Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 28 161
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
Леле, като не разбирам нищо, имам чувството, че ще изгледам сума ти глупости, докато се стигне до същественото...

# 331
  • Русе
Мараба ...мараба........ newsm78 #Crazy.тази мацка що не почна първо с нашето момче ....пък тези да си ги беше оставила за последно hahaha Joy
smile3521 smile3521 smile3521

# 332
  • София
Леле, като не разбирам нищо, имам чувството, че ще изгледам сума ти глупости, докато се стигне до същественото...

И аз така hahaha Joy...то и същественото ще е само картинки......Ама така де нали сме фенки  bouquet  bouquet  bouquet

# 333
Омръзна ми да чакам... Туй като нашата Гала, оставили са интервюто за накрая, ако изобщо го излъчат... Ще чета после вас, момичета.... Peace

# 334
  • София
Цигаре....мигаре....дередже.Моля,спирайте цигарите ....или поне ги намалете  bouquet  bouquet  bouquetПочвам вече да си внушавам ,че разбирам езика Joy hahahaИ това ако не е луда работа Joy

# 335
Някой знае ли колко дълго пордължава това предаване? newsm78

# 336
  • София
Омръзна ми да чакам... Туй като нашата Гала, оставили са интервюто за накрая, ако изобщо го излъчат... Ще чета после вас, момичета.... Peace
Хубава работа....удръж фронта де hahaha Joy  bouquet

# 337
Това предаване май е за турската общност в Австрия, само Австрия споменават.

# 338
  • София
Някой знае ли колко дълго пордължава това предаване? newsm78
Аз неееееее #Crazy

# 339
  • София
Остава да не сме уцелили канала ........ hahaha Joy LaughingЕгати майтапа  bouquet

# 340
Цигаре....мигаре....дередже.Моля,спирайте цигарите ....или поне ги намалете  bouquet  bouquet  bouquetПочвам вече да си внушавам ,че разбирам езика Joy hahahaИ това ако не е луда работа Joy

Аз съм с речника в ръка и само прелиствам...

# 341
  • София
Я да хапнем докато чакаме....да не стане и време за вечеря Laughing Joy hahaha

# 342
Сигурно ли е, че това е предаването? newsm78 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 343
  • София

Аз съм с речника в ръка и само прелиствам...

Браво мила....щом успяваш hahaha Joy Grinning Heart Eyes

# 344
  • Русе
Че то останаха 10-ина минути?! А стига бе! smile3515

Общи условия

Активация на акаунт