АГ клиника Селена гр. Пловдив- 8!

• 63 916
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив

Каспър на теб май ти наближи термина. Wink Леко раждане ти желая и едно здраво бебче да гушнеш на финала. Hug

Каспър вече роди една прекрасна девойка  Wink

# 136
oops Да ви е жива и здрава бебка, Каспър! Да расте весела, игрива и много радост да ви носи! Hug

# 137
Nin, ако ще раждаш нормално, епидуралната се слага преди 5 см. разкритие, после няма смисъл. Самото поставяне не отнема много време. При мен беше по-бавно, но аз исках Кючуков да ми я слага и той обясняваше на една нова докторка - Петрова как и къде точно се боцка и затова отне повече време.  Peace

# 138
Като казвам не успяха да ми сложат упойката причината е че от 1.5см.за четири мин.получих пълни 10см.разкритие и нямаше кога то бебето тръгна аз съм го казвала безброй пъти Joyи сега пъзлата аз се надявам всичко да е ок ама да видим ooooh!БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ОТГОВОРИТЕ МОМИЧЕТА  bouquet

# 139
Забравих да кажа,че ще раждам другата седмица нормално Praynigза сега и пак глобули ще си сложа стискайте палци Praynigзнам,че не съм единствената но  #Crazy

# 140
  • Пловдив
Nin ,щом проблема не е бил в анатомията ти,не би трябвало да имаш проблем при оставянето на упойката.Ако пак има време,де.Защото нали знаеш,че по принцип второто раждане се развива по-бързо  Mr. Green

# 141
Nin, ако ще раждаш нормално, епидуралната се слага преди 5 см. разкритие, после няма смисъл. Самото поставяне не отнема много време. При мен беше по-бавно, но аз исках Кючуков да ми я слага и той обясняваше на една нова докторка - Петрова как и къде точно се боцка и затова отне повече време.  Peace

Не знаех, че може да се прави избор на анестезиолог. Плаща ли се допълнително за това и колко?

# 142
Нин стискам палци всичко да е като първия път, но ако дойде ред за упойка бъди спокойна.
На мен ми сложиха епидуралната на 4см. /беше рай след това/ Та между болките и контракциите не усетих бока от поставянето на упойката.
Честито на Каспър да и е живо и здраво детенцето.

# 143
Аз не смятам да избирам анестезиолог Rolling Eyes
Толкова добри мнения съм чувала и за д-р Георгиев и за д-р Кючуков ,че сърце не ми дава да избирам между двамата.
Който се падне - той ще е  Laughing

# 144
campanula,  не се плаща допълнително, но ако искаш д-р Кючуков да ти слага упойката, трябва да му се обадиш от вечерта да му напомниш. А преди операцията казах на екипа да го извика и той дойде, защото първият той ми слага епидуралната и сега пак исках да е той.  Peace
Новата докторка - Петрова преди моята операция, нещо не беше нацелила точното място за поставяне на епидуралната на една жена и се беше наложило да й слагат и пълна упойка при секциото, защото епидуралната не я беше хванала.  Rolling Eyes Затова после Кючуков на мен като ми поставяше упойките, обясняваше подробно на тази Петрова.

# 145
  • Пловдив
кофти е така като има новобранци /Петрова/,но и те трябва да се научат,а практиката учи най-добре

# 146
Тази д-р Петрова не съм я чувала - и тя ли работи в Селена?

# 147

Да, явно отскоро - нова е.

# 148
  • Пловдив

Да, явно отскоро - нова е.

Не е от много скоро. Преглеждала ме в клиниката преди повече от година и половина.

# 149
  • Пловдив
miraluba ,д-р Петрова ти е правила гинекологичен преглед ли?Защото тази,за която говорим сега е анестизиолог.Явно са две различни,защото едва ли двете неща могат да се съвместят.

Общи условия

Активация на акаунт