Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 28 024
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,

Доколкото си спомням "Незабравима" създаде огромен скандал преди време със сюжета си в Турция. Недопустима е връзката между жена с мъжа на сестра й. Още преди да приключи първи сезон беше ясно, че сценаристите ще измислят нещо, за да успокоят страстите сред населението. Раздалата между Еда и Харун беше логична. Това беше и начина да се успокоят и всички замесени в тази история. Турците много държат на семейството, то е много важно. Семейството не е само мама, тати и аз. Това са всички роднини... тези ценности в България отдавна са избледнели, но това така или иначе не е важно в случая.

Идеята ми е, че тепърва започна една нова история, затова е цялата тая мацаница. Трябваше да отдалечат Еда и харун, за да могат да се сближат със семействата си и да започнат "начисто". Всъщност е така... всеки знае за връзката им, вече никой не може да ги укорява. Остава да има малко драми покрай сдобряването им, да си поиграят на война и мир, котка и мишка и накрая да ги съберат начисто;) Това е по пътя на логиката...

Това, което следва е... Еда се сприятелява с Ямур, тя я обиква, започва все по-често да я вижда. ще има романтични моменти с 3-та... Ямур се влюбва в Еда и все по-често излизат 3-та с Харун. За финал, някъде към края, Харун разбира за това кой е Бату и че Едже му е сестра и е знаела и го е подкрепяла... Едже ще започне да се обяснява, но накрая Харун ще се отдалечи от нея... Такива ми ти работи. Сигурно междувременно ще има още 559999 драми и въртележки:) накрая ще стане нещо силно драматично, Харун и Еда ще се търсят и ще се съберат. Като нищо Еда да му роди второ бебе, ако са правили секс междувременно Simple Smile)))) 100% ще имат почивка или на вила или в Ава 3-та с Ямур и там може да се случи това:)

Надявам се, че няма да гледаме подобие на Дързост и Красота... бляк! И още повече се надявам, че ще свърши скоро, че вече ми писна Simple Smile)))))))))))))))))) Това е първия сериал, който гледам през последните 10 години и вече съжалих, че започнах... Много ме зариби, защото главните герои са сладури, но се нервирам от тея бълвочи, които забъркаха. На моменти сериала издиша... просто има несъответствия:)))))

# 241
  • Варна
Лека нощ и от мен! smile3531 lovekiss

# 242
И такаааа,като гледах тоя клип и се сетих за книжката с приказки. Сега ли я връща Мелда на Еда и ако е така,защо Еда не задава въпроси...и ако не е така,защо Мелда я носи точно в този момент newsm78Нацяло съм се филмирала вече hahaha

Не търси смисъл, няма... просто ей така си е там книжката, за повече драматизъм:) А чудила ли се защо Бату казва на Харун - Хакъ? Той обясни, че така му казвали всички в училище... после става ясно, че Харун нищо не знае за Бату и семесйтвото му, че се познават от по-големи... Сериалът издиша на моменти;) Самите сценаристи са се оплели тотално:)

# 243
Съжалявам, че ви заливам с мнения, ама сега се замислих за сериала... Това с тая история за убийството и Бату е тотална идиотия:) Според мен след като са заснели първите серии са решили да вкарат малко екшън сцени:) Имаше толкова тъпанарски сцени след това:)))))) Мега зле... Като отвличането на Хайаз и Харун, после Харун бяга и Еда ражда и... ебати лудницата Simple Smile А тоя Толга... уж майка му имаше снимки на Хайаз, пък после какво стана, кой му е баща, кой не му е... лудата бабичка ги подкупи да му подменят ДНК-то ли... Нищо не се разбра и остана в небитието.
Повечето от нас тук са раждали... мислите ли, че може да правите секс 3-4 дни след раждане? Защото великата любовна сцена между Еда и Харун беше около отвличането на Ямур, което пък беше в първите дни след раждането... След раждане ти препоръчват да не правиш секс минимум 20 дни... Даже май беше след като ти спре кървенето, което е точно около 20 дни, след това след първи цикъл и чак тогава. Нещо такова помня от преди 8 години:) Всъщност да... на Еда бая кръв трябваше да й тече в първите дни след раждането, как така влезна под душа с Харун и правиха секс... хм, извинете - любоФ:))))))))))))

# 244
И такаааа,като гледах тоя клип и се сетих за книжката с приказки. Сега ли я връща Мелда на Еда и ако е така,защо Еда не задава въпроси...и ако не е така,защо Мелда я носи точно в този момент newsm78Нацяло съм се филмирала вече hahaha

Не търси смисъл, няма... просто ей така си е там книжката, за повече драматизъм:) А чудила ли се защо Бату казва на Харун - Хакъ? Той обясни, че така му казвали всички в училище... после става ясно, че Харун нищо не знае за Бату и семесйтвото му, че се познават от по-големи... Сериалът издиша на моменти;) Самите сценаристи са се оплели тотално:)
Сарони,напълно съм съгласна с теб,че издиша на моменти,а те са доста често според мен.Доста недоглеждания за жалост.
На мен ми е първият и последен сериал,който ще гледам.Такова филмиране не ми харесва.А като се сетя,че започнах да го следя заради романтиката.......която изчезна безследно.Дано поне има щастлив за нас финал,а дотогава на Валидолчета и Валерианчета  Laughing

# 245

Сарони,напълно съм съгласна с теб,че издиша на моменти,а те са доста често според мен.Доста недоглеждания за жалост.
На мен ми е първият и последен сериал,който ще гледам.Такова филмиране не ми харесва.А като се сетя,че започнах да го следя заради романтиката.......която изчезна безследно.Дано поне има щастлив за нас финал,а дотогава на Валидолчета и Валерианчета  Laughing

Хаха, недей така, моля те:) Не желая чак до валидолчета и валерианчета да се докарвам от един сериал:) Факт е, че и аз яко се филмирах, обаче:) Много са въздействащи тези двамата актьори, наистина. Харесва ми как играят, но трябваше малко повече да го пипнат този филм! Някой трябва да заснеме сериал със сюжет написан от форумци... Така като гледам тук дамите са много добри в това Simple Smile))))))))))))))))))))))) Изписаха цял нов сериал с тези безкрайни предположения и аз в това число, вече  Laughing Laughing Laughing

# 246
това с хапчетата в кръга на шегата,но за изпипването си напълно права.Може би не са предполагали,че всеки детайл ще бъде разгледан под лупа и напълно разфасован.Аз нямам и минимална представа дали е така и с останалите сериали,а може би  newsm78 е нормално....

# 247
това с хапчетата в кръга на шегата,но за изпипването си напълно права.Може би не са предполагали,че всеки детайл ще бъде разгледан под лупа и напълно разфасован.Аз нямам и минимална представа дали е така и с останалите сериали,а може би  newsm78 е нормално....

Едва ли обръщат внимание, сигурно и сценаристите са се сменили вече:) Трябва да проверим в надписите, ако искаме да сме пълни перфекционисти  Joy
 В интерес на истината то и аз вече не помня 1/2 от филма до момента, пък какво остава за тея дето пишат сериите.  Харун и Еда по 10 пъти лежаха в болница, но все ми се струва, че няма да е за последно. Поне още по 2 пъти ще минат от там:) Крайно време е и изнасилване да вмъкнат някъде...

# 248
Среднощен поздрав за Dandel, manpla, mariana68, nezabravimka, saroni, Svetlasim и 2 Гости преглежда(т) тази тема с прекрасната приказка на Ради

http://www.youtube.com/watch?v=kkkgXtBg7Lw

# 249

Едва ли обръщат внимание, сигурно и сценаристите са се сменили вече:) Трябва да проверим в надписите, ако искаме да сме пълни перфекционисти  Joy
 В интерес на истината то и аз вече не помня 1/2 от филма до момента, пък какво остава за тея дето пишат сериите.  Харун и Еда по 10 пъти лежаха в болница, но все ми се струва, че няма да е за последно. Поне още по 2 пъти ще минат от там:) Крайно време е и изнасилване да вмъкнат някъде...

Ааааа,не!Стига те са лежали по  болниците,виж колко други има за там ...

# 250
Добро утро и прекрасен неделен ден!
Нека не забравяме да се усмихваме и да бъдем толерантни един към друг  Praynig

# 251
# 252
  • Русе

Добро утро, незабравима компания!  bouquet

Желая ви спокойна неделя с много приятни емоции!

# 253
Добро утро мили дами!Желая ви  весел и усмихнатнеделен ден.
Време е за по едно кафе с лека закуска.

# 254
  • София
Добро утро скъпи Незабравими.Нека този ден бъде усмихнат ,слънчев и красив.Благодаря за кафенцето....вкусът му е перфектен.  bouquet Laughing Heart EyesВинаги ,когата се обърка нещо има виновни ....И Харун и Еда влизат в тази група заемат челните редици ....и нараняват най-скъпото си същество-прекрасната Ямур  bouquet  bouquet  bouquet

ВИНОВНИ      

Ямурче….мило ,я кажи         
Без майчина прегръдка как се спи         
Без песните омайни и красиви         
С дъх …..на нейните коси         
Остави те…..защото беше слаба         
Обърна гръб ….и ви остави         
Виновна е ….за тез години         
Сгреши и болката сега….души я         
Ямурче….мило ,я кажи         
В Лондон…..как прекара ти         
С татко си любим….красив