АГ клиника Селена гр. Пловдив- 8!

• 64 094
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Вип стаята  е 260лв.,а 60лв.е престой на ден.

# 166
  • Пловдив
данчето,за консултацията с анестезиолога не ти трябват кръвни изследвания

# 167
Nin, искаш да кажеш, че освен тези 200 лв. за ВИП стая, отделно се плащат 60 лв. за престой на ден, така ли?  Thinking От болницата ли така ти казаха? Аз четох във форума им, че е 200 лв. с включен престой на таткото дори.

# 168
данчето,за консултацията с анестезиолога не ти трябват кръвни изследвания
Много благодаря Елфита ! И мен това ме учуди много ,нямах представа как стоят нещата.
А и нямам време да правя изследвания сега  и не искам да ходя пак до Пловдив.Във вторник имам час първо при д-р Ненев ,да видим как ще раждам и после с анестезиолог Rolling EyesДано да няма проблем като не нося изследвания Rolling Eyes

# 169
  • Пловдив
Вип стаята  е 260лв.,а 60лв.е престой на ден.

http://www.agselena.com/pages/index2.php?option=com_wrapper& … per&Itemid=57

А сега де  newsm78
П.П.Питането за стаята е в раздел "Въпроси към екипа", защото както виждам не копира директно страницата.

# 170
Ами да с престоя на таткото  Naughtyтова  е моето инфо

# 171
Nin, да ти е жив и здрав малкият юнак Филип!  bouquet
Как мина раждането? Как беше престоят в болницата, като предния път или имаше нещо по-различно? Hug

Ама много са тези 260 лв. ooooh! за ВИП стаята/апартамента. Верно, че е хубава, но пък другите им стаи са повече от добри. Мисля, че ако си в обикновена стая и например таткото иска да остане при теб, тогава се заплащат 60 лв. на ден за неговия престой. newsm78 Нещо такова беше...

# 172
Eniqmata, Hugмного ти благодаря! Пак родих нормално,но този път рано ми сложиха упойката преди всякакви болки бързо стана всичко за около 2 часа,няма нищо общо с първото ми супер леко раждане макар и без упойка.Всичко беше много различно и раждане и грижи и отношение  Cryно не искам да коментирам сега че съм толкова разочарована,а бях такъв защитник за клиниката сякаш е на баща ми,но сега като видях и претърпях разбирам че всичко наистина се променя за което не се и учудвам,но тайничко съм се надявала за селена да не е така жалко .Ако искаш ще ти разкажа когато се видим или по скайп и лични Wink

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 12:45 от Nin

# 173
  • Пловдив
Nin ,честита рожба
разкажи за престоя си в клиниката.ти може да сравниш преди и сега,което е безценно

# 174
здравите и от мен.аз също ще раждам в селена.вече ходих и се записах за консултации.на първия ми преглед беше на смяна д-р Севов. никъде не прочетох отзиви за него може и да е нов в клиниката.останах очарована от него и мисля да си карам консултациите при него.моля ако някоя от вас е била при него или е чувала за него да сподели.още съм в самото начало и се чудя при кои лекар да се запиша.засега съм се насочила към него затова ви моля за мнение.благодаря ви предварително Simple Smile

Аз родих преди месец при д-р Севов . Той е от скоро в болницата ,затова най-вероятно не си чувала за него . Преди това беше в Хасково,където все още има най-добрия кабинет. Страхотен специалист е  и наистина си разбира от работата. Исках да раждам нормално и той ме подкрепи на 200%. Имах усложнения при раждането и при всеки друг може би щях да приключа със секцио, но той се бори до последно с мен и сега имам прекрасен и здрав син. Така че успех и не се притеснявай за д-р Севов ,можеш да разчиташ на него,както и на целия екип на болницата -прекрасни са !

# 175
Няма да ми стигне времето ако започна само за упойката,която така трудно ми поставиха... ooooh!адски болки и нв ме и хвана newsm78

# 176
  • Пловдив
кой ти я слага упойката

# 177
Нин, честито, да ти е здраво и живо момченцето и каката много да ви слушка. Не съм разбрала, пък той вече голям мъж станал.
И аз много бих искала да споделиш мнение, че съм се насочила пак там и за второто си раждане, първият път всичко беше перфектно, но такива отзиви като твоите чувам не за пръв път сега.

# 178
Нин ,на мен също би ми било много интересно да споделиш какво се е променила от предишното ти раждане до сегашното.Наистина би било от полза за много майки ,на които им предстои раждане  Naughty
Аз днес ходих в Селена ,имах час при д-р Ненев.Ами много готин човек ,отнесе се много човешки с мен ,отговори за всичките ми въпроси,разсея почти всичките ми страхове относно увитата пъпна връв на бебето ( Praynig сто пъти ми показа ,че около вратлето пъпна връв няма Praynig).Много ми допадна как протече прегледа Naughty Единствено останах изненадана ,че ми поиска доста изследвания ,за които не бях подготвена.В това число и прословутият анален секрет Tired
Консултацията с анестезиолог не можах да направя ,защото  нямах  кръвни изследвания.Ще трябва да ходя пак явно Tired
Някой знае ли дали консултацията е задължителна ?
По-скоро за улеснение на пациента ли е или за лекарят ?

# 179
Доколкото знам консултацията с анестезиолог е задължителна.

Общи условия

Активация на акаунт