А как ви звучи името Мила?

• 9 690
  • 86
  •   1
Отговори
# 75
Имаше преди десетина години една плувкиня Цюн Хуй, Крум Савов много често и с патос я споменаваше Mr. Green

Колкото до името Мария, около мен малки момиченца с това име няма, в нашата отчетна няма също, но пък ако аз някой ден имам втора дъщеря, ще се казва така.

# 76
Мила на мен много ми харесва!  Heart Eyes

# 77
Дори и да означава едва ли е толкова жизненоважно колко у нас! Mr. Green
Означава "разпръскващ светлина, сияещ"  Laughing

# 78
Еми..., красиво име е!  Simple Smile  в Китай.

# 79
Мила е красиво име. Една от най-близките ми приятелки се казва така, а друга така кръсти бебето си.

# 80
Харесва ми - нежно,женско име !
Винаги има асоциации и харесващи и нехаресващ.
Но,дори и да се повиши тона "Мила,престани!" - звучи красиво!

# 81
За мен е хубаво име. Не разбрах, какво като се асоциира с Мила Йовович, или която и да било известна Мила, вие какво искате да няма нито един човек с някакво име, за да наречете детето си точно така?

# 82
За мен е хубаво име. Не разбрах, какво като се асоциира с Мила Йовович, или която и да било известна Мила, вие какво искате да няма нито един човек с някакво име, за да наречете детето си точно така?

Да, но ако може, името да бъде харесвано от всички.

# 83
Много ми харесва името и смятах така да кръстя дъщеря си, но стана Вероника.

Преди раждането говорих с роднини и познати за името Мила. Пове4ето не изразиха мнение, единствено свекърва ми се изказа. Беце нещо от рода на: "ами ако се окаже не толкова мило моми4енце, а такова с труден характер". Става малко като 100-килограмовата Фиданка. Това ме отказа.

# 84
  • с/у ОколоМръсТното
хубаво и звучно име е МИЛА.

# 85
Нещо като мила паници..... Grinning

# 86
Прекрасен избор за име, ако е Мила (Ако имам някой ден дъщеря, без да се колебая, бих я кръстила точно така!!!) - хубаво, естествено и кратко име, и най-важното - не е поредното име от някоя си "фешън" вълна...

Общи условия

Активация на акаунт