Аз се чудя че не наддава ми не му даваме хляб е салфетки на ДЕТЕТО
От няколко дни МИЛА  пие АМ със зор.Ако и дам каша или пюре-няма такова ядене.
А млякото си е необходимо! newsm78
Все още не мисля да и давам кисело. Naughty

Ние купихме на МИЛА това за КОЛЕДА:
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=10379
Само че на по ниска цена.

При нас детската кухня е от 10м.,но трябва да се запишеш по от рано,че няма места.Искат бурканчета и бележка от педиатъра че бебо няма алергии.

АНИ,искаме и ние да видим ИВЕТО с дядо КОЛЕДА! santa2

ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ  bouquet

# 609
Честит празник на всички, които празнуват имен ден!
Честито на всички бургазлии!
Честит Никулден на всички!
И аз не знам какво да взема на малкия за Коледа, но мисля да решавам в движение, обикаляйки да харесам нещо!

Ееееееееее, викат ме!

# 610
  • София
Честит имен ден на всички именници!Да ви е живо и здраво името!  bouquet

Честито на бургазлийките!  bouquet

И ние вчера на дребния му взехме уолкър и разни дрънчащи и светещи дреболии за Коледа. Готови сме с подаръците за всички! Party

На дреби му се доспа, отиваме да се гушкаме. Heart Eyes

# 611
ЗДравейте мами,супер празник е днесс Hug
Кисело мляко нямам мераци да давам,даже ми се стурат много 3 твърди храннения на ден Joy
Днес пропуснахме попарата,че нещо се беше запекъл ooooh!
Някой минал ли е на памперси 4+?Аз днес взех от този размер,дано да има съществена разлика с четворката newsm78
На Петето му расте горен зъб,кучешки Shocked
Защо таакаааа Tired

# 612
Честит имен ден на всички именици малки и големи  Николай,Никол,Никола,Нина И всички останали  производни на името!
Честит празник на всички Бургазлии!
Честит празник на всички банкови служители!

Реших да не изреждам по именно за да не пропусна някой но все пак няма как да не честитя на tini-mini ,която май има троен празник като бургаска снаха Hug
Моя малкия е вече на антибиотик Sad ,дано поне бързо се оправи че тази кашлица е ужасна,освен това е качил само 200г и половин см,но за този месец и зъби никнаха и хрема имахме и сега е болен..
За сега сме на 2 твърди хранения - пюре и каша трябва да дам май и попара ,и жълтък и уф колко още неща има.
Хайде лек ден!

# 613
момичета
някоя от вас заместила ли е хранене изцяло?
моята цуца си хапва пюренца, но си иска и млякото. аз гледам да и дам 120 до 160 мл. пюре и останалото до 180 мляко, но на нея и се вижда малко, защото мрънка като свърши. иначе имаме 5-6 хранения на денонощие (не можем да откажем нощното, а е на АМ  Thinking), като давам на обяд зеленчуково пюре, а след обяд каша с плод.
яде в 7-8, 12-12.30, 14-14.30, 8.30 и 2-3- нощта. закуска не съм давала, защото яде към 7.30 макс 8 сутринта, и не мога да си представя да стана по-рано за да и правя закуска. вие как процедирате?

# 614
  • София
Моят Жожо яде вече 4 пъти на ден, лекарите ми казаха, че е дебел (9.5кг) и да му намаля броя на храненията. Сутрин и вечер в 8 е на АМ, обяд яде супа и после малко пюре с месце, следобяд в 3 каша и в 6 плод, ама много се мъчим с плода, не ще ги плодовите пюрета...вчера пробвах да му дам банан без да го пасирам, чупех му и го смачквах леко и го яде, но ще видя дали ще стане и с ябълка например.

Общи условия

Активация на акаунт