АГ клиника Селена гр. Пловдив- 8!

• 64 066
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
да се запиша и аз в новата тема...въпреки че скоро не се очертава да посетя пак Селена  Grinning

Раждах при д-р Матев февруари месец 2009г. - невероятен специалист. Той ми следеше и цялата бременост.  Peace
Д-р Кръшков го зная от 2-та прегледа на 4Д. СЪщо съм с много добри впечатления  Peace
Д-р Нанев (или Ненев беше  Thinking ) също е много внимателен лекар. Той пръв позна пола на детето ми, когато заместваше д-р Матев. Има невероятно чувство за хумор. Той беше и втори оператор на моето секцио..
От анестезиологът д-р Георгиев също съм с добри впечатления... Peace
Акушерката Катя беше единствената, която без усилие успя от раз да ми улучи вената - моите са много дълбоко и са "кошмара на сестрата"  Mr. Green
А мед.сестрата Дани (не и помня фамилията  Blush ) е невероятен човек - ако имате нужда от съвет за кърменето или нещо друго за бебчо - тя е човека  Peace

# 16
Рдавам се,че чета добри отзиви за д-р Матев,той е мой наблюдаващ и смятам да раждам при него .Сега като видях хубавите кометари съм спокойна  Peace

# 17
И аз по темата за д-р Кръшков!Преди 5 месеца родих при него планирано секцио!Не ми е взел и стотинка отгоре!Освен това на последните прегледи пускаше 4д-то също без да плащам!   bouquet

# 18
  • Лондон/Пловдив
Здравейте чак сега виждам ,че имало тема за Селена аз раждах там пред 2007г  Алекс е бебе 168  Heart Eyes. Изключително доволна съм от болницата и отношението на перснонала  Peace. Живот и здраве ако имам второ пак там ще родя .

# 19
Nin, най-добре да говориш с д-р Минев, защото доста противоречива информация има с тези пари: 100 ли са или 200.Така ще се избегнат излишни недоразумения.Леко раждане  Laughing

100 лева са, дават се към таксата за раждане на рецепцията при изписването от болницата, аз родих със секцио на 21 и на 24 като ме изписваха, мъжът ми плати 1160 лв. за секциото и 100 лв. за д-р Минев.  Peace

# 20
Септември месец една моя приятелка роди при д-р Кръшков, но не й е искал нищо допълнително. Peace Когато бях бременна и ходих на 4Д при него, го питах ако искам да раждам при него, дали ще дължа още нещо освен сумата за секцио, отговорът също беше "Не!"
Потвърждавам,ходя при него от 2007 -ма  за цитонамазките си,профилактика,раждане-маЙ,2008 ,след-родилна грижа-много точен специалист,обясбява подробно,внимателен и съобразителен с нервно-срамежливи  пациенти като мен!:)

# 21
  • Пловдив
не знам дали е писано преди в темата,но Селена са закупили два кувиоза,което си е супер

# 22
не знам дали е писано преди в темата,но Селена са закупили два кувиоза,което си е супер
Това е страхотна новина,аз сега разбирам от теб.Знам,че някъде назад е писано,но да не търся Praynigмоля ви кажете сега правят ли проба за алергия против упойката каквато и да е тя(защото пак да напомня когато родих дъщря си никой не ми прави тест,а и не успяха да ми сложат  упойката всичко стана много бързо)

# 23
здравеите и от мен.аз също ще раждам в селена.вече ходих и се записах за консултации.на първия ми преглед беше на смяна д-р Севов. никаде не прочетох отзиви за него може и да е нов в клиниката.останах очарована от него и мисля да си карам консултациите при него.моля ако някоя от вас е била при него или е чувала за него да сподели.още съм в самото начало и се чудя при кои лекар да се запиша.засега съм се насочила към него затова ви моля за мнение.благодаря ви предварително Simple Smile

# 24
  • Пловдив
за д-р Севов чувам за първи път

# 25
Nin, доколкото знам, не правят такъв тест - на консултацията за упойките си попълват само формулярите и те питат дали имаш алергии.

# 26
За д-р Севов не съм чувала,не го познавам

За упойките на мен лично ,когато ми правиха кюртаж там не ми правиха тест,само ме питаха дали имам алергии,не знам дали е същото за други упойки  Peace

Дали случайно има бъдещи юлски майки,които са избрали Селена?  Grinning

# 27
Аз пак имам въпрос  ooooh!
Значи ,като отида в 36 г.с със документите и си направя консултацията с анестезиолог,оттам нататък заплащат ли се прегледите до раждането? В смисъл ,ако се наложи още няколко пъти да ходя за проверка за разкритие ,за разни други неща  newsm78

# 28
  • Пловдив
Аз пак имам въпрос  ooooh!
Значи ,като отида в 36 г.с със документите и си направя консултацията с анестезиолог,оттам нататък заплащат ли се прегледите до раждането? В смисъл ,ако се наложи още няколко пъти да ходя за проверка за разкритие ,за разни други неща  newsm78

плащаш си

# 29
И аз да се разпиша в темата-с една дума много съм доволна!родих декември 2009 и едва ли ще намеря достатъчно добри думи за да изкажа благодарностите си към целия персонал!!!  bouquetусмихнати и вежливи,на всеки 5 минути все някой влиза да те прегледа,да ти предложи меню с разнообразна храна,бебоците са обгрижени и майките са щастливи и спокойни!не съм плащала допълнително ,за да раждам при моя лекар,който ми следеше бремеността,просто той дойде,когато го повикаха през ноща и си свърши работата......при изписване се плаща на рецепцията и това е-няма да ти се налага да буташ пари на санитарката да ти смени чаршафите /както слушам за някои други здравни заведения/ или да ходиш с 2 куфара посуди и консумативи и лигнини и разни други глупости,които ще ти искат в държавна болница,защото после,като теглиш чертата-в частната клиника отиваш да раждаш само с лична карта и мобилен телефон и ти излиза даже и по-евтино,да не говорим,че там са едни от най-добрите лекари!успех на всички,които ще раждат там!!!

Общи условия

Активация на акаунт