А как ви звучи името Мила?

• 9 704
  • 86
  •   1
Отговори
# 60
За Георги знам, има и край мен момченца, но Мария няма никаква край мен, за разлика от Габриели, Виктории, Симони и Йоани. Но, да, сега гледах класации за 2007 и 2008 - на второ или трето място е, наистина. Но не супява да се пребори с Виктория, а трудно с Никол и Габриела  Simple Smile

# 61
Мила е прекрасно- кратко, точно и ясно  Heart Eyes

# 62
Пина, всяка втора жена в света се казва Мария.  Laughing

Странно, че това име не "боде" очи.
Харесвам го, но и ме дразни. МАрия та, Мария.  Mr. Green

# 63
МафаниИиИиИи Mr. Green Laughing

# 64
Пина, всяка втора жена в света се казва Мария.  Laughing

Това ако не броим Китай и подобните, иначе няма да излезе сметката  Simple Smile

Наистина около мен няма никакви деца с името Мария, но аз и от моите връстници се сещам само за една. Не ми боде очите, но определено го намирам за безлично. Не съм искала да го препоръчвам, просто жената казва, че много го харесва, само популярността му я притеснява, затова исках да й обърна внимание, че може вече да не е популярно.

# 65
Мимина,  Heart Eyes
Името е чудно, но е като Александър- харесваш го, но около теб само него чуваш.
Пина, едно време Борис Годжунов пееше в една своя песен "всяка втора жена на света се нарича Мария"

Хайде нещо за Мария с любов

# 66
Не съм я чувала тази песен, май. Мен все към Китай ме влече, когато чуя обобщения за света, защото постоянно се изразяваме така - еди кой си бил популярен в целия свят, а в Китай никой не е чувал за него. Цифра от милиард и половина не е за пренебрегване, все пак  Thinking Особено за името Мария, ако изпаднем в конкретика, огромна част от света като територия и население няма нито една Мария - на север от мястото за където си се запътила визирам  Simple Smile Мариите са сред евреи, християни и мюсюлмани, но ги няма при будисти, хиндуисти и други.

# 67
Не знам, може и случайност да е, но и сред познатите ни и в моята отчетна няма друго момиченце с това име.
Не казвам, че името не е класика и не е разпространено, а просто, че по мои наблюдения все по малко родители кръщават децата си така, а се спират по-модерните в момента имена. Та си мисля, че след време не всяка втора жена ще бъде Мария.  Peace
Между другото се сетих, че преди години една позната кръсти дъщеря си Мила-Мария.

# 68
Те, като кръщават и на двете имена се спират,та се получава: Неда-Мария,
Рада-Мария и цяло село ....-Мария. Дано някоя баба Пена, не прерита, че и тя .... Мария. Урезелиха името.

# 69
Малко извън темата,но сега именно името Мария е много на мода в Сирия,по принцип мюсулманите записват Мириям,а християните Мари и 2те като вариации на името.Но,напоследък доста деца/ и от 2те религии /по градинките се обръщат на името  Мария.

# 70
Не съм я чувала тази песен, май. Мен все към Китай ме влече, когато чуя обобщения за света, защото постоянно се изразяваме така - еди кой си бил популярен в целия свят, а в Китай никой не е чувал за него. Цифра от милиард и половина не е за пренебрегване, все пак  Thinking
Ти недей така  Stop Laughing Ще стане модерно името Хуй,ще го знаят и китайци, и българи. Joy

# 71
# 72
Естелче,ама и уважително си го написала,с голяма буква! Laughing

# 73
Нали си е име  Joy Дали означава нещо за китайците?  Thinking

# 74
Дори и да означава едва ли е толкова жизненоважно колко у нас! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт