Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 27 914
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
Огромно БЛАГОДАРЯ на добрата фея с новата тема!!  bouquet и на Вас г-жо Боненосец !!!  bouquet

# 16
  • Монтана
За Вас,Г-жо Броненосец!

Ама,че сте хитруша-спотайвате се-нали има кой да Ви отменя!Но не ни забравяйте-имаме нужда и от Вас! Grinning Grinning Grinning Hug Hug Hug

# 17
Благодаря, Г-жа Броненосец !   bouquet

Само да не изчезва пак Ямурчето, че ще ме влудят тия сценаристи - садисти...

Както разбирам, Еда ще тръгне на Съд, затова Арас й казва , че Харун ще й стане враг, но за нея нямало нищо по-важно от детето й. Ами да върви да се съди... Свикнали сме на постъпки подобни, като сватбата с Толга и акта за раждане, пак в името на Ямур... Ех, Еда, Еда ......  Sad

# 18
  • Русе
Oт този превод ми идва на ум, че Еда е взела решение по съдебен ред да получи разрешение да вижда Яамур! Досега е разчитала на милостта на Харун, но се чувства принудена да го направи! Лелееееееее, пак кашавица! smile3506

# 19

Както разбирам, Еда ще тръгне на Съд, затова Арас й казва , че Харун ще й стане враг, но за нея нямало нищо по-важно от детето й. Ами да върви да се съди... Свикнали сме на постъпки подобни, като сватбата с Толга и акта за раждане, пак в името на Ямур... Ех, Еда, Еда ......  Sad
Май дойде ред да се ядосваме на Еда! Уфф!

# 20
Г-жо Броненосец,благодаря Ви за отзивчивостта!Появявате се винаги навреме,и когато сте най-необходима! txtloves txtloves txtloves

# 21
Мокси, благодаря ти за чудесната нова тема.
Ти си нашата малка сладка фея.

# 22
  • Русе
Защо да се ядосвам на Еда? Аз бих постъпила по същия начин, детето е най-милото за една майка?! За Еда, Харун живее с Едже, той е загубен за нея, но детето си е дете!

# 23
  • Варна
Здравейте, момичета и момчета! Hug
Благодаря на Моксито за новата тема- newsm51
Чудесно е, че г-жа Броненосец пак се отзова и ни преведе фрагмана! smile3525
Като гледам какви думи си разменят Харун и Еда #Crazy- няма вече почти никакво съмнение, че почти-целувката е само фантазия на Еда, докато чака Харун да дойде на срещата Crossing Arms- жалко, толкова много исках да видя истинска страстна целувка, но сега това просто е немислимо ooooh!- разменят се заплахи за съд, отношенията им са като между врагове...Ще има да я чакаме тая целувка и да гледаме само старите клипове, където ги има малкото им на брой истински целувки! newsm09

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 21:58 от danidorina

# 24
Г-жа Броненосец , изключително съм Ви признателна за превода!

# 25

Не знам защо сценаристите така са решили, тя да продължава с глупавите си постъпки... как пък не можа да порасне за тези 4 години и да проумее що за човек е Харун, колко много обича нея и Ямур и какво преживя заради семейството й най-вече... Нали трябва да правят още много, много серии, нищо, че рейтингът им вече заникъде. Да дадат един смислен, щастлив финал на един дъх и да свършва тази мъчителна история ! Какво още ще го разтягат филма, сега пък и със Съд за Ямур. Ама те си знаят защо са им още серии, а и на мен не ми се разделя с прекрасните актьори, но един достоен финал трябва да има филма и по-скорошен, защото сигурна съм, ще загуби от очарованието си.

# 26
Казват приятел в нужда се познава.Г-жо  Броненосец вие сте истински приятел който винаги  точно навреме ни се е притичал на помощ.И днес не ни изостави.Благодаря ти.

# 27
  • София
Защо да и се ядосваме на Еда,след това отношение от страна на Харун  ooooh! ooooh! Държи се супер грубо с майката на детето си,но явно нейните думи не се ли страхува от дело го стряскат и веднага-не би направила нищо да нараниш Ямур.  #Crazy #Crazy

# 28
Защо да се ядосвам на Еда? Аз бих постъпила по същия начин, детето е най-милото за една майка?! За Еда, Харун живее с Едже, той е загубен за нея, но детето си е дете!

Вени, Еда сама се отказа от Ямур, не забравяй !
Сега трябва много дипломатично да подходи към Харун, за да се разберат някакси.
Ако Едже е отгледала Ямур като майка, нищо лошо няма в това, след като истинската майка предпочете семейството си пред нея и Ямур. Нищо лошо за Еда, но отново ще скофтясат образа й, беше ми станала толкова антипатична в края на предишния сезон, сега ще целят същото. Да правят каквото щат, но филмът вече губи.

# 29
  • Русе
Защо всички се вглеждат само в единия от главните герои? В Харун. Другият няма ли значение?

Общи условия

Активация на акаунт