АГ клиника Селена гр. Пловдив- 8!

• 64 101
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
 newsm78С тези консултации с анестезиолог май за всеки различно  Crazyза едни задължително за други не...аз и двете си деца родих  в селена и никой не каза за консултация,а Минев като питах каза че няма нужда и така (като се има предвид ч за първи път ще ми слагат)както казах по-назад в темата.

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 09:15 от Nin

# 196
Оооо Краси,това което  виждам в подписа ти е страхотно  Hug  bouquetЧЕСТИТО  HugДА СТЕ ЗДРАВИ И ВСИЧКО ДА Е ОК ДО КРАЙ PraynigМНОГО ХУБАВО ВСЕКИ ДЕН РАЗБИРАМ ЗА НЯКОЙ ПОЗНАТ МНОГО СЕ  РАДВАМ Wink

# 197
Краси и аз тъкмо видях нещи в подписа ти, честито!!! Леко бременеене Hug

# 198
  • Пловдив
Аз се чудя, ако отида да раждам във ВМИ, примерно, без уговорка, просто ей така и искам да ми сложат упойка, кога ще ми правят тестовете.Или ако се наложи спешно секцио newsm78Аз съм правила тест за упойки, но заради пълната упойка при операцията и теста представлява един много подробен въпросник.Та в този ред на мисли си мисля че дори и да отидете съвсем случайно да раждате в Селена и искате упойка, ще ви сложат.Май може и без консултация.Но това са си само мои разсъждения и предположения Peace

# 199
Ами аз не съм имала консултация с анестезиолог, бях при Минев, а той не ми и спомена за това. Сложиха си ми епидуралната, пък после се наложи спешно секцио и ме приспаха.

# 200
  • Асеновград
Nin,spirit  Hug,  аз първият път раждах без упойка, сега задължително искам упойка  Naughty но за тази консултация незнам какво ще стане,май никак не е задължителна,май само ако ние си решим тогава се прави,защото аз трябваше да съм с упойка и 1вия път,но отидох с 9 см разкритие и нямаше как Rolling Eyes

# 201
Краси и аз от това се страхувам.Каквато съм шматка да не разбера ,че раждам и да е късно за упойката Joy
Една моя позната също пропусна консултацията ,защото роди на втория ден от деветия месец и немА време за глупости Laughing Отиде и направо секцио и това е ,нито алергии,нито тестове ,нищо...
Между другото ,за алергиите ,аз откъде да знам дали съм алергична към нещо newsm78
През 25 годишния ми съзнателен живот не съм проявялвала алергии към нищо засега ,това значи ли автоматично ,че не съм алергична към медикаменти newsm78
Някой ,който е раждал нормално ,може ли да разкаже как точно става приемът на родилки?
В смисъл,отиваш ,звъниш ,искат ти документите и кой точно извършва прегледа?
Краси,честито и от мен за лентичката Heart Eyes

# 202
  • Асеновград
данчето с трабанчето,моя прием беше много интересен  Laughing Документите ми ги попълниха като бях родила,защото нямаше време.Минев ми сложи хапче за предизвикване в 21 вечерта,и каза,че ще ми подейства след 8 часа,след тия 8 часа ще започне малко по малко разкритието,а до пълно разкритие-не се знае-уж при първо раждане поне още 8 часа.Обаче мен в 22:30 като ме стегна яко корема,кръста... и стават все по-силни болките...мъжа ми ме кара да тръгваме-а аз-нее, трябва да минат поне 8 часа  LaughingНай-гадното беше,че ме сви корем и не стига силните болки,ами и от тоалетната не мога да излезна,и се изплаших тогава,и после тръгнахме за болницата.Добре,че бяхме останали в на брат ми апартамента,който е много близо до Селена,а не се върнахме до Асеновград.И като отидохме ме прегледаха-бях с 9 см разкритие и като ме грабнаха след 10 мин родих.Незнам хапчето ли ми подейства по-бързо на мен,или детето си беше тръгнало,незнам какво се получи.Но по принцип след това хапче,8 часа след като е сложено се дава още 1,което се поставя над кучешкия зъб-това,ако не са започнали никакви слаби болки.Това хапче така си и остана,и в 5 сутринта отдавна бях родила ми звънна алармата,за да си го слагам (ако евентуално бях заспала,да не пропусна часа).

Започнаха да ми изплуват спомените от раждането  Embarassed Embarassed

За алергиите уж означава,че щом не си алергична към нещо,значи по принцип не си склонна да правиш алергии-така ми го беше обяснил Минев,и затова нямало смисъл.На мен ми каза,че и щом са ми слагали упойки-още повече.Но като гледам при другите момичета им е казал същото,значи не е това причината-че са ми слагани упойки.Незнам и аз,мисля си,че рядко се проявяват алергии от тези упойки,или се проявяват на жени,които имат доста алергии,и по принцип са склонни Rolling Eyes Незнам,така си мисля,може и да не съм права newsm78

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 22:51 от Красииии

# 203
Аз казах на Минев ,че имам хранителна алергия, но пък за лекарства\упойки не знам. Не ми правиха тест, освен две драскотини по ръка, или това беше теста?
Правиха ме секцио с епидурална комбинирана със спинална упойка, и постоянно даваха капки "финистил". Малко ми се поду ляв крака, но като се върнах вкъщи всичко мина. Никакво главоболие нямах.

Данчето с трабанчето, леко ражадане!

Красии
, лека бременост ти пожелавам!

# 204
Красииии, честито! Hug Много бързо е било твоето раждане. Crazy Ако ми беше казала това преди две години, хич нямаше да се натискам за секцио  Whistling(шегичка  Wink). Сега, здраве и живот, за второто доФтора ми каза, че по-красив белег ще ми направи и направо ме нави (пак на секцио)! Laughing
Я сега да попитам от Селена дават ли болнични по време на бременността? Някой да се е възползвал от "услугата"? Thinking

# 205
  • Пловдив
Я сега да попитам от Селена дават ли болнични по време на бременността? Някой да се е възползвал от "услугата"? Thinking

дават,но взимат 40 лв за всеки болничен-говоря за 30 дневен болничен с ЛКК
ако ти го издават от ЖК то е само 6,60 лв

# 206
от  ЖК имам 7-8 болнични само тази бременност, миналата още толкова - никога не са ми искали и 1 лв

# 207
  • Асеновград

Абе аз родих бързо,но за болките не ми се коментира  Crazy Crazy предпочитам по-бавно,защото Минев ми беше казал,че тъй като много бързо ми реагира организма,болките ми бяха двойно по-силни.Но аз по принцип много търпя на болки,и затова не отидох в болницата,а и защото съм шматкаа  Laughing не бих направиха 2ри път това  Wink

# 208

дават,но взимат 40 лв за всеки болничен-говоря за 30 дневен болничен с ЛКК
ако ти го издават от ЖК то е само 6,60 лв

Значи като имаш право на 180 дни болнични, трябва да даваш 6х30 лв.  Money или наведнъж могат да издадат болничен за 180 дни, че нещо не съм наясно? newsm78

Краси, герой си ти, не шматка! Laughing Аз не издържам въобще на болка и така .... Blush

# 209
  • Пловдив
или наведнъж могат да издадат болничен за 180 дни, че нещо не съм наясно? newsm78

ааа нема такъв филм.всички ЛКК издават най-много за 30 дни

Общи условия

Активация на акаунт