АГ клиника Селена гр. Пловдив- 8!

• 63 881
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=245638.60
 За разнообразие. Ако питате Чичко Google  може да откриете доста различни мнения от вашите,а вие ги оспорвайте колкото си искате..

# 76
  • Пловдив
Валери 08, що се отнася до проблемно забременяване, бъди сигурна че съм изчела всички теми, но не смених нито клиниката, нито лекаря и добре че не го направих.Благодарение на тях имам дъщеря си.Слава Богу,имам глава на раменете си и я използвам по предназначение. Peace

# 77
Здравейте!
Тъкмо влязох в 32 г.с..
В Селена съм ходила 2 пъти на 4д при д-р Кръшков.Питах го,ако реша да раждам там кога трябва да започна да ходя на консултации в Селена.Той ми каза около 36 г.с.
Въпросът ми е такъв.Досега ходя при доктор Бабаков,от който съм много доволна и не ми се иска да го обидя,ама не нещо не ми се ражда в държавна болница.Не за друго,ама на свекито един порязан пръст и объркаха във ВМИ.
Мисълта ми е с какви документи трябва да ида в Селена.Аз сега на 19.02 трябва да си взема болничния за раждане (този за 45 дни преди термин).И примерно как да уведомя доктора ,че ще ходя другаде на консултация и трябва ли въобще да го уведомявам.

# 78
Здравей ina1984, aз също ходих на консултация при Бабаков по здр. каса и при Минев в частния му кабинет, съответно родих при Минев в Селена, списък с изследвания, които ми трябваха за раждането ми даде Минев и си ги направих за моя сметка, а при Бабаков спрях да ходя след като ми издаде болничния лист, не за друго, просто не ми се висеше повече по лекари.
Ако нямаш уговорка с лекар в Селена, може да се обадиш да питаш за необходимите изследвания, а иначе на Бабаков не е необходимо да му обясняваш каквото и да било.
Леко раждане!

# 79
ina1984,в същото положение при теб съм  newsm78
Чакам 36 г.с. за да отида с документите в Селена и да видим как ще раждам и т.н.
Документите ,предполагам  ,представляват всички изследвания ,които са правени по време на бременността.Не знам,нека раждалите мами да кажат.И аз още не съм измислила как ще кажа на моя лекар да ми дав болничния и документите и да приключвам с другите болници  Thinking
Ти при д-р Кръшков ли искаш да раждаш?
И аз само него познавам от клиниката ,от двата пъти като се видяхме за 4д  Thinking
С отлични впечатления съм от него Thinking

# 80
Най-вероятно при него ще се насоча.Само него познавам,пък и чета добри отзиви за него.Незнам направо.

# 81
Аз раждах при Кръшков преди 6 месеца!Вярно голям лекар е ДА!Преди да раждам съм ходила 2 пъти при него на 4Д и след това 2 пъти преди самото раждане!Носих си всички изследвания правени през бременноста,както и листа,който издават от женската консултация за постъпване в болница за раждане!Аз бях секцио и ми искаха и да направя пълна кръвна картина в тяхната лаборатория,както и да занеса бележка от Кардиолог и един човек да дари кръв във кръвна банка!!За нормално не знам как е!

# 82
д-р Даскалов иска анален и вагинален секрет, изследвания за Спин и васерманите, хепатит, искат още ПКК да е в рамките на месец последната, урина и консултация с анестезиолог в клиниката- това за нормално родоразрешение

# 83
А този лист за раждане какво представлява?На мен ми казаха  да си нося картона там ще ми напише болничния.Това ли е?

# 84
Аз бях секцио и ми искаха и да направя пълна кръвна картина в тяхната лаборатория,както и да занеса бележка от Кардиолог и един човек да дари кръв във кръвна банка!

Винаги ли при секцио трябва да се дава кръв за кръвна банка? На мен такова нещо не са ми казвали в Селена  Thinking

# 85
  • Пловдив
campanula ,не винаги.Аз не съм предоставяла кръв.Зависи от хемоглобина ти.

# 86
 Peace Да от хемоглобина зависи!

# 87
Моят хемоглобин бе нисък, но док ме тъпчеше с желязо и закрепяхме положението и явно заради това не се е наложило даването на кръв.

# 88
Момичета, тъй като от моето секцио минаха повече от 2 години, искам да ви питам спомняте ли си какво лекарство предписа анестезиолога да се вземе преди операцията .... пиеше се май през 12 часа.

За моя близка питам която утре ще има секцио.

# 89
На мен ми каза да пия Ранитидин. Peace На сестра ми пък нищо не й казаха да пие. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт