АГ клиника Селена гр. Пловдив- 8!

• 63 912
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
данчето с трабантчето,консултацията казват,че е задължителна.мин год я правиха на обяд и струваше 20 лв.съвсем възможно е да минеш в един ден и двете.като си запазваш час за гинеколог кажи,че искаш и консултация с анестезиолог.ако имаш някакви притеснения,че си алергична към упойките си направи тестове в кожния диспансер-20лв.

# 121
Не ,към упойките едва ли имам някаква алергия  Confused По-скоро искам да поговорим за вариациите на кръвното ми по време на раждане ,без значение дали нормално или секцио,епилептични припадъци и т.н. Все неща ,които никой анестезиолог не иска да чува  Tired
Освен микробиология,моя позната ми каза и за анален секрет ,също така и да си нося някакво талонче с кръвната група.
Това ще е проблем ,защото аз такова картонче нямам ,кръвната си група научих след като ми пуснаха ПКК в 3 месец .Имам само документ от лаборатория ,но не и картонче ,та май ще трябва да търся начин да си изкарам такова ooooh!
А за аналния секрет...задължително ли е да имам такова изследване  newsm78
За вагиналния знам ,но анален  newsm78
Моя позната е ходила при д-р Ненев (или Нанев,поправете ме ако греша) и той само е споменал за анален секрет ,тя е носила само резултатите от микробиологията.Така ,че си мисля ,че не е фатално ,знам ли  newsm78

# 122
  • Пловдив
данчето с трабантчето ,аналния е задължителен,да-От ЖК ще ти дадат това изследване.За кръвната група е достатъчно листчето от лабораторията.Талон не е нужен.Дават и други изследавния да се правят,които не влизат от ЖК то.Те ще ти кажат

# 123
Точно това е проблемът ,че от ЖК не са ми вземали вагинален ,пък какво остава за анален секрет Confused така е,като съм по ЗК ,никой не те брои за жив  Confused
Нищо ,ще пусна и двата секрета в частна лаборатория !
Много благодаря за разяснението,Елфита  ! Много си мила   bouquet

# 124
  • Пловдив
учудвам се-аз също бях по ЗК и ходих на ЖК и ми пуснаха всичко възможно.По-скоро лекаря ти си го спестява.

# 125
Задължителни по ЗК са само 3 микробиологии - последна към 36 седмица
Анален секрет не е задължителен по ЗК вече година, година и нещо

# 126
Само да добавя, че консултацията с анестезиолог вече е 40 лв.

# 127
  • Пловдив
little rabit ,сигурно е,нали?Че на моята приятелка казах 20 лв,но това беше цена през 2009 г

# 128
и на мен ми казаха за анестезиолог 40 лв,бях в понеделник и се информирах за новите цени  Peace

# 129
Elfita и на мен ми бяха казали 20 и се оказа, че от седмицата, в която ходих таксата е станала 40 лв., беше преди 20-ти януари.  Peace

# 130
Е,нищо де ...40 лв - 40 ,колкото трябва ще даваме  Rolling Eyes
Елфита ,сега се замислям за д-р Топалова ,може верно да ми е на късмет  Crazy
Аз съм малко до настроение ,ще карам на късмет пък който ми се падне - той !
И все пак ще си имам и номера на д-р Кръшков,много успокоително ми действа  Tired

# 131
Данчето, моето секцио също го прави д-р Топалова, тя ми следи и цялата бременност.
Перфектен разрез, перфектна работа ... след 2 години и половина нямам белег, само тънка като конец ивица. Peace

# 132
Добро утро момичета!Може ли някой да ми каже колко бързо се поставя епидуралната упойка Embarassedколко време трае поставянето и (пак да кажа че с първото не успяха да ми сложат,а сега ми предстои  Praynigдано успеят) ooooh!Извинете за глупавия въпрос но умирам от страх.Трябва дата да си избера понеделник,вторник или четвъртък ако не родя до тогава PeaceАааа забравих в какво положение трябва да се стои...знам че всичко ще ми обясни анестезиолога но вие кажете Praynig

# 133
  • Пловдив
Nin ,сядаш на операционната маса с гръб към анестизиолога.Трябва да се свиеш максимално т.е рамене ти да отидат към колената.Една сестра ще ти придържа раменете да не мръднеш.Самото поставяне е бързо,за секунда.Първо мажат с йод гръбнака и после боцва.Не знам защо първия път не е успял.По принцип има гръбнак и прешлени,които не са подходящи за епидурал или спинал

# 134
40 лв. ли е вече консултацията с анестезиолог? Shocked
Nin на мен ми се стори доста дълго поставянето на упойките. Tired Ама аз хич не търпя на болка и само малко да ме заболи и охкам и шавам и.... Whistling При нормалното раждане доколкото знам слагат епидурала м/у контракциите  newsm78 , но някой по-запознат да каже. Аз бях минала и през кардиолог преди консултацията с анестезиолог.
За д-р Топалова нямам лични впечатления. Аз раждах при д-р Матев, а мин. година и сестра ми роди при него. Peace
На мен също не ми бяха пускали ваг. и анален секрет по ЗК, но в 9 месец д-р Матев ми пусна тези изследвания. На сестра ми пък мин. година й ги направиха тези изследвания по ЗД и то същия лекар. Thinking
Каспър на теб май ти наближи термина. Wink Леко раждане ти желая и едно здраво бебче да гушнеш на финала. Hug
Nin и за теб се отнасят пожеланията, че като гледам и при теб не е останало вече. Hug

Общи условия

Активация на акаунт