Oбувки с безплатна доставка :)

• 54 444
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Извинете ме, но ще се запиша... и отивам да ви чета   bouquet

# 181
Добре а как избирате този куриер ЮПС ,които доставя за ден два? Доплаща ли се за него?
И ако някой е изпробвал код....ще ми е от полза.
Благодаря.

# 182
И моите ботушки дойдоха  Party
Страхотни са!
http://www.javari.co.uk/dp/B003LBSFKW?ie=UTF8&pf_rd_r=1RRKFV … p;pf_rd_s=right-1 Ук4-отговарят си на 37 Лекинко ми теснеят,но съм убедена,че ще се поотпуснат,аз по принцип съм с по-широк крак.Пуснах поръчката на 29.11 и на 7.12 бяха тук.без тракинг номер,пристигнаха в пощата.
Виждам,че 37-и номер са изчерпани,но ако някой има нужда от размери или реални снимки да каже.

# 183
  • София
И моите пристиганаха http://www.javari.co.uk/Hush-Puppies-Womens-Envy-Ankle/dp/B003UL … rel2&onsale=1

Поръчах УК4 и си отговарят на номера 37.Много ми харесват, а за тези пари са чудесни. Simple Smile Направих поръчката на 3.12 и днес пристигнаха в пощата.

# 184
  • БУРГАС
Рових се, но ненамирам код за отсъпка, някой д ане би да е намерил.

# 185
Сайтчето е супер наистина и нямах търпение да ми дойде първата поръчка, но извадих лош късмет... Confused

Получих този GEOX и тези красавици в бежово, обаче вместо 40 ми идват 38 номер.  Shocked На тях си пише 7... каква е тая шантава номерация!? Sad
Болна съм направо.  Tired ooooh!

Направиха ми чуден Коледен подарък, няма що!  Crossing Arms  Laughing

От тия вече няма моя номер, а балеринките пък са свършили в моя цвят.   Cry  smile3511

# 186
  • София
Зи Много неприятно наистина, но специално за Geox(женските модели) в Амазон си пише,че са с два номера надолу тоест UK 7 е наше 38.Не си единствената много момичета се прецакаха.Пиши им и ги върни ще ти възстановят парите + разходите по връщането(като приложиш разписката за сумата която си платила за пощенските разходи).

# 187
Ас сам от Скопие.
Мола вас да ми казвате кога се отстъпките в магазините и моловете(сердика...) в София Искам около 18.12 да идам в София на shopping   Very Happy

# 188
Привет, мацки! Има ли кодче което действа към момента? А да питам тези кодчета намалятли намалени неща, сори ако вече е кометирано..
Благодаря предварително   bouquet

# 189
  • Варна
според мен в момента няма кодове
и -да, действат и на намалени неща

# 190
Привет, мацки! Има ли кодче което действа към момента? А да питам тези кодчета намалятли намалени неща, сори ако вече е кометирано..
Благодаря предварително   bouquet
Мила,тези кодове,които ползвахме намаляха от намалена вече цена Simple Smile А ето ти и мястото от където можеш да се снабдиш с кодче,но чини ми се че за сега няма нищо интересно       http://www.promotionalcodes.org.uk/javari-co-uk/

# 191
Dzuls, благодаря ти.  Hug 
Междувременно като разгледах по-подобрно в сайта, видях че са си написали за размера, ама след дъжд-качулка.  ooooh!
Поне вече ще знам къде да чета.  Whistling

# 192
Здравейте, момичета!
Благодаря за сайтчето.   bouquet До сега не съм поръчвала обувки, но този път не можах да се въздържа. Grinning
Поръчах си ботушки Hush Pippies. Надявам се да съм си уцелила номера. Нося 37 или 38. Поръчах UK5.

Успешни покупки!

# 193
Благодаря предварително   bouquet
Мила,тези кодове,които ползвахме намаляха от намалена вече цена Simple Smile А ето ти и мястото от където можеш да се снабдиш с кодче,но чини ми се че за сега няма нищо интересно       http://www.promotionalcodes.org.uk/javari-co-uk/
Hug

# 194
Не мога да отворя сайта, а така се зарадвах, като видях темата  Tired

Изглежда просто сайта е имал проблем, сега успях да вляза. Обявените цени с ДДС ли са? И след това в чекаут-а го вадят от стойността?
И за кодовете за отстъпка искам да питам - за всички модели ли зависят, или за непромоционалните? Или зависи от самия код?
И последно - безплатната доставка промоционална ли е, или е за постоянно?
Благодаря Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 23:56 от AquaElite

Общи условия

Активация на акаунт