Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 27 993
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
След консултация с г-жа Броненосец има малки корекции в превода. Така вече е точен.

РЕЗЮМЕ:
Еда очаква Харун на кея, без да знае за тайната среща на Мелда и Харун. Тя иска да даде нещо и вероятно да положи основата на една емоционална връзка с дъщеря си.
Точно по това време събитията в къщата на Феяз бей ще преобърнат живота на всички. Постъпката на Бату за пореден път хвърля в ужас сърцата на хората.
Еда е изненадана, че Мелда не й е казала за срещата с Харун, а видяните снимки в компютъра на Мелда още повече ще засилят изненадата.
В същото време никой не знае за голямата драма в живота на Ферда.
И докато Арас къса всички връзки с миналото, Еда е непрекъснато в мислите му.
Забелязала чувствата на Арас към Еда, г-жа Хаят не е очарована от това положение.
Научавайки за събитията в семейство Арсланлъ, Еда изпада в силен страх, а Джемил изпитва смесени чувства.
Единственото желание на Еда е да види дъщеря си Ямур, но тъкмо това желание не може да се осъществи. По този въпрос Харун е взел твърдо решение. Разбира се, и Еда...
Поемайки всякакви рискове, за да изпълни желанието на Харун да намери доказателства, Мелда претърсва офиса, а Арас търси пътища да помогне на Еда.
Под влиянието на Арас Еда взема важно решение. Никаква сила вече не може да я раздели от дъщеря й.
Ще се отключат ли чувствата на Джемил, стаявани с години в затвора? От какво ще се ужаси Тюркян?
Напускайки къщата на Харун, срещу кого ще се изправи Еда?
Как ще въздейства на Харун решението на Еда? Разбира се, и на Ямур...
За отговор на тези и повече въпроси очаквайте „Незабравима", изпълнения с емоции, вълнение и напрежение 59-и епизод, на 24 ноември в сряда вечерта от 22,45 часа по АТВ...

# 631
# 632
# 633
# 634
kalamitsi
Аз само да ти кажа, че съм тук. smile3502

И какво от това! Обеща да не се обаждаш!

И какво от това!!!! Промених си мнението!!! smile3502
Зна4и да мъл4иш, вместо да говориш глупости при теб е по-скоро изклю4ение, а не твоя максима, както написа! Мен си ме знаеш - аз постоянно си ръся глупости!И не съм обещавала нищо! Давай по същество, 4е нямам много време! Стана късно!

# 635

Интересна серия ни очаква !Явно Арас ще застане твърдо до Еда.

# 636

Йеееееееееееееее, ужас , ужассс

Тези разперени пръстчета на Еда не са май като за любовна ръкохватка. А Арас определено се държи като закрилник.

# 637
Тази снимка ми е леко странна-присъствието на Харун и Еда донякъде ми е обяснимо,но какво прави Мелда в къщата на Арас  newsm78 newsm78 newsm78

E, това ще е момичета краят - Мелда с Арас.
Съвсем съ знателно ни пускат тази снимка да ни подготвят за финала.
Меца не заслужава Арас, но иначе как ще е доволна от брака на Харун и Еда ?
И Гюлерови по-лесно да го преглътнат.

# 638
Дами, от къде ги дърпате тези снимки?Благодаря предварително Hug

# 639

Re: Тема Незабравима (Unutulmaz) 121
« #617 Нед., 21 Ноем. 2010, 22:49 »  

--------------------------------------------------------------------------------

Цитат на: kalamitsi в Нед., 21 Ноем. 2010, 22:36
[Разбира се, 4е не е умна! Да си умен не озна4ава да си образован, както и няма връзка с добротата, великодушието и други чов.ка4ества! Да си умен озна4ава да преценяваш обстановката и да взимаш правилни решения!
Дори в последното резюме има прекрасни доказателства, 4е Еда не блести с ум:
1.Еда е изненадана, че Мелда не й е казала за срещата с Харун, а видяните снимки в компютъра на Мелда още повече ще засилят изненадата: Вместо да и светне, тя е само изненадана! И затова ще последва едно нищо, както след фалшивата бременност!
2.Забелязала чувствата на Арас към Еда, г-жа Хаят не е твърде доволна от това положение. И това още не е разбрала!
3.Под влиянието на Арас Еда взема важно решение.  Е няма ли глава на раменете си, сама да реши! Какъв и е Арас! Наясно ли е с нещата! Нали става въпрос за детето й!

...

Каламитси, напълно съм съгласна. Не знам защо така осакатяват образа на Еда.
Все пак тя трябва да е пораснала, а то всичко както преди... Уморителна работа....
Добре, че Харун не е същият, как ходеше като кученце след нея.
Сега поне на вид демонстрира характер и твърдост.
Еда има нужда от нещо такова, за да изтрезнее и да й дойде акъла в главата.

# 640
Оф, сега като се загледах, не ви ли се струва че Мелда май е била в къщата на Харун когато Еда идва - на едната снимка са с Харун отвън двамата, а вижте другата като че ли Мелда е от вътрешната страна а Еда е отвън , значи ако е така и Харун е за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 641
Снимките от тази вечер ме навеждат на мисълта, че още нищо не сме видели от новия сезон и заплитането на възела и неговото стягане тепърва предстои. Отношенията Еда-Харун май ще имат хронологията от първия сезон, но в обратна последователност (53-1еп.).
Благодаря на Роси и г-жа Броненосец    bouquet

# 642
# 643
# 644

Общи условия

Активация на акаунт