АГ клиника Селена гр. Пловдив- 8!

• 64 113
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
аз не казвам, че съм недоволна, просто споделям какви разлики намирам, все пак две деца съм родила там  Simple Smile

# 226
Аз родих преди една година и се чуствах обгрижвана безкрайно! Мини79, явно преди 3 години направо носеха родилки на ръце!  Simple Smile
По принцип в БГ има тенденция всичко да се скапва с времето, така че, възможно това засяга и Селена. Но за държавна болница и дума не става! Все още като минавам покрай ВМИ-то тръпки ме побиват!

# 227
  • Асеновград
Момичета,малко по-напред в темата говорихте за една жена-анестизиолог.Сега в понеделник ми се наложи да ми направят кюртаж  Sad, та попаднах точно на нея.Толкова усмихната жена,на възраст около 50 год.ми изглеждаше.Но много усмихната,успокояваше,и като цяло действа много спокойно.

# 228
Краси, съжалявам за кюртажа  Sad
Сигурно говориш за д-р Петрова. Не знам защо, но си мислех, че е млада - сигурно, защото някой бе писал, че е нещо като специализант на Кючуков.

# 229
И аз се молех да ми се падне жената анестезиолог ,но ми се падна д-р Кючуков.За него бях чела най-много негативни мнения в нета,но останах очарована от него.
Миналата седмица родих нормално в Селена ,ще разкажа подробно ,обещавам ,но ако някой нещо иска да пита съм насреща Wink

# 230
  • Пловдив
данче,честита рожба   bouquet
и не се скатавай,а разказвай

# 231
  • Бургас
Здравейте момичета!
Изчетох темичката,но така и не намерих отзиви за др. Ставрев  Thinking
Какво ще кажете за него?
Моля ви,за малко повече инфо!  Praynig

# 232
Данче, честито бебе! Хайде, като ти остане време, разказвай за раждането и престоя в Селена. И аз бях при Кючуков и бях много доволна от него. Преди да родя бях чела повече негативни мнения за Георгиев и се молех да не ми се пада той  Simple Smile

karzz, нямам лични впечатления за Ставрев, но съм чела много добри отзиви за него.

# 233
Аз раждах при д-р Ненев и акушерката Катя Павлова.Раждах без избор на екип ,случайно ми се паднаха ,но съм много доволна.Д-р Ненев го познавах от един преглед в 36г.с.,когато ми обясни как трябва да протече раждането,а акушерката е златна ви казвам  HugСтоя с мен в предродилна през цялото време ,за миг не ме остави сама,говорихме си за различни неща само и само да достигна до разкритиети за упойката,ръката й беше постоянно на корема ми ,май следеше контракциите по някакъв начин,подробно ми обясни как да напъвам и какво ще се случи в родилна зала.При мен беше през повечето време и едно момиче ,което работи като психолог и постоянно ме питаше ккакво ще искам за обяд след като родя  Joy
Д-р Кючуков беше малко рязък в началото ,но при поставянето на упойката ми стана лошо ,падна ми кръвното и щях да колабирам .Той адски се стресна и реагира много адекватно според мен.Даже се скара на д-р Молева ,която тръгна да ме свестява с вода Rolling Eyes
От поставянето на упойката и от действието й съм много доволна.Не усетих болка никаква.Нито имах проблеми след това. Naughty
Виж от тези ,които се грижат за децата имам малко оплаквания ,но имена не мога да кажа.
Специални благодарности на Дани ,която ни нагласи в правилната поза при първото кърмене  bouquet

# 234
Данчееееееееееее!Честито миличка  bouquet!Много здраве и щастие ви пожелавам!Успехи с отглеждането и много положителни емоции! Hug Hug Hug

# 235
  • Пловдив
eхххххххх Данче,имала си страхотно раждане.А помниш ли колко се притесняваше и мислеше,и се чудеше?

# 236
Да,да...точно като по учебник беше Hug
Към 8,30 часа ме приеха ,в 13 ,17 часа се роди детенце.Много бързо и лесно според мен  Grinning
И съм възхитена от д-р Ненев.Няма друг с такова чувство за хумор.Даже правихме залагания с него и с акушерката колко точно ще тежи бебчето Laughing
Е,той спечели много ясно Laughing

# 237
Данче, честито бебче, мила! Heart Eyes
Имала си бързо и леко раждане! Браво! Hug
Радвам се, че от теб не чух негативи за Селена, че вече реших, че съвсем са го закършили. ooooh!

# 238
Аз да ви призная бях с много звишени очаквания и мога смело да твърдя ,че те ги оправдаха Naughty Нямам никакви забележки ,като изключим някои от тези ,които се грижат за децата Confused
И съм възхитена от д-р Молева  bouquet Понеже Петьо се роди с разни пъпчици и петънца ,също така и конюнктивит,тя ми обяснява цели 40 мин като на идиот как трябва да му слагам капки ,как да почиствам очите,как да мажа пъпчиците ...много е мила ,много  bouquet

# 239
данчето с трабантчето, можеш ли да ми кажеш какво носеше в болницата за раждането- документи, лични принадлежности и т.н. Аз имам още време и предполагам, че като наближи момента ще говорим с д-ра, но все пак да имам някаква идея.

Предварително благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт