АГ клиника Селена гр. Пловдив- 8!

• 64 075
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Значи аз съм в грешка. Чела - не дочела.

# 151
Интересува ме цената на ВИП стаята в клиниката?

# 152
  • Пловдив
не се заплаща отделно за Вип стая
всички са ВИП

# 153
Вип стаята не е ли различна от стандартната стая?щото на снимките випа са като апартаменти,а стандартните са други?

# 154
  • Пловдив
за първи път чувам за Вип
но може и да има

# 155
# 156
  • Пловдив
оооо много е яка
явно е втория етаж,защото на първия няма такава

# 157
acid, най-добре е да питаш по тел. То и там е малко противоречиво инфото. Когато раждах нямаха ВИП стая още, но за да съм сама в стая, първо ми казаха 100 лв. на ден и се отказах, а като ме настаняваха, пак питах и тогава ми казаха 60 лв. Явно цената се формира на база търсене  Wink

# 158
  • Пловдив
ако някой научи нещо повече за Вип стаята,да пише

# 159
acid, най-добре е да питаш по тел. То и там е малко противоречиво инфото. Когато раждах нямаха ВИП стая още, но за да съм сама в стая, първо ми казаха 100 лв. на ден и се отказах, а като ме настаняваха, пак питах и тогава ми казаха 60 лв. Явно цената се формира на база търсене  Wink

отделно си има и единични стаи, аз съм лежала в такава за задържане, защото винаги си предпочитам да съм сама в стая

# 160
За тези, които ги интересува - цената на ВИП стаята в Селена е 200 лв. на ден. 

# 161
Ууффф,как пък не ,200 лв много ми се виждат  Tired
Според мен стандартните стаи са повече от прилични ,така че ще се задоволя с обикновена стаичка.
Някой правил ли е скоро консултация с анестезиолог?
Все още ли се правят тези консултации само между 12 и 14 часа ?

# 162
Мен първоначално ме настаниха в 13-та стая, ама по време на раждането ме питаха дали съм фаталистка и в крайна сметка ме преместиха в самостоятелна стая (мисля, че даже се водеше изолатор) и си беше супер.

# 163
Извинявам се,че нямам възможност да прочета всички теми за Селена,може да е коментирано,предстои ми премахване на полип на цервикалния канал в клиниката.Някой може ли да сподели каква е процедурата,как протича,колко време трае,болезнено ли е,а също и цената,в сайта им не видях цена на такава процедура?Предварително благодаря!  bouquet

# 164
Имам въпрос към раждалите мами!!!
Във вторник ми предстои консултация с анестезиолог.Като си записвах час ме питаха дали имам скорошни кръвни изследвания,поне от последната седмица.Мислех ,че от ЖК–то ще ми дадат обменната карта ,но не би  Tired И сега нямам никакви изследвания.
Въпросът ми е ,дали ще може да проведем консултацията без въпросните кръвни изследвания или да звъня да си отменя часа?

Общи условия

Активация на акаунт