АГ клиника Селена гр. Пловдив- 8!

• 64 111
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
На мен от ЖК по ЗК никога не са ми искали пари за болнични.
Но пък за сметка на това не ми пускат изследванията ,които уж се поемат от касата ,така че се налага да си ги плащам ,защото отивам без направление ooooh! Но това е друга тема ,да не задълбаваме сега  Tired
Нещо по-така за багажа да кажете,момичета?
Всеки казва ,че нищо освен чехли не трябва ,но все пак ...нещо съществено да се сещате ? newsm78
Взела съм си зарядно за телефон,тоалетни принадлежности,чехли  Laughing, крем лансинох,едни колектори за кърма  на авент newsm78
Мисля фотоапарата да си сложа в багажа newsm78
И разбира се ,като си получа документите от ЖК Crossing Arms
Нещо да пропускам ?

# 211
  • Пловдив
данчето с трабантчето ,ами това е основния багаж.Фотоапарата задължително,за да цъкаш бебето.Също бях взела шампоан,душгел,за да се изкъпя.Гримове и лаптопа-цъках нет,но там няма мрежа.С Umts-нещо като флашка имах нет

# 212
Слава Богу ,мислех си ,че ще ме вземат за луда с фотоапарата ,но аз никога не се разделям с него Flutter
Лаптоп едва ли ,по-скоро си мисля за някакви списание ли ,книжка ли ....де да знам ,нещо четиво ,докато за предродилна Tired
Между другото ,точно за това исках да те питам ,нали редът си е същият като в другите болници.Говоря за нормалното раждане...
Приемат те ,установяват дали ще раждаш или не ,правят ти в манипулационна разните там процедури (бръснене ,клизми и т.н.) и отиваш в предродилна зала ,а после в родилна  Rolling Eyes Поне така е на другите места ,за Селена не знам така стоят нещата  newsm78

# 213
  • Пловдив
данче,същата е процедурата,да
приемат те-клизма,млизма,лягаш на апарат за контракциите в предродилна,ако не искаш да лежиш се разхожзаш.,като направиш 5 санта ти бият епидурал,ако искаш.Като направиш 9-10 санта,на магарето в родилна.Вече оксицотин и пукане на водите,ако искаш-ще го обсъдите

# 214
Елфита ,мерси за бързия отговор  Grinning Значи съм подготвена горе долу Tired Ако не друго - поне психически!
Аз ще раждам без избор на екип и това малко ме тревожи ,но който и да се падне на смяна - все тая  Whistling
Ще разчитам на късмета си ,така или иначе никой не познавам там,а и не е нужно Whistling
Другото ,което много ме интересува е ,дали ще ме чакт да пренося няколко дни или като отида на 7 април (тогава ми е терминът) ще ме върнат и ще чакаме още  newsm78 Аз много не съм склонна да чакам ,защото бебето е с дълга пъпна връв и трябва  много да се внимава да не се омотае накрая.Но знам ли как процедират в такива случаи newsm78

# 215
  • Пловдив
като отидеш предполагам ще те погледнат на ехото,преглед за разкритие,кантракциите ще видят и ще се вземе решение дали да се прави индукция или да се чака.ще споделиш притесненията си за дългата пъпна връв

# 216
  • Асеновград
eniqmataHug Hug

данчето с трабанчето
,като отидеш на преглед кажи наистина за всички притеснения.Аз мисля,че в Селена не чакат след термин.Но това са мои наблюдения.А за това,че нямаш екип-изобщо не се притеснявай  Hug Аз имах лекар-Минев,но както писах с 9 см разкритие,си ме прие дежурния лекар-беше Даскалов-толковаааааааа мил човек,нямам думи просто.Иначе Минев дойде точно 10 мин.след като му се обадиха,още се чудя как е успял този човек  Rolling Eyes беше рошав,сънен.Дойде точно в началото на раждането.Но от Даскалов останах очарована Peace Сега се притеснявам,момичетата пишат,че нещата са различни Rolling Eyes и наистина ме тревожи това.

# 217
Хммм...не знаех, че Даскалов дава дежурства в Селена (мислех, че само изражда негови пациентки там).
Данче, и аз мисля, че няма какво да те притеснява това, че не си избрала лекар.
Относно Селена преди и сега - и на мен ще ми е полезно да споделят мами, които са раждали в Селена в началото, а също и в последно време. Аз нямам база за сравнение, защото раждах миналата година, но като цяло останах доволна. Е, имах и някои дребни забележки.

# 218
Аз казах на Минев ,че имам хранителна алергия, но пък за лекарства\упойки не знам. Не ми правиха тест, освен две драскотини по ръка, или това беше теста?
Правиха ме секцио с епидурална комбинирана със спинална упойка, и постоянно даваха капки "финистил". Малко ми се поду ляв крака, но като се върнах вкъщи всичко мина. Никакво главоболие нямах.

Данчето с трабанчето, леко ражадане!

Красии
, лека бременост ти пожелавам!

Точно тези драскотини са тестовете за упойката и лекарството, което се вкарва

# 219
определено втория ми престой не беше като първия
имам доста забележки, ама здраве да е
отдавам го на прекалената им ангажираност, когато раждах Стефания имаше 4 деца, а когато раждах Преслава- 14

# 220
А
определено втория ми престой не беше като първия
имам доста забележки, ама здраве да е
отдавам го на прекалената им ангажираност, когато раждах Стефания имаше 4 деца, а когато раждах Преслава- 14

LaughingА при нас когато раждах Филип бяха 15 бебчета,а с Ева мисля  11 и на втория ден 9 бяха това го помня Wink Peaceно наистина здраве да е за друго всичко  ще се опитам да забравя поне аз де Naughty

# 221
  • Пловдив
mini_79 ,Nin ,разкажете впечатления преди и сега.Сега говорите само с недомлъвки,а ми е интересно,защото аз такава съпоставка не мога да направя

# 222
mini_79 ,Nin ,разкажете впечатления преди и сега.Сега говорите само с недомлъвки,а ми е интересно,защото аз такава съпоставка не мога да направя
Peace

# 223
ами поради повечето работа да речем са станали по- пестеливи в отношението си към родилките, вече сме една от многото
докато с първото раждане се чувствах някак си по-важна за тях като пациент, като клиент, като майка, като всичко
сега всичко вече е като във всяка една държавна болница предполагам, макар да нямам база за сравнение с държавно АГ

# 224
Не мисля,че има база за сравнение с държавните АГ...Simple Smile))).Наскоро родих в Селена и бях обгрижена от самото постъпване до изписването,е,какво повече???Условията са супер добри,а персоналът квалифициран и усмихнат,нямаше липса на внимание със сигурност......не знам какво повече може да иска една родила????

Общи условия

Активация на акаунт