АГ клиника Селена гр. Пловдив- 8!

• 63 883
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, тъй като от моето секцио минаха повече от 2 години, искам да ви питам спомняте ли си какво лекарство предписа анестезиолога да се вземе преди операцията .... пиеше се май през 12 часа.

За моя близка питам която утре ще има секцио.
Tazi wa[ata blizka da ne se doweqrwa na nas ili was ,a da si pita doktora koga,kakwo i kak!Ако ви кажа например Диазаинин ще й го кажете и ще сет отговорна за последиците!

# 91
И на мен нищо не ми е казвал анестезиологът да пия преди секциото. По принцип Кичуков казва да се пие Ранитидин, а Георгиев нищо не казва да се пие.

# 92
На мен ми каза да пия Ранитидин. Peace На сестра ми пък нищо не й казаха да пие. Thinking

Точно това беше ... благодаря. И на нея не са й казали да пие.
Ти при кой анестезиолог беше ... може би всеки си има свой метод на работа.

# 93
Момичета, тъй като от моето секцио минаха повече от 2 години, искам да ви питам спомняте ли си какво лекарство предписа анестезиолога да се вземе преди операцията .... пиеше се май през 12 часа.

Tazi wa[ata blizka da ne se doweqrwa na nas ili was ,a da si pita doktora koga,kakwo i kak!Ако ви кажа например Диазаинин ще й го кажете и ще сет отговорна за последиците!

Не можах да разбера коментара ти ... кой е казал, че тя ще пие каквото кажат във форума. Просто и аз съм раждала там, а съм пила ранитидин -  на нея пък не са й дали, затова се чудех какво се е променило. С поста на мама campanula ми стана ясно - явно Кичуков дава, а Георгиев не.
То че всички сме под стрес ОК, ама пък такива писания като видя и ми призлява.

# 94

Не можах да разбера коментара ти ... кой е казал, че тя ще пие каквото кажат във форума. Просто и аз съм раждала там, а съм пила ранитидин -  на нея пък не са й дали, затова се чудех какво се е променило. С поста на мама campanula ми стана ясно - явно Кичуков дава, а Георгиев не.
То че всички сме под стрес ОК, ама пък такива писания като видя и ми призлява.
Става въпрос за бременна,ане за бабини лекове!Единствено лекаря може да отговори на този въпрос,не вие !

# 95
  • Пловдив
на мен доктора ми каза да пия Ренитидин  Crazy
едно вечерта преди секциото и едно сутринта

# 96
И на мен нищо не ми е казвал анестезиологът да пия преди секциото. По принцип Кичуков казва да се пие Ранитидин, а Георгиев нищо не казва да се пие.

И двете бяхме при Кичуков, но на нея не й каза нищо. Peace

Дали ще има ново увеличение на цените за раждане тази година? Whistling

# 97
  • Пловдив
има увеличение,но е малко секциото от 1100 лв сега  е 1160 лв.за нормалното забравииииих  ooooh!

# 98
има увеличение,но е малко секциото от 1100 лв сега  е 1160 лв.за нормалното забравииииих  ooooh!

Значи 1310 лв. с присъствието на бащата. ooooh! Ще ми убият желанието за второ дете. Laughing

# 99
От кога са тези увеличения,аз последно бях на 28 януари и бяха старите цени  ooooh! ех,значи до лятото ще ме съсипят  Laughing

# 100
  • Пловдив
приятелката ми ще ражда март и тези цени са й казани

enigmata ,затова трябва да побързаме  Laughing

# 101
Абе то колкото и да бързаме, по-рано от 9 месеца, едва ли ще е (Ако си бременна в момента де.Wink ) Laughing Те за 9 месеца могат още 2 пъти да ги увеличат. ooooh!

# 102
  • Пловдив
еее не съм бременна,но имаме планове за второ,но по-късно,че малката още е много малка

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 09:07 от Elfita

# 103
Здравейте,за цените да кажа  Naughtyаз в понеделник бях  на преглед при Минев и каза,че нормалното е 880лв.,секцио 1160лв.и съответно +100лв.неговия хонорар Wink

# 104
Nin, като гледам на теб малко ти е останало до края. Simple Smile Леко раждане ти желая! Hug

Общи условия

Активация на акаунт