АГ клиника Селена гр. Пловдив- 8!

• 64 123
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • София
razel_dazel     bouquet
Сайта работи, прочетох за празника тази година.Много ми се иска и ние да се включим, трябва да направя организация.
Кажете, моля, къде е мястото пред ДНА?

# 256
Здравейте! Искам да попитам ходещите при д-р Даскалов, кога най-рано гледа на 4д? Доколкото знам е доста по-рано от д-р Кръшков в Селена, но не съм сигурна. newsm78 Колко време преди преглед трябва да се запишеш? А, да, къде е кабинета му? Whistling
Благодаря! Hug

Още от самото начало д-р Даскалов ме гледа и на 4Д. Дава ти диск със запис от прегледа, който си носиш при всяко посещение и всичко се записва на него, с две думи това е първият албум на бебенцето Simple Smile

Трябва да си запишеш час около две седмици преди избраната от теб дата за преглед. Звънни на акушерките му, а не на регистратурата. Ако нямаш телефона ми пиши на лични, ще ти ги дам.

Момичетата раждали при д-р Даскалов, споделете впечатленията си!

# 257
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile
В 23г.с. съм и съм се насочила към Селена за раждането... Проблемът ми е, че съм носителка на австралийски антиген и доколкото знам, бебето трябва да лежи 24 часа след раждането в нeонатология.
Някоя от Вас била ли е с подобен проблем или знае ли как стоят нещата там?
В началото на месеца бях на 4Д при д-р Кръшков, но съвсем забравих да спомена проблема Sad Следващият път непременно ще го направя, но дотогава, каквато и да е информация ще ми бъде полезна.

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 13:10 от sweet_maniche

# 258
Момичетата раждали при д-р Даскалов, споделете впечатленията си!
Моите впечатления са много добри  Simple Smile

# 259
Аз също раждах при д-р Даскалов. Впечатленията ми са страхотни! Не мога да опиша колко съм доволна от доктора Peace!

# 260
Тани, не се колебай- прекрасен избор и за оператор при секцио, и при водене на нормално раждане. Аз раждах нормално, наложи се да ме резне, след това да ме шие- на втория час бях пърфект, за разлика от първия път, когато ме ши Ставрев- определено не се справи толкова добре
поздрави и прекрасно раждане ти пожелавам, едно здраво и красиво бебе  Hug

# 261
Mini изобщо не се колебая Simple Smile Още повече, че д-р Даскалов следи цялата ми бременност, а и от преди това съм негова пациентка. Просто исках да чуя отзиви за самото раждане как протича, какво трябва да уточним с д-р Даскалов, пък и нали не работи там, трябва ли предварително да посетя анестезиолог или д-р Даскалов работи с определен такъв, колко по-рано трябва да се уговоря с д-ра, ей такива подробности. И естествено много важният въпрос за неонантолога -  мога ли да избирам или  пак д-ра работи с определн. А иначе Селена съм я избрала именно заради д-р Даскалов, за нищо друго..., нито за манджите и удобствата, нито за глезотиите за майката Wink

# 262
Тани, и аз раждах в Селена заради д-ра. Раждането протича така - приемат те в Селена; даваш им направените изследвания, които изискват от болницата; дават ти да облечеш нощница; запис на тонове; на пациентките на Даскалов не правят клизми; пропуснах и бръсненето, защото се бях погрижила; после система; в операционата(бях секцио); анестезия; катетър; и накрая бебе  Simple Smile
Даскалов не работи с определен анестезиолог и неонатолог, а които ти се паднат. Предварително се прави консултация с анестезиолог за вида анестезия. Питай, ако те интересува нещо друго  Hug

# 263
правят клизми на пациентките на Даскалов  Wink
според мен предпочита да работи с Георгиев

# 264
Мини, това за клизмите го каза д-ра, но явно важи само за секциото. Защо си останала с такива впечатления, че предпочита да работи с Георгиев? Аз бях при Кичуков.

# 265
Момичета, знаете ли дали в Селена правят ФМ и влиза ли в пакета им за ЖК

# 266
  • Пловдив
Пламс, аз не съм ползвала пакета за ЖК, защото по мое време нямаха такава услуга.Първата ФМ ми е правена в 12-13 г.с. за нухална транслуенция, втората в 16 г.с., тогава правих и БХС, и третата в 28 седмица, като аз го съчетах с преглед на 4Д.Любопитно ми беше да видя реалният образ на бебето.Самата ФМ ми е правена на 2Д в рамките на нормалното проследяване на бременността, а не като специално изключение и затова си мисля, че трябва да е включена в цената на пакета. Peace

# 267
Момичета, знаете ли дали в Селена правят ФМ и влиза ли в пакета им за ЖК
От моя близка приятелка ,която си следи там бременността знам ,че влиза в пакета им за ЖК Hug

# 268
здравейте не съм от Пловдив , искам да ви помоля за координати на доктор Даскалов. Само в Селена ли трябва да го потърся или има и другаде кабинет. Рано ми е още за раждане, но искам  то да бъде при него, понеже трябва  да е секцио т ачета страхотни неща за него..благодаря ви  bouquet

# 269
daila777, д-р Даскалов преглежда в Медикус Алфа. Може да си запишеш час за преглед на регистратурата - тел. е 032 634463. А в Селена само води ражданията.

Общи условия

Активация на акаунт