Доколкото си спомням "Незабравима" създаде огромен скандал преди време със сюжета си в Турция. Недопустима е връзката между жена с мъжа на сестра й. Още преди да приключи първи сезон беше ясно, че сценаристите ще измислят нещо, за да успокоят страстите сред населението. Раздалата между Еда и Харун беше логична. Това беше и начина да се успокоят и всички замесени в тази история. Турците много държат на семейството, то е много важно. Семейството не е само мама, тати и аз. Това са всички роднини... тези ценности в България отдавна са избледнели, но това така или иначе не е важно в случая.
Идеята ми е, че тепърва започна една нова история, затова е цялата тая мацаница. Трябваше да отдалечат Еда и харун, за да могат да се сближат със семействата си и да започнат "начисто". Всъщност е така... всеки знае за връзката им, вече никой не може да ги укорява. Остава да има малко драми покрай сдобряването им, да си поиграят на война и мир, котка и мишка и накрая да ги съберат начисто;) Това е по пътя на логиката...
Това, което следва е... Еда се сприятелява с Ямур, тя я обиква, започва все по-често да я вижда. ще има романтични моменти с 3-та... Ямур се влюбва в Еда и все по-често излизат 3-та с Харун. За финал, някъде към края, Харун разбира за това кой е Бату и че Едже му е сестра и е знаела и го е подкрепяла... Едже ще започне да се обяснява, но накрая Харун ще се отдалечи от нея... Такива ми ти работи. Сигурно междувременно ще има още 559999 драми и въртележки:) накрая ще стане нещо силно драматично, Харун и Еда ще се търсят и ще се съберат. Като нищо Еда да му роди второ бебе, ако са правили секс междувременно

Надявам се, че няма да гледаме подобие на Дързост и Красота... бляк! И още повече се надявам, че ще свърши скоро, че вече ми писна