Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 27 961
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Г-жо Росисан, моите благодарности за жеста, демек превода!  smile3525 Не знам как да изкоментирам вече случващото се ... заблуда, опитват се да ни заблудят! Целувка ще има!
Като чета резюмето ,си мисля ,че ще има/целувка/ ,или телефонен звън от къщата на Арсланлъ ще ги прекъсне , точно преди да се целунат!!

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 19:24 от migi_megi

# 466
  • Варна
Много объркано стана! ooooh! Кой, кого, какво, защо- пълна кашотина!  newsm78 Иска ми се само Еда да може по някакъв начин да почне да се сближава с Ямур, че сърцето ми се къса като гледам детето как стиска онова одеялце и заспива с него в ръцете си, а Еда пък как страда  newsm09- никоя майка не заслужава това, каквото и да е направила! Weary

# 467
  • Варна
Г-жо Росисан, моите благодарности за жеста, демек превода!  smile3525 Не знам как да изкоментирам вече случващото се ... заблуда, опитват се да ни заблудят! Целувка ще има!
Ха, дано! newsm17 Вече направо съм зажадняла да видя истинска любовна страстна целувка между Харун и Еда! newsm47

# 468
  • Русе
Напускайки къщата на Харун, срещу кого ще се изправи Еда?

Кого може да срещне? Едже, бандюгите на Бату...не се сещам за друг! newsm78
Или Едже или Харун!!
Не дават в трейлъра за повторна среща, не ми се вярва да е Харун. newsm78

# 469
  • Русе
Като чета резюмето ,си мисля ,че ще има ,или телефонен звън от къщата на Арсланлъ ще ги прекъсне , точно преди да се целунат!!
Което ни връща към анкетата от миналата тема. Grinning

# 470
Здравейте дружина незабравима  Hug Heart Eyes
Дани ,Боб поздравления момичета за поредните ви творения newsm51  love001 newsm51

Пепел от рози много е красиво новото ти гифче.Ох спомени спомени  smile3525  love001 smile3525

Росисан безкрайни благодарности за превода на резюмето .Благодаря ти  newsm51  love001 newsm51

Да се насладим на прекрасния клип на Роси. newsm51
http://www.youtube.com/watch?v=ykh4f_E6q4s

# 471
Много объркано стана! ooooh! Кой, кого, какво, защо- пълна кашотина!  newsm78 Иска ми се само Еда да може по някакъв начин да почне да се сближава с Ямур, че сърцето ми се къса като гледам детето как стиска онова одеялце и заспива с него в ръцете си, а Еда пък как страда  newsm09- никоя майка не заслужава това, каквото и да е направила! Weary

Мисля,че сближаването ще започне,независимо от отношението Еда-Харун,със,или без знанието на Харун.Ще ми се да вярвам,че сцената с рокличката не е сън, реалност.

# 472

Мелда, която идва да донесе копираните документи на Харун. newsm78

# 473
# 474

Или Едже или Харун!!
Не дават в трейлъра за повторна среща, не ми се вярва да е Харун. newsm78

Аз не го тълкувам толкова буквално.Ако е била там тайно-естествено,че ще се "изправи"срещу Харун.
Но вече толкова си фантазирам,че не знам.....

# 475
# 476
Как ще въздейства на Харун решението на Еда? Разбира се, и на Ямур…

От тези изречения си правя следния извод:
Еда е отишла да види дъщеря си без разрешението на Харун. На излизане от къщато обаче го среща.Пак има разправия,Еда заяввява ,че ще продължи да се среща с дъщеря си ,въпреки забраните на Харун.Междувременно Ямурчето вече е запленено от майка си, ако чуе караница ще се намеси в защита на Еда.Дори да не чуе ,Ямур вече започва да се привързва към майка си и ще започне да иска да се вижда с нея.Така за Харун ще е невъзможно да спре разпалващата се любов между майка и дъщеря.

# 477
  • Русе

A,за това не се бях сетила?! newsm78 Не станаха ли много уликите срещу Мелда, че Еда да разбере накъде духа вятъра?!

# 478
Как ще въздейства на Харун решението на Еда? Разбира се, и на Ямур…

От тези изречения си правя следния извод:
Еда е отишла да види дъщеря си без разрешението на Харун. На излизане от къщато обаче го среща.Пак има разправия,Еда заяввява ,че ще продължи да се среща с дъщеря си ,въпреки забраните на Харун.Междувременно Ямурчето вече е запленено от майка си, ако чуе караница ще се намеси в защита на Еда.Дори да не чуе ,Ямур вече започва да се привързва към майка си и ще започне да иска да се вижда с нея.Така за Харун ще е невъзможно да спре разпалващата се любов между майка и дъщеря.

Без значение дали "се изправя"в буквалния или преносния смисъл срещу Харун,за останалото съм на същото мнение.

# 479

За този вариант не се сещах!! smile3501 smile3501 smile3501
Така Еда ще разбере ,че Мелда се е срещала с Харун.Мелда ще си признае сама , защото трябва да обясни появяването си в дома на Харун.От този момент нататък у Еда ще се появят съмнения , които ще я накарат да се разрови в компютъра на сестра си.

Общи условия

Активация на акаунт