Oбувки с безплатна доставка :)

• 54 458
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
Обявените цени с ДДС ли са? И след това в чекаут-а го вадят от стойността? 

Не разбирам защо да вадят ДДС в чекаута  newsm78  Теглят ми от картата това, което пише на сайта, че струва обувката (вадят в чекаута това, което някой код намали)

# 196
  • София
Не мога да отворя сайта, а така се зарадвах, като видях темата  Tired

Изглежда просто сайта е имал проблем, сега успях да вляза. Обявените цени с ДДС ли са? И след това в чекаут-а го вадят от стойността?
И за кодовете за отстъпка искам да питам - за всички модели ли зависят, или за непромоционалните? Или зависи от самия код?
И последно - безплатната доставка промоционална ли е, или е за постоянно?
Благодаря Simple Smile
Не само,че не го вадят,а ти начисляват още 2.5% когато пускаш с директна доставка до тук.Цените в сайта са с начислено ДДС  за Англия, ето защо се преизчисляват и се увеличават с разликата между българското и английското ДДС (т. е. с 2,5%).
Кодовете важат за всичко и намаляват и вече намалени артикули(поне тези който ползвах).

Доставката си е безплатна поне засега.

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 00:41 от Dzuls

# 197
Благодрая за отзивчивостта   bouquet

# 198
  • София
Днес реших да си обуя форумските Мис Сиксти и какво да видя, изпратили са ми два леви ботуша  Shocked

# 199
запис   bouquet Laughing Laughing Laughing

# 200
Днес реших да си обуя форумските Мис Сиксти и какво да видя, изпратили са ми два леви ботуша  Shocked
Милата  Sad Винаги съм се притеснявала,когато поръчвам обувки от англ.сайтове за подобен проблем.Пиши им-комуникацията с тях е отлична, на 15 -та минута онзи ден получих отговор от тях.Лошото в случая е само ,че ще трябва да чакаш  и да се нервиш излишно

# 201
Помагайте момичета току що си поръчах обувки и ми дръпнаха от картата само една лира???

# 202
  • София
Помагайте момичета току що си поръчах обувки и ми дръпнаха от картата само една лира???

Това е стандартно не се притеснявай.Тази лира я блокират за да видят дали има такава карта при първа поръчка.Когато ти обработят поръчката ще блокират и сумата за нея  Peace.  
emy_emy  Пиши им ,но не имейл,а си попълни формата за връщане(за сгрешен артикул) от профила ти в сайта.Комуникацията е много добра и ще ти кажат как да процедираш.

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 10:31 от Dzuls

# 203
  • София

Това е стандартно не се притеснявай.Тази лира я блокират за да видят дали има такава карта при първа поръчка.Когато ти обработят поръчката ще блокират и сумата за нея  Peace.  
emy_emy  Пиши им ,но не имейл,а си попълни формата за връщане(за сгрешен артикул) от профила ти в сайта.Комуникацията е много добра и ще ти кажат как да процедираш.
Да писах им, и те ми казаха да попълня формата, само че имам въпрос, от къде да знам колко ще са ми пощенските, за да им пиша да ми ги възстановят, първо трябва да ги изпратя и след това да им пиша имей ли и изпращате ли някакъв документ за пощенските?

# 204
  • София
При самото пращане в колета си прилагаш разписката за пощенските разходи.

# 205
  • София
Тя  бележката е в левове да я пресмятам ли в паунди
 Rolling Eyes

# 206

Я да се включа, че и аз не знам - как се прави това? Когато изпращам, лелката на пощата запечатва колета, олепя го, и чак след това ми дава разписка. Не мога да я сложа вътре вече newsm78 а и тя ми трябва, ако нещо стане, с тази разписка се ходи в пощата да се пита (и с нея можеш после да доказваш че си пратила нещо).

# 207

Я да се включа, че и аз не знам - как се прави това? Когато изпращам, лелката на пощата запечатва колета, олепя го, и чак след това ми дава разписка. Не мога да я сложа вътре вече newsm78 а и тя ми трябва, ако нещо стане, с тази разписка се ходи в пощата да се пита (и с нея можеш после да доказваш че си пратила нещо).

Сканираш касов бон и всичко останало и им го пращаш по мейла, или като факс до посочен от тях номер.

# 208
  • София

Предварително казваш,че трябва да приложиш разписката за да ти възстановят разходите да не го запечатват.След това я преснимаш  и слагаш копието в колета.

# 209
Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт