АГ клиника Селена гр. Пловдив- 8!

• 64 114
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Записвам се и аз в темичката. Аз съм пациентка на д-р Ставрев от една година и половина. Благодарение на него, акушерката Емилия Чукова, старшата сестра Йорданка Борукова и всички други сестри  чакаме малкото ни слънчице да се роди декември месец. При д-р Ставре ще ходя на ЖК и там ще родя, защото в тази клиника се чувствам наистина сигурна и спокойна.

# 241
Аз имам още време да помисля къде, живот и здраве, ще раждам! Най-важен за мен си е лекарят, но аз ходя при двама -Даскалов и АГ специалистка от ВМИ, та и затова се двоумя коя болница да избера! Наскоро ми се наложи да полежа във ВМИ и определено не съм очарована, но да не измествам темата. За сега само ще следя....

# 242
Правят ли на всички раждащи в Селена тестуване за алергии?В дилема съм дали да ходя преди раждането да си правя тестуване на друго място.Иначе със сигурност ще раждам там при д-р Матев.

# 243
  • Пловдив
оказа се,че не правят.правят за антибиотиците.в диспансера ще ти направят срещу 20 лв

# 244
  • Пловдив
Тестовете за алергии са групирани по определен признак.Аз съм правила по повод проблем, който не е свързан с упойките.Но след консултация с лекар и той ми назначи кой точно вариант да направя, в зависимост от проблема ми.Ако не сте сигурни какво точно искате като тест, може би е добре да говорите първо с лекар.Моят тест струваше 30 лева преди 4 години.Правила съм го в Кожния диспансер.

# 245
  • Пловдив
мисля,че теста за упойки не е на групи,защото е ясно,че са три вида упойки и изследват за тях
а може би и активното вещество се повтаря при някой даже

# 246
  • Пловдив
Може PeaceНе съм запозната в този случай.Ако е така може и без консултация с лекар, предполагам.Моят тест беше за 15 или 20 неща и ми надупчиха ръката от китката до лакътя през сантиметър горе-долу на два реда при това.Гадничко беше и доста болезнено, но три се преживяват.

П.П.Защо не питате във форума на болницата  newsm78

# 247
Здравейте! Искам да попитам ходещите при д-р Даскалов, кога най-рано гледа на 4д? Доколкото знам е доста по-рано от д-р Кръшков в Селена, но не съм сигурна. newsm78 Колко време преди преглед трябва да се запишеш? А, да, къде е кабинета му? Whistling
Благодаря! Hug

# 248
Здравейте! Искам да попитам ходещите при д-р Даскалов, кога най-рано гледа на 4д? Доколкото знам е доста по-рано от д-р Кръшков в Селена, но не съм сигурна. newsm78 Колко време преди преглед трябва да се запишеш? А, да, къде е кабинета му? Whistling
Благодаря! Hug

Аз мисля, че още първият път ми пусна образ на 4д  и досега всеки път ме гледа и ми изкарва снимка. Около 2 седмици по-рано е добре, то зависи и от натовареността му, но горе-долу толкова напред. Кабинетът му е в Медикус Алфа - клиниката, която се намира до Градската градина - ул. Велико Търново се води.

# 249
# 250
Там сме, разбира се!

# 251
Благодаря! Hug

Ако не се лъжа мисля че за първи път ме гледа на 4Д при първата ФМ, т.е. около 11-12 г.с.

# 252
Аз съм съгласна още сега да родя още едно дете там  Laughing
Съгласна съм всяка година да раждам по едно дете там Laughing

# 253
Сайта на Селена е заразен с Троянски кон,внимавайте:)

# 254
  • Пловдив
Сайта на Селена е заразен с Троянски кон,внимавайте:)

На мен ми излиза това:

*  .ftpquota
    * Images/
    * cgi-bin/
    * forum/
    * frm/
    * mail/
    * pages/

Apache/2.2.6 (Unix) mod_ssl/2.2.6 OpenSSL/0.9.8g mod_bwlimited/1.4 mod_auth_passthrough/2.1 FrontPage/5.0.2.2635 Server at www.agselena.com Port 80

По скоро администраторът работи по сайта онлайн и след няколко часа ще се нормализира.И друг път ми се е случвало. Peace

П.П.Но за да сти сигурни, не стартирайте и не записвайте никакви файлове с разширение ".exe"

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 10:35 от razel_dazel

Общи условия

Активация на акаунт