АГ клиника Селена гр. Пловдив- 8!

• 64 099
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Нин ,на мен също би ми било много интересно да споделиш какво се е променила от предишното ти раждане до сегашното.Наистина би било от полза за много майки ,на които им предстои раждане  Naughty

Да, Nin, каже какво се е променило, за да е от полза на мамите, които са се запътили натам. Peace За упойката - д-р Георгиев ли ти я постави? newsm78

Консултацията с анестезиолог не можах да направя ,защото  нямах  кръвни изследвания.Ще трябва да ходя пак явно Tired
Някой знае ли дали консултацията е задължителна ?
По-скоро за улеснение на пациента ли е или за лекарят ?

Мисля, че консултацията е задължителна. Аз като раждах (2008 г.) не се заплащаше допълнително, но сега знам, че е 20 лв. На мен ми беше странно, че не ми правиха тест за упойки, при положение, че ми беше първа операция... Thinking Носи си всички възможни изследвания. Peace

# 181
Консултацията не е задължителна инъче  струва 40лв. На мен упойката ми постави Кючуков ooooh!момичета не ми се ще да се задълбавам знам че ще е полезно  Peaceще пиша но нека малко да ми мине...Днес съм на преглед там Wink

# 182
И за мен беше супер странно как така без тест на какво разчитат само на думите ми че не съм алергична ама и аз не знам от какво нали???и на мен за първи път ми слагат упойка Crossing Armsто затова не ме и хвана   Mr. Green

# 183
40 лв.?!? Shocked Е вече прекаляват! Crossing Arms
Надявам се, че скоро ще забравиш за неприятностите, Nin и ще разказваш с усмивка (доколкото е възможно) и за второто си раждане. Hug Ти пак при същият лекар ли раждаше? А как беше неговото отношение спрямо първия път? Thinking Извинявай за въпросите, но вече доста мами се оплакват и направо не знам какво да си мисля. ooooh!

# 184
 NaughtyПак при Минев водих цялата консултация и раждането пак при него и ако той поне не беше ме предал така да го кажа щях да преглътна и всичко друго...той като че ли само за един час стана съсвсем друг няма да си позволя да го описвам даже ooooh!не искам да е истина всичко това,но най-важното  е  че всичко завърши добре за бебе и мен,но как вярвах че ще е  като първия  път без промяна  Sadда ама не СЕГА НАИСТИНА СМЕ КЛИЕНТИ,А НЕ ПАЦИЕНТИ КАТО В НАчАЛОТО

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 16:31 от Nin

# 185
Нин, много жалко, че се случва така. От Минев обаче аз останах леко разочарована още първия път, затова сега мисля за Матев евентуално, повлияна от добри впечатления от моя приятелка.
Работата е там, че и аз все повече се колебая дали си заслужава да отида пак там.

# 186
Данчето с трабанчето аз знам, че консултацията с анестезиолог е задължителна. Аз раждах в Селена ноември месец 2009г. при д-р Дакалов и всичко беше прекрасно. Доволна съм и от доктора и от персонала в клиниката. Анестезиолог ми беше д-р Георгиев и нищо не усетих при слагането на упойката и после човекът стоя над главата ми през цялата операция. Звучеше музика и се чувствах добре. На вторият ден вече станах и се изкъпах.
Пожелавам ти всичко да мине успушно при теб и да гушкаш сладко бебче! Hug

# 187
Nadejdata_08, благодаря за пожеланието  Hug
Между другото много  ми похвалиха една жена анестезиоложка  newsm78
Аз мислех ,че са само д-р Кючуков и д-р Георгиев ,но моя приятелка роди миналата седмица и анестезиолог й е бил д-р Петкова (дано не греша с името Praynig) Момичето е очаровано от тази жена ,каза ,че именно от нея има най-добри впечатления от целия персонал на Селена !!!
Секциото й е правено от д-р Севов мисля ,че беше и също е много доволна Naughty

# 188
Скоро я коментирахме анестезиоложката в тази тема - мисля, че се казва Петрова.

# 189
Искам да ви попитам плаща ли се допьлнително ако искам таткото да присьства на нормалното раждане и колко,ако да?

# 190
Присъствието на бащата се заплаща. Naughty Май беше 200 лв. за нормално и 250 лв. за секцио. Потърси назад в темата някой беше написал колко е точно. Peace

# 191
Скоро я коментирахме анестезиоложката в тази тема - мисля, че се казва Петрова.
Да,верно ,че скоро говорехме за нея.Извинете ме ,бремелинска деменция  Tired
Аз пак да питам относно консултацията с анестезиолога.Може ли да се направи в деня на раждането.В смисъл,ще раждам нормално и мисля да ходя в Селена чак като дойде момента.Има   ли вариант в същия ден да ме консултира някой ,непосредствено преди раждането или не е обичайна практика това  newsm78

# 192
  • Пловдив
данчето с трабантчето ,ако не си отишла преди това,ще те консултират.Няма да те върнат,яяяяяяяяя  Grinning

# 193
Оооох,дано да не ме върнат ,днес пак ще звъня да питам .Много ми е неудобно вече ,но имам проблем с документите и не успях да направя консултацията при последното ми посещение ooooh!
На всичкото отгоре и в момента не съм си получила обменна карта ,направление за хоспитализация....чак в понеделник ще ми ги дадат ,та исках да звънна да питам ,ако тръгна да раждам през уикенда ,дали ще ме приемат изобщо Tired
Много проблеми ,много зор с тези документи.
Само картонче с кървната група имам у мен  и микробиология Tired

# 194
  • Асеновград
данчето с трабантчето,няма да те върнат   Peace Аз така и не направих тази консултация първия път  Embarassed , Минев ме попита само дали съм алергична към нещо,и че ако нямам алергии,не е толкова задължително да правя консултацията ( това при условие,че и друг път са ми слагали упойки,пълни,местни).

Общи условия

Активация на акаунт