АГ клиника Селена гр. Пловдив- 8!

• 63 907
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Дааааа и много се шашкам макар,че Ева е родих за 20мин.и упойката не успяха да ми сложат ама сега не се знае и лудвам ooooh! Praynigблагодаря ти eniqmata

# 106
Nin, мила, стискаме палци, всичко ще е наред-само бъди спокойна.

Моята близка днес роди момченце благодарение на д-р Топалова и д-р Георгиев.

# 107
Nin, мила, стискаме палци, всичко ще е наред-само бъди спокойна.

Моята близка днес роди момченце благодарение на д-р Топалова и д-р Георгиев.
Ооооо много благодаря ама наистина много ме е страх,аз пак  при Минев ще си раждам. ooooh!Да ви е живо и здраво момченцето и на него и на мама бързо възстановяване Peace Hug

# 108
150 беше преди година присъствието на таткото за нормално раждане, април м.г за секцио беше 250 /моя приятелка ражда и тя там/
така че повечко си става  Wink
на всички с наближаващ термин- всичко да минава по вода и да се сдобииете с прекрасни здрави бебоци  Hug

# 109
  • Пловдив
Здравейте,
Не познавам никой от екипа на клиниката и съответно нямам никакви отзиви. Има ли значение при кой лекар ще отида за профилактичен гинекологичен преглед? Вие кой бихте ми препоръчали?

# 110
МериДжей,тук всяка майка е раждала при различни лекари,и всяка ще ти препоръча различен!Има,обаче един лекар,който се води за най-добър,и за него се плаща допълнително-др-Минев!Предполагам,че и други ще се включат по въпроса ти!Аз лично съм много доволна от Кръшков!

# 111
  • Пловдив
Д-р Минев не прави профлактични прегледи в "Селена".Допълнително се плаща, за да е на разположение по време на раждане Peace

# 112
Д-р Минев не прави профлактични прегледи в "Селена".Допълнително се плаща, за да е на разположение по време на раждане Peace
PeaceАз знам,че при който и да отидеш няма да се разочароваш за всички съм чувала добри отзиви иначе всеки ще ти препоръча неговия доктор NaughtyАз родих дъщеря ми при Минев и сега пак съм плътно вкопчена за него Hug

# 113
И аз препоръчвам д-р Минев и двамата ми сина са родени при него. Вторият съвсем скоро - на 21. 01. 2010 г.

# 114
  • Пловдив
Благодаря за мненията.
Ще разгледам отново сайта на клиниката и ще си избера някой - както казвате, едва ли има голямо значение кой точно ще бъде.

# 115
Мисля ,че няма да сгрешиш ,който и да избереш  Naughty
Изключение за мен прави д-р Топалова ,не знам защо ,но нещо не ми харесва в нея  Rolling Eyes
Май като тръгна да раждам ,живот и здраве ,ако ми се падне тя на смяна ,ще искам да звънят на д-р Кръшков  Thinking

# 116
  • Пловдив
данчето с трабантчето ,Топалова се справи перфектно с моето секцио.Който и да ти се падне приеми го като късмет.Аз така го приех.
Тя прави и нормално раждане и момичетата са доволни

# 117
Елфита ,аз нямах представа ,че тя ти е правила секциото .Все си мислех,че си била при д-р Минев ,нищо ,грешката е моя  Laughing
Нищо против нея нямам ,но аз съм малко предубедена към жените гинеколози Confused
Имам чувството ,че след като са раждали ,гледат на нещата по-съвсем друг начин Confused
Докато мъжете са по-внимателни ...може и да греша ,не знам.Лично мое убеждение е това  Rolling Eyes

# 118
  • Пловдив
щом имаш такова чувство за Топалова,довери му си
по принцип е дразнещо внимателна и като държание и като пипане,примерно на вагинален преглед

посещавала съм й частния кабинет
на Минев също

# 119
Елфита ,може ли и нещо друго да питам  Laughing
Знам ,че съм досадна ,но с напредването на времето ,все повече въпроси ми изплуват в ума Tired
Значи ,в 35 г.с. трябва да си запиша час за преглед при който и да е лекар за да видим как е разположено бебето ,колко е голямо и как ще раждам.Не в 36 ,а в 35 г.с. ,защото съм малко по-особено случай ,както се изрази Кръшков,имат някакви съмнения за пъпната връв. Искам да попитам ,възможно ли е да мина в един ден гинекологичния преглед и консултацията с анестезиолог?
И кога е най-добре да се направи тази консултация,въобще задължителна ли е ?
Аз със сигурност трябва да говоря с лекар ,защото получавам разни гърчове и други такива екстри ,за които трябва да обясня Laughing Но ще може ли в един ден да мина и двата прегледа,това ме интересува Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт